- Poruka
- 91.567
Koje meso je za vas najbolje za ćevape ili pljeskavice. A kad već pominjem oba, da li se isto spremaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svez kao dodatak.Jel bolje staviti crni luk u smesu pa tako peći ili samo kao dodatak nakon pečenja?
Pogledajte prilog 1575653
Junece i svinjsko,ili junece i ovcije.Koje meso je za vas najbolje za ćevape ili pljeskavice. A kad već pominjem oba, da li se isto spremaju?
Pogledajte prilog 1575651
Znači obavezno mešano?Junece i svinjsko,ili junece i ovcije.
Obavezno.Junetina mu daje vezivost,a svinjetina,ili ovcetina taj pravi smek.Znači obavezno mešano?
jel bolje malo masnije meso ili što posnije?Obavezno.Junetina mu daje vezivost,a svinjetina,ili ovcetina taj pravi smek.
Junetina je suva,pa zato svinjetina,ili ovcetina,malo sarenija.Bez te masnoce,nema tog ukusa.jel bolje malo masnije meso ili što posnije?
A jel isto praviš i ćevape i pljeskavice?Junetina je suva,pa zato svinjetina,ili ovcetina,malo sarenija.Bez te masnoce,nema tog ukusa.
Ista smesa i zacini,samo drugaciji izgled.A jel isto praviš i ćevape i pljeskavice?
Mogu da se zakunem da sam jeo pljeskavice koje već imaju luk u sebiIsta smesa i zacini,samo drugaciji izgled.
Imaju i cevapi,ali se proprezeni luk slabije oseca.Zato i uz cevape i pljeskavice u dodatak,ako hocesi ko voli dodaje se luk,pored senfa i kecapa.Ima neko ne voli crni luk,a nije ni svestan kada jede jedno i drugo,da ga ima u dosta kolicene u mesavini cevapa,ili pljeskavice.Ima neko ostavlja krupnije kriske luka,pa se da osetiti,a kada se usitni,mnogi ne osete,ali i to je dodatak zacina,koji daje ukus cevapu,ili pljeskavici.Mogu da se zakunem da sam jeo pljeskavice koje već imaju luk u sebi
a jel dodaješ hleb (prezle) u smesu sa mesom?Imaju i cevapi,ali se proprezeni luk slabije oseca.Zato i uz cevape i pljeskavice u dodatak,ako hocesi ko voli dodaje se luk,pored senfa i kecapa.Ima neko ne voli crni luk,a nije ni svestan kada jede jedno i drugo,da ga ima u dosta kolicene u mesavini cevapa,ili pljeskavice.Ima neko ostavlja krupnije kriske luka,pa se da osetiti,a kada se usitni,mnogi ne osete,ali i to je dodatak zacina,koji daje ukus cevapu,ili pljeskavici.
Moj cale licno nije,a vidjao sam na dosta mesta gde to rade.To je samo usteda na kolicini mesa i nista vise.Doduse ne menja ukus.a jel dodaješ hleb (prezle) u smesu sa mesom?
ćevapi izgledaju, a i u ustima su mekši sa hlebomMoj cale licno nije,a vidjao sam na dosta mesta gde to rade.To je samo usteda na kolicini mesa i nista vise.Doduse ne menja ukus.
Pa,kako ko voli.Kao sto sam rekao,nije mnogo strasno i ne kvari se ukus,samo stednja na mesu.ćevapi izgledaju, a i u ustima su mekši sa hlebom
Samo kao dodatak. Pljeskavica može biti gorka ako pečeš luk u njoj. Mada mnogi restorani mešaju sitno seckani luk u smesu. Za domaće pljeskavice ljudi dodaju i prezlu.Jel bolje staviti crni luk u smesu pa tako peći ili samo kao dodatak nakon pečenja?
Pogledajte prilog 1575653
Prezla se dodaje kao vezivna masa jer bi se meso raspalo ako je meko, npr svinjetina.Moj cale licno nije,a vidjao sam na dosta mesta gde to rade.To je samo usteda na kolicini mesa i nista vise.Doduse ne menja ukus.
Mjesavina juneceg i ovcijeg mesa od prednje plecke i vrata, mora da bude malo masno.Koje meso je za vas najbolje za ćevape ili pljeskavice. A kad već pominjem oba, da li se isto spremaju?
Pogledajte prilog 1575651
U pljeskavice se sitno secka luk.Mogu da se zakunem da sam jeo pljeskavice koje već imaju luk u sebi
ćevapi izgledaju, a i u ustima su mekši sa hlebom
Vidim da znadeš dosta o ćevapima tj. o finesama oko pripreme istih, bravo ti ga bravo.Prezla se dodaje kao vezivna masa jer bi se meso raspalo ako je meko, npr svinjetina.