buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.932
Više volim belu vešalicu nego cevape![]()
a roštiljske ljute kobaje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više volim belu vešalicu nego cevape![]()
Jbt...Ne narocito. U stvari, ja u hrani generalno ne uzivam.
Jedi sa integralnom kiflom...Ne jedem belo brašno, but thanks![]()
Kad reče leskovački, imam jednog prijatelja iz Leskovac, starina u penziji, poznati univerzitetski profesor.No jedini pravi za nas iz Srbije su leskovacki.
Onda moraš kod zubara pod hitno, da ti reši taj problem.trece mi nