Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 561
Gde to kažu tako u Taliji? ili ItalijiČezar(e) po talijanski. Kezar po latinski.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde to kažu tako u Taliji? ili ItalijiČezar(e) po talijanski. Kezar po latinski.
Zato se i čita Kezar. Ispred "a" se C u latinskom čita kao KA CAESAR SE PISE
Na mom dijalektu se kaže "talijani"Gde to kažu tako u Taliji? ili Italiji
Tomi zvuči kao i kad kažu sretan ti rodjendan? Pa jel sreĆa il je sreTa.Na mom dijalektu se kaže "talijani"
Ma ureduje mislim da to svi znamo das C izgovara KZato se i čita Kezar. Ispred "a" se C u latinskom čita kao K
Ja nisam znala do skoroMa ureduje mislim da to svi znamo das C izgovara K
Dali ima A ili nema ili je kezar ili cezar manje bitno moja Adela samo neka je ukusno moramose malo šalitiU skoli su nas ucili da se C ispred E cita kao C, ali nisam obratila paznju da se cezar pise caesar
Pomazem Miti da mu tema ima vise odgovoraDali ima A ili nema ili je kezar ili cezar manje bitno moja Adela samo neka je ukusno moramose malo šaliti
Ups, tek sad vidim da je tvoja a ne mitina tema, izviniDali ima A ili nema ili je kezar ili cezar manje bitno moja Adela samo neka je ukusno moramose malo šaliti
ja pričam po hrvatskiČezar(e) po talijanski. Kezar po latinski.
i sretan si zbog toga...ja pričam po hrvatski
Nit je moja tema nit moj forum, al opet, hvala ti ko bratuPomazem Miti da mu tema ima vise odgovora
sretan ili srećan?i sretan si zbog toga...
Kasno videh, ali namera je cistaNit je moja tema nit moj forum, al opet, hvala ti ko bratu
Ovako neštoSvi je volimo i ne znam zašto je do sada nisam pravila ali danas pade vatreno krštenje.
Malkice sam je izmenila ali ne strašno.
Iceberg salata, pakovanje od 500 gr
Orijent mix salata, 300 gr
Rukola, jedna šaka
Pileći file, so, biber, grilovano
Krutoni (pola pakovanja tost hleba iseći na kockice, poprskati maslinovim uljem, 2-3 čena iseckanog belog luka ili u prahu, rerna zagrejana na 200C pa prebačeno na sušenje)
100 gr dimljene slanine izgrilovano, prethodno isečeno na trakice
10 kom čeri paradajza, isečeno na četvrtine
šoljica maslinovog ulja promešano sa polovinom isceđenog limuna, so, biber
200 ml grčkog jogurta i 1 kašika majoneza
Sve izmešati i posuti sa parmezanom.
Pogledajte prilog 1562902
Prijatno