CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PredatorBG11:
Odakle ti to,ovo sam danas nasao u arhivi od Novosti,jucerasnji broj;
"Crnogorci" u Skupštini
A. B. M., 1. septembar 2006

BEOGRAD - Najava Velimira Ilića, ministra za kapitalne investicije, oko rešenja za vlasnike vozila sa crnogorskim tablicama dobila je i predlog u Skupšitni Srbije. Narodni poslanik Radoslav Jović u ime poslaničke grupe "Nova Srbija" i devet samostalnih poslanika, podneo je nedavno Skupštini Srbije predlog zakona o preregistraciji motornih vozila registrovanih u Crnoj Gori.

Prema ovom predlogu, građanima koji su vlasnici vozila sa crnogorskim tablicama, ali kupljenim samo do održavanja referenduma, dozvolila bi se registracija po mestu prebivališta u Srbiji uz nadoknadu od 10 dinara po kubnom centimetru radne zapremnine automobila.

Pre plaćanja nadoknade, prema predlogu, trebalo bi obaviti proveru tehničke ispravnosti, istim postupkom kao i kod redovne registracije i u ovlašćenim organizacijama u Srbiji. Ako ovaj zakon bude usvojen, građani su dužni da u roku od 15 dana od stupanja na snagu podnesu zahtev. Kako su objansili predlagači, prikupljena sredstva bila bi namenjena razvoju domaće automobilske industrije i unapređenju zaštite životne sredine.
Eno ti u jučerašnjem Kuriru i Večernjim novostima , druge nisam čitao, a može se videti i na sajtu V. Novosti. Kažu čak da se neće ni raspravljati o tome na skupštini i da DSS nikad nije imao nameru da podrži taj predlog i još neka sranja.

dommino:
samo vas citam i zakljucujem da su ispali majmuni svi koji su skupili i poslednji evro da legalno i po svim zakonskim propisima i carinama uvezu auto,u odnosu na one koji su uvezli preko CG i sada hoce da budu ravnopravni.Brojnost tih vozila ne garantuje i uspeh u zapocetom...
Plavušice ne trudi se da budeš pametna, znaš da je to nemoguće, a o majmunima i onim drugim pusti da misle oni u zoo vrtu. Niko nije tu ništa profitirao i izbegao zakon. Informiši se pre nego lupiš. Mi smo ti koji su dali poslednji evro jer da smo imali više i mi bi kupili boljii i skuplji auto. Ovi drugi su dali svoj džeparac i kupili aute sa evro 3 motorom jer reci mi ko je taj ko može pošteno da zaradi i plati auto sa tim motorom?

Pa dobro Robokap jel' ti moras bas da budes bezobrazan prema nekome da bi nesto rekao? Kakav je to nacin ophodjenja sa clanovima. Nije ona tebi rekla da si majmun.
Zar mora tako? Ili si hteo da ispadnes duhovit ?
Nema smisla, i tema nema smisla i ti nemas smisla za diskusiju, a nema ni smisla i da ocekujes da ce biti preregistracije.
Bez obzira na sve, ne moras vredjati ljude.

codemaker:
Pa dobro Robokap jel' ti moras bas da budes bezobrazan prema nekome da bi nesto rekao? Kakav je to nacin ophodjenja sa clanovima. Nije ona tebi rekla da si majmun.
Nema smisla, i tema nema smisla i ti nemas smisla za diskusiju, a nema ni smisla i da ocekujes da ce biti preregistracije.
Alo pile bre, ne kenjaj, iz daleka se vidi da si pristrasan...

hahaha e ovakvu budalastinu jos nisam ni video ni cuo ni procitao "Ne slušaj budale i antisrbe" sta mi smo anti srbi sto ne zelimo da ti uvezes auto iz druge zemlje?!Super si......ti si jedini pametan sto si kupio auto po 40% manjoj ceni od nas "ne normalnih".kako si pametan tako ce i proci taj vas skupic.DOCI CE VAS DVADESET KAO I ISPRED SKUPSTINE NA PROSLOM "PROTESTU" I RAZICI CE TE SE KUCI KAO POPISANI.
bolje ljudi trazite neke gvodzare da prodate kola dok zbog crnogorskih kola ne padne u srbji i cena gvozdja:)

codemaker:
Pile, glavu gore i nedozvoli da te vredjaju ovi subjekti. Nemoj im zameriti jer su strasno nervozni zbog svoje alavosti i nepromisljenosti. Sve mogu da razumem na ovom forumu ali vredjanje poput one reci MAJMUN nemogu. Mozemo da se slazemo ili neslazemo u misljenjima ali vredjanje NE. Oprosti im jer je hriscanski oprastati. Pozdrav svima ! :razz:

iskander:
Alo pile bre, ne kenjaj, iz daleka se vidi da si pristrasan...
Ma nisam pristrasan, imam svoje misljenje, Robocap i drustvo svoje... To nije pristrasnost, zar ne?
Zasmetalo je samo kako se obraca nekome sa neke "visoke pozicije" - cus' plavusica i tako to... Nepotrebno u diskusiji, osim ako ne smatra da drugi ne smeju imati svoje misljenje (biti pristrasni, kako ti rece)
Simple as that...

