Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.621
Mojne da se svadjate !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da neki tvoj komsija ima deset puta bolji auto od tebe i to na CG table, koliko si ljubomoran to se vidi iz aviona...SIGNATURE 350:a sad ti kazi da golf4 koji posle 6 godina izbacuje ugalj kroz auspuh manje zagadjuje od yuga, koji ima nov motor iz pezo-sitroen korporacije
Da, to se da videti.SIGNATURE 350:ne neverujem, ja sam isao u ameriku po zadatke i da mi tamo kazu sta ja treba da kazem ovde, i da mi formiraju misljenje.
a vidim da tvoji odgovori pucaju od pameti
Ma ne nije tako . Treba reći: Ovi auti su očuvani , dobro idu, tehnički su ispravni ali nemaju motor euro 3 - kao Jugo, .ebiga.iskander:Mora da neki tvoj komsija ima deset puta bolji auto od tebe i to na CG table, koliko si ljubomoran to se vidi iz aviona...
P.S. ne lupaj kada veze nemas, jugo ne ispunjava euro 3 standarde, jos se rade sa starim motorima i floride takodje, o cemu onda treba da se slozimo sa vladom kada nacionalni auto ne ispunjava ni 10% od tih uslova
iskander:Mora da neki tvoj komsija ima deset puta bolji auto od tebe i to na CG table, koliko si ljubomoran to se vidi iz aviona...
P.S. ne lupaj kada veze nemas, jugo ne ispunjava euro 3 standarde, jos se rade sa starim motorima i floride takodje, o cemu onda treba da se slozimo sa vladom kada nacionalni auto ne ispunjava ni 10% od tih uslova

SIGNATURE 350:ne, moj komsija nema bolji auto od mene, niti ikakve veze sa crnom gorom.
i nisam ljubomoran, nemam na sta da budem. samo mi je pun k* raznoraznih kombinacija prepametnih koje su u cilju da neko ne bi platio. a na moju stetu.
p.s. spominjao sam PSA motore, a ne ove iz rakovice. e sad ako ti neznas sta je to, to je vec tvoja stvar
postoji malo ljudi koji mene mogu da uce o automobilima, a ti s tvojim rezonovanjem sigurno nisi jedan od tih
SIGNATURE 350:to da li je realna cena nema svrhe raspravljati. takva je kakva je. malo je i trziste. ne mozes uporedjivati cenu tog automobila u drzavi koja je 800 puta bogatija od nas, a jos se taj auto tamo i pravi
registracija:PROTEST VLASNIKA VOZILA SA CG TABLAMA
...... SREDA 21.06. U 12h ISPRED SAVA CENTRA NA PARKINGU ODAKLE SE KRECE U PROTESTNU VOZNJU
```````` OBAVESTITE SVE PRIJATELJE SA ISTIM PROBLEMOM... * B L O K A D A * DO POBEDE