FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
Zaboravih to. Zdravija zamena je suvo meso proprženo.... i malo slan'nice.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravih to. Zdravija zamena je suvo meso proprženo.... i malo slan'nice.
ja često izbacim (ne jedem) piletinu u cezar salatiDa, kao kada se farbaju u lukovini, onako laagano. Nekako mi jaje višak ovde.
Ja bih ovo kao smoki jela! Srećom pa nema kod nas.to je pod obavezno. Inače, mnogi recepti za američku hranu traže slaninicu. U toj meri da se pržena i izdrobljena slaninica prodaje kao "začin"
Pogledajte prilog 1562961
Da, drugačiji je šmek. Još ako je sečeno na sitne kockice, a ne na tanke prutiće kao slanina.Zaboravih to. Zdravija zamena je suvo meso proprženo.
Ja bih ovo kao smoki jela! Srećom pa nema kod nas.
Oh, kao grickalica je neprevaziđen "jerky". Obično od govedine, a zatim ćurKetina, pa pilećina. Ima i od bizona.Ja bih ovo kao smoki jela! Srećom pa nema kod nas.
A meni uzorak?Pogledajte prilog 1563501
Da la si mi inspiraciju za današnji ručak
Ako svratiš na salatu eto podelićemoA meni uzorak?
Ja ne volim kuvana jaja u cezar salati i bas mi je drago što mogu da izbacim sastojak i poboljšam po svom ukusuNego, dok sam prevodio gornji tekst iskoči kao sastojak "coddled eggs". Naravno, ja ne znam šta je to te pogledah u rečnik - kuvati (jaje) u vodi ispod tačke ključanja.
loše sam preveo to "sirova". Radi se o blago kuvanim jajima.Ja ne volim kuvana jaja u cezar salati i bas mi je drago što mogu da izbacim sastojak i poboljšam po svom ukusu
Dok u ruskoj je nesto drugo
Moja cezar salata nema jaja ni sirova ni kuvana
pa da, isto samo ja rabim neki drugi sosloše sam preveo to "sirova". Radi se o blago kuvanim jajima.
Inače, za mene je Cezar salata definisana sosom, preprženim hlebom i parmezan sirom preko romain salate. Nisam zagledao u sastojke sosa ali znam da je beo
Probaćemo.Vusterširski sos (Worcestershire sauce) je obavezan za Sizar Salad. Iako se stavlja vrlo malo, to je jedan od glavnih sastojaka koji daje specifičan ukus celoj salati.
Taj sos zaslužuje posebnu temu.
Pogledajte prilog 1563516
A meni za jedan od narednih dana....Pogledajte prilog 1563501
Da la si mi inspiraciju za današnji ručak
ĆezareKezar bi trebalo da se izgovara. Ili Kajzer.
Čezar(e) po talijanski. Kezar po latinski.Ćezare
Ćezare Kardini
A CAESAR SE PISEKezar bi trebalo da se izgovara. Ili Kajzer.