Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.621
Sad pred izbore Vam je prilika da se oceshete o preregistraciju mada licno mislim da od toga nema nishta !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno ti u jučerašnjem Kuriru i Večernjim novostima , druge nisam čitao, a može se videti i na sajtu V. Novosti. Kažu čak da se neće ni raspravljati o tome na skupštini i da DSS nikad nije imao nameru da podrži taj predlog i još neka sranja.PredatorBG11:Odakle ti to,ovo sam danas nasao u arhivi od Novosti,jucerasnji broj;
"Crnogorci" u Skupštini
A. B. M., 1. septembar 2006
BEOGRAD - Najava Velimira Ilića, ministra za kapitalne investicije, oko rešenja za vlasnike vozila sa crnogorskim tablicama dobila je i predlog u Skupšitni Srbije. Narodni poslanik Radoslav Jović u ime poslaničke grupe "Nova Srbija" i devet samostalnih poslanika, podneo je nedavno Skupštini Srbije predlog zakona o preregistraciji motornih vozila registrovanih u Crnoj Gori.
Prema ovom predlogu, građanima koji su vlasnici vozila sa crnogorskim tablicama, ali kupljenim samo do održavanja referenduma, dozvolila bi se registracija po mestu prebivališta u Srbiji uz nadoknadu od 10 dinara po kubnom centimetru radne zapremnine automobila.
Pre plaćanja nadoknade, prema predlogu, trebalo bi obaviti proveru tehničke ispravnosti, istim postupkom kao i kod redovne registracije i u ovlašćenim organizacijama u Srbiji. Ako ovaj zakon bude usvojen, građani su dužni da u roku od 15 dana od stupanja na snagu podnesu zahtev. Kako su objansili predlagači, prikupljena sredstva bila bi namenjena razvoju domaće automobilske industrije i unapređenju zaštite životne sredine.
Plavušice ne trudi se da budeš pametna, znaš da je to nemoguće, a o majmunima i onim drugim pusti da misle oni u zoo vrtu. Niko nije tu ništa profitirao i izbegao zakon. Informiši se pre nego lupiš. Mi smo ti koji su dali poslednji evro jer da smo imali više i mi bi kupili boljii i skuplji auto. Ovi drugi su dali svoj džeparac i kupili aute sa evro 3 motorom jer reci mi ko je taj ko može pošteno da zaradi i plati auto sa tim motorom?dommino:samo vas citam i zakljucujem da su ispali majmuni svi koji su skupili i poslednji evro da legalno i po svim zakonskim propisima i carinama uvezu auto,u odnosu na one koji su uvezli preko CG i sada hoce da budu ravnopravni.Brojnost tih vozila ne garantuje i uspeh u zapocetom...
Alo pile bre, ne kenjaj, iz daleka se vidi da si pristrasan...codemaker:Pa dobro Robokap jel' ti moras bas da budes bezobrazan prema nekome da bi nesto rekao? Kakav je to nacin ophodjenja sa clanovima. Nije ona tebi rekla da si majmun.
Zar mora tako? Ili si hteo da ispadnes duhovit ?
Nema smisla, i tema nema smisla i ti nemas smisla za diskusiju, a nema ni smisla i da ocekujes da ce biti preregistracije.
Bez obzira na sve, ne moras vredjati ljude.

Pile, glavu gore i nedozvoli da te vredjaju ovi subjekti. Nemoj im zameriti jer su strasno nervozni zbog svoje alavosti i nepromisljenosti. Sve mogu da razumem na ovom forumu ali vredjanje poput one reci MAJMUN nemogu. Mozemo da se slazemo ili neslazemo u misljenjima ali vredjanje NE. Oprosti im jer je hriscanski oprastati. Pozdrav svima ! :razz:codemaker:Pa dobro Robokap jel' ti moras bas da budes bezobrazan prema nekome da bi nesto rekao? Kakav je to nacin ophodjenja sa clanovima. Nije ona tebi rekla da si majmun.
Zar mora tako? Ili si hteo da ispadnes duhovit ?
