CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SIGNATURE 350:
a sad ti kazi da golf4 koji posle 6 godina izbacuje ugalj kroz auspuh manje zagadjuje od yuga, koji ima nov motor iz pezo-sitroen korporacije
Mora da neki tvoj komsija ima deset puta bolji auto od tebe i to na CG table, koliko si ljubomoran to se vidi iz aviona...

P.S. ne lupaj kada veze nemas, jugo ne ispunjava euro 3 standarde, jos se rade sa starim motorima i floride takodje, o cemu onda treba da se slozimo sa vladom kada nacionalni auto ne ispunjava ni 10% od tih uslova

iskander:
Mora da neki tvoj komsija ima deset puta bolji auto od tebe i to na CG table, koliko si ljubomoran to se vidi iz aviona...

P.S. ne lupaj kada veze nemas, jugo ne ispunjava euro 3 standarde, jos se rade sa starim motorima i floride takodje, o cemu onda treba da se slozimo sa vladom kada nacionalni auto ne ispunjava ni 10% od tih uslova
Ma ne nije tako . Treba reći: Ovi auti su očuvani , dobro idu, tehnički su ispravni ali nemaju motor euro 3 - kao Jugo, .ebiga.

iskander:

ne, moj komsija nema bolji auto od mene, niti ikakve veze sa crnom gorom.
i nisam ljubomoran, nemam na sta da budem. samo mi je pun k* raznoraznih kombinacija prepametnih koje su u cilju da neko ne bi platio. a na moju stetu.

p.s. spominjao sam PSA motore, a ne ove iz rakovice. e sad ako ti neznas sta je to, to je vec tvoja stvar
postoji malo ljudi koji mene mogu da uce o automobilima, a ti s tvojim rezonovanjem sigurno nisi jedan od tih

i nemojte obrtati situaciju da vi zelite da pomognete zastavi.
dozvolite preregistraciju, ali ne zato da mi manje platimo, nego da biste vi digli zastavu iz pepela... kao prvo broj od 100000 je smesan, kao drugo, nema tih para koje zastavu mogu tek tako izvuci. nije sve u parama tamo. ima i nesto sto se zove strucni kadar. sta njima vrede pare? da naprave novi model? pa sa tih 30mil evra mogu da sklepaju prototip a ne montaznu liniju

Rasprava je otisla previse daleko.

Da bih je skratio nasao sam origilanl Uredbu o uvozu motornih vozila Sluzbeni glasnik.

U njoj je taksativno navedeno da moze da se uvede vozilo koje treba da zadovoljava odredjene standarde koji su definisani KOREKCIJAMA EURO 3 STANDRADA IZ 1999 GODINE.

Dakle, Euro 3 standard je u Evropu uveden 1996. g., a dopunjen 1999. g.

U EVROPI I npr. U BIH VAZI PROPIS O ZABRANI UVOZA VOZILA KOJE NE ZADOVOLJAVA EVRO 3 STANDARD IZ 1996. G., A KOD NAS ONAJ (DOPUNJENI) IZ 1999. G.

Tako da, ako niste znali, mi smo najnaprednija drzava u celoj Evropi.
Zbog nase naprednosti svi treba da vozimo bicikle ili da idemo peske, a jos malo pa ce nam izrasti i krila, pa cemo moci i da letimo.

SIGNATURE 350:
ne, moj komsija nema bolji auto od mene, niti ikakve veze sa crnom gorom.
i nisam ljubomoran, nemam na sta da budem. samo mi je pun k* raznoraznih kombinacija prepametnih koje su u cilju da neko ne bi platio. a na moju stetu.

p.s. spominjao sam PSA motore, a ne ove iz rakovice. e sad ako ti neznas sta je to, to je vec tvoja stvar
postoji malo ljudi koji mene mogu da uce o automobilima, a ti s tvojim rezonovanjem sigurno nisi jedan od tih

Pa dobro, ako vec znas toliko o kolima, reci mi koje standarde ispunjava mercedesova "C"
klasa, koja je pocela da se proizvodi 1994 godine? 8-)

Eto, vidis da ne znas sve, ispunjava euro3 standarde i potvrda se moze dobiti u direkciji Mercedes Benz-a na Novom Beogradu. Sta sada da kazemo na sva ta sranja o standardima? Uopste nemaju veze standardi, na to sam i hteo da ukazem, postoje i vozila starija od 10 godina sa euro3 standardima, doduse nema mnogo proizvodjaca koji bi se ponosili time, nego Dinkic brani uvoznike automobila. Na neki nacin to je i ispravno, ali kazi ti sad meni ovo - kupis npr. astru 2000 godiste i platis je recimo negde oko 7000E. Da li je to realna cena i koliko ista kosta u inostranstvu?

SIGNATURE 350:
to da li je realna cena nema svrhe raspravljati. takva je kakva je. malo je i trziste. ne mozes uporedjivati cenu tog automobila u drzavi koja je 800 puta bogatija od nas, a jos se taj auto tamo i pravi

Pa to sam i ja hteo da kazem, ali bas zbog toga ne moze niko osudjivati ljude koji hoce da kupe bolji auto u inostranstvu i da ga registruju za manje para. Rupe u zakonu su, sto se tice registracije i uvoza vozila, uvek postojale, naravno ne za obicne ljude nego za ljude iz te branse. Onaj ko je znao da to iskoristi uvek je bio u plusu, a onaj ko nije znao, ili mozda nije smeo, uvek je placao vise... Yebi ga...

registracija:
PROTEST VLASNIKA VOZILA SA CG TABLAMA
...... SREDA 21.06. U 12h ISPRED SAVA CENTRA NA PARKINGU ODAKLE SE KRECE U PROTESTNU VOZNJU
```````` OBAVESTITE SVE PRIJATELJE SA ISTIM PROBLEMOM... * B L O K A D A * DO POBEDE

Е ништа од тебе... Не јављаш се, нема те, утеши људе. Организовао си нешто а даље... Нема више прилива, пих чоече! Гукни!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back