jerotije:
Pile, glavu gore i nedozvoli da te vredjaju ovi subjekti. Nemoj im zameriti jer su strasno nervozni zbog svoje alavosti i nepromisljenosti. Sve mogu da razumem na ovom forumu ali vredjanje poput one reci MAJMUN nemogu. Mozemo da se slazemo ili neslazemo u misljenjima ali vredjanje NE. Oprosti im jer je hriscanski oprastati. Pozdrav svima ! :razz:
Slazem se sa ovim sto si napisao Jerotije.
Nema potrebe za vredjanjem. Ja se i sa nekim tvojim stavovima ne slazem, ali mi na pamet ne pada da te zbog toga vredjam. reci cu sta mislim, ti kazi svoje pa cemo videti ciji argumenti imaju vecu tezinu, to je sva filozofija diskusije...
O svemu se moze razgovarati i dogovarati bez vredjanja.
U pravu si.

Da li je to nekome zasmetao komentar jedne "plavuse" ?Uopste nije bila namera da bilo koga uvredim,a opet sam izazvala reakciju nekih,mozda bas zato sto sam dama!?Nebitno,ali majmuni su shvaceni u pogresnom kontekstu, a tako je jasno bilo napisano!Pa gospodo, Vi koji vozite automobile sa CG tablama morate priznati da ako ja i Vi imamo isti tip automobila ,ne moze se isto tretirati,bas iz razloga sto sam ja i mnogi htela da me jednog dana ne boli glava kao sada Vas,a vasa zelja je da olako dodjete do automobila koji ce prilikom prodaje vredeti isto kao moj, bice toga,ali ga i sami morate jos malo doplatiti!Pozdrav!

kakve veze ima ako je on jevrej? jel to sad nesto lose? nadam se da nemas nikakve veze sa najpoznatijim covekom u istoriji koji nije voleo jevreje...
ja jos ovde nisam video nijedan argument za preregistraciju vozila (izbegavajuci euro3 uslov i 41% dazbina) osim nekih nacionalistickih parola, sentimentalnosti i emocija o "srpskom jedinstvu"...
molim gospodu koja podrzava tu ideju da iznese neki valjan argument

Mishko Beograd:
Valjan argument je da smo SIROTINJA i da nemamo para za te zajebancije euro 3 i sl.
Da to jedan od najvaljanijih i najbitnijih argumenata pored još mnogo a jedan od njih je i poštovanje tada i još uvek važećeg ustava a koji je takođe nov argument da se bojkotuje ovaj novi kad će već doživeti istu sudbinu kao i ovaj po kojem smo mi oštećeni.
Neka neko od druge strane tj, onih koji suprotiv da jedan valjan argumen , samo jedan, za podršku objašnjenja da se dozvoli preregistracija auta sa euro 3 motorom i oko tog sranja sa ekološkim motorima. Celu Ameriku zabole za euro motore a mi ga nešto tupimo tj tupi ga onaj kreten od Dinkića.

to ne da nije valjan, nego nije uopste argument. to sto ti nemas para kao pojedinac je TVOJ LICNI problem. sad cu ja da odem kod renoovog dilera i da trazim da spusti cenu jer ja nemam para. to tako neide. koliko god da nas nema para, to i dalje nema veze i nije argument.
"nesto ga tupi" cela evropa i sav normalan svet. da imas imalo znanja znao bi matematicki koja je razlika u izduvnim cesticama motora koji podrzavaju euro4 i onima koji nisu ni euro2.
evo ti argumenti zasto vam netreba dati:
- zato sto u vreme kupovine tih automobila, cak jos u SRJ, nije bilo moguce preregistrovati i to ste vrlo dobro znali ali vam je bilo sladje da ga manje platite. sto ne platis na mostu, platices na cupriji, kaze stara dobra izreka. ocigledno nije uzalud srocena...
- zato sto bi u tom slucaju bilo osteceno stotine hiljada gradjana Srbije koji su ispostovali dati euro3 uslov i platili 41%
- zato sto ne treba dozvoliti iz ekoloskih razloga uvoz krsa
- zato sto ne treba Srbija da vecito podilazi svima ostalima na racun same sebe
to su ti za pocetak 4 argumenta, sasvim realna. e sad ti vidi kako mozes da im se suprotstavis svakom pojedinacno.