Nema smisla, i tema nema smisla i ti nemas smisla za diskusiju, a nema ni smisla i da ocekujes da ce biti preregistracije.
Bez obzira na sve, ne moras vredjati ljude.
Ma nisam pristrasan, imam svoje misljenje, Robocap i drustvo svoje... To nije pristrasnost, zar ne?iskander:Alo pile bre, ne kenjaj, iz daleka se vidi da si pristrasan...
Slazem se sa ovim sto si napisao Jerotije.jerotije:Pile, glavu gore i nedozvoli da te vredjaju ovi subjekti. Nemoj im zameriti jer su strasno nervozni zbog svoje alavosti i nepromisljenosti. Sve mogu da razumem na ovom forumu ali vredjanje poput one reci MAJMUN nemogu. Mozemo da se slazemo ili neslazemo u misljenjima ali vredjanje NE. Oprosti im jer je hriscanski oprastati. Pozdrav svima ! :razz:
Da to jedan od najvaljanijih i najbitnijih argumenata pored još mnogo a jedan od njih je i poštovanje tada i još uvek važećeg ustava a koji je takođe nov argument da se bojkotuje ovaj novi kad će već doživeti istu sudbinu kao i ovaj po kojem smo mi oštećeni.Mishko Beograd:Valjan argument je da smo SIROTINJA i da nemamo para za te zajebancije euro 3 i sl.
Ni jedan navod koji bi mogao biti prihvaćen kao argument.SIGNATURE 350:"nesto ga tupi" cela evropa i sav normalan svet. da imas imalo znanja znao bi matematicki koja je razlika u izduvnim cesticama motora koji podrzavaju euro4 i onima koji nisu ni euro2.
evo ti argumenti zasto vam netreba dati:
- zato sto u vreme kupovine tih automobila, cak jos u SRJ, nije bilo moguce preregistrovati i to ste vrlo dobro znali ali vam je bilo sladje da ga manje platite. sto ne platis na mostu, platices na cupriji, kaze stara dobra izreka. ocigledno nije uzalud srocena...
- zato sto bi u tom slucaju bilo osteceno stotine hiljada gradjana Srbije koji su ispostovali dati euro3 uslov i platili 41%
- zato sto ne treba dozvoliti iz ekoloskih razloga uvoz krsa
- zato sto ne treba Srbija da vecito podilazi svima ostalima na racun same sebe
to su ti za pocetak 4 argumenta, sasvim realna. e sad ti vidi kako mozes da im se suprotstavis svakom pojedinacno.
robocap:Ni jedan navod koji bi mogao biti prihvaćen kao argument.
Prvo u Evropi se voze i dalje auti koji ne zadovoljavaju euro 3 standard, što ih ne zabrane?
Drugo ostatak sveta ne brine o tom standardu čak je Amerika izjavila da neće ništa uraditi povodom smanjenja zagađenja dok je Evropa rešila da u 5 godina zmanji zagađenje za 15 %.
Treće uopšte nema toliko onih koji su uvezli euro 3 aute, ne verujem da ih ima ni par desetina ili najviše sto.( evo pozivam da se jave oni koji su to uradili)
A ono što ti je bilo prvo a meni zadnje, piše u ustavu Srbije pa ako te zanima pročitaj.
Bugari svakog dana uvezu u svoju zemlju ponekoliko stotina da ne kažem hiljada svakakvih vozila i evo ih u Evropi pa šta to oni imaju a mi ne kad oni mogu a mi ne?SIGNATURE 350:s obzirom na skorasnja prosirenja EU necemo videti zabranu koriscenja tih automobila, isto kao ni ovde, sto ne znaci da ih treba uvoziti.
Amerika i sam znas da moze da izjavljuje sta hoce, jer joj se moze. Opet, porediti US i Srbiju po tome, nema smisla.
pa cekaj sada mi govoris da ima do 100 ljudi u Srbiji koji su uvezli euro3??? pa samo na jednom autoplacu gde sam ja kupio, prodje desetine kola nedeljno...
nisam shvatio sta pise u Ustavu?