Svi koji traže ovo sa CG tablicama su sitne secikese, lopovčići i pristalice SPS-SRS-JUL režima, koji osim što je bio antisrpski, dopuštao je totalnu anarhiju i nepoštovanje osnovnih ne samo etičkih i moralnih, već i pozitivnopravnih propisa.
Evo sad mi neki tip nudio Opel Corsu iz 1986. godine. E, prijatelju, 20 godina star Opel Corsa, takoreći oldtajmer i traži 1300 evra! Odem ja da ispitam taj njegov auto i nije mi bilo mnogo potrebno da provalim da se radi o kršu: oronula limarija, felne ... o enterijeru i motoru ne želim ni da govorim. I on ima drskosti da za taj auto traži 1300 evra. Takav u Nemačkoj prodaju za najviše 500 evra ili ga gone na otpad. Jedan drugi baja, tu iz komšiluka, prodaje Renault 5. Nazovem ga telefonom, pitam kakvi su motor i limarija, on mi odgovori dobri. Odem ja tamo, kad ono umesto auta, zateknem maltene zgužvanu masu - auto je udaren samo tako. I taj pametnjaković nudi za tu kršinu 1300 evra. S tim što bi me dodatno ulaganje koštalo barem približno toliko.
A vi biste hteli da registrujete ukradene automobile iz Crne Gore koje ste platili soma evra. I da ja kao budala koja poštuje propise ne mogu za 1500 evra da nađem pristojan auto i to iz osamdesetih, a zato vi da se za te pare vozikate u automobilima koji su devedeseto i dvehiljadito godište.
Velimir Ilić je licemer koji već razmišlja o izborima i glasovima radikala koje bi privukao svojom jeftinom demagogijom, dok je Dinkić demokratsko, pravno, civilizovano i evropsko lice Srbije koji zakon i pravdu stavlja iznad svega!
Uostalom, zašto morate da se vozite automobilima?! Zašto postoji gradski prevoz?!
I ne pomišljajte mnogo da nešto blokirate Beograd i protestujete. Jer ako se protiv vas dignu svi oni koji su platili silne dažbine za automobile iz uvoza ili oni koji za svoje teškom mukom zarađene pare ne mogu da kupe iole dobar polovnjak, N.A.J.E.B.A.L.I S.T.E!
BRAVO, DINKIĆU!