SIGNATURE 350:
"nesto ga tupi" cela evropa i sav normalan svet. da imas imalo znanja znao bi matematicki koja je razlika u izduvnim cesticama motora koji podrzavaju euro4 i onima koji nisu ni euro2.
evo ti argumenti zasto vam netreba dati:
- zato sto u vreme kupovine tih automobila, cak jos u SRJ, nije bilo moguce preregistrovati i to ste vrlo dobro znali ali vam je bilo sladje da ga manje platite. sto ne platis na mostu, platices na cupriji, kaze stara dobra izreka. ocigledno nije uzalud srocena...
- zato sto bi u tom slucaju bilo osteceno stotine hiljada gradjana Srbije koji su ispostovali dati euro3 uslov i platili 41%
- zato sto ne treba dozvoliti iz ekoloskih razloga uvoz krsa
- zato sto ne treba Srbija da vecito podilazi svima ostalima na racun same sebe
to su ti za pocetak 4 argumenta, sasvim realna. e sad ti vidi kako mozes da im se suprotstavis svakom pojedinacno.
Ni jedan navod koji bi mogao biti prihvaćen kao argument.
Prvo u Evropi se voze i dalje auti koji ne zadovoljavaju euro 3 standard, što ih ne zabrane?
Drugo ostatak sveta ne brine o tom standardu čak je Amerika izjavila da neće ništa uraditi povodom smanjenja zagađenja dok je Evropa rešila da u 5 godina zmanji zagađenje za 15 %.
Treće uopšte nema toliko onih koji su uvezli euro 3 aute, ne verujem da ih ima ni par desetina ili najviše sto.( evo pozivam da se jave oni koji su to uradili)
A ono što ti je bilo prvo a meni zadnje, piše u ustavu Srbije pa ako te zanima pročitaj.

robocap:
Ni jedan navod koji bi mogao biti prihvaćen kao argument.
Prvo u Evropi se voze i dalje auti koji ne zadovoljavaju euro 3 standard, što ih ne zabrane?
Drugo ostatak sveta ne brine o tom standardu čak je Amerika izjavila da neće ništa uraditi povodom smanjenja zagađenja dok je Evropa rešila da u 5 godina zmanji zagađenje za 15 %.
Treće uopšte nema toliko onih koji su uvezli euro 3 aute, ne verujem da ih ima ni par desetina ili najviše sto.( evo pozivam da se jave oni koji su to uradili)
A ono što ti je bilo prvo a meni zadnje, piše u ustavu Srbije pa ako te zanima pročitaj.

s obzirom na skorasnja prosirenja EU necemo videti zabranu koriscenja tih automobila, isto kao ni ovde, sto ne znaci da ih treba uvoziti.
Amerika i sam znas da moze da izjavljuje sta hoce, jer joj se moze. Opet, porediti US i Srbiju po tome, nema smisla.
pa cekaj sada mi govoris da ima do 100 ljudi u Srbiji koji su uvezli euro3??? pa samo na jednom autoplacu gde sam ja kupio, prodje desetine kola nedeljno...
nisam shvatio sta pise u Ustavu?

SIGNATURE 350:
s obzirom na skorasnja prosirenja EU necemo videti zabranu koriscenja tih automobila, isto kao ni ovde, sto ne znaci da ih treba uvoziti.
Amerika i sam znas da moze da izjavljuje sta hoce, jer joj se moze. Opet, porediti US i Srbiju po tome, nema smisla.
pa cekaj sada mi govoris da ima do 100 ljudi u Srbiji koji su uvezli euro3??? pa samo na jednom autoplacu gde sam ja kupio, prodje desetine kola nedeljno...
nisam shvatio sta pise u Ustavu?
Bugari svakog dana uvezu u svoju zemlju ponekoliko stotina da ne kažem hiljada svakakvih vozila i evo ih u Evropi pa šta to oni imaju a mi ne kad oni mogu a mi ne?
Ovo drugo o prodaji tih auta , bez ljutnje ali lažeš.
A ako nisi shvatio šta piše u ustavu , atako je jednostavno napisano , onda nećeš ni sve ovo što ti sad pišem. Džaba ga bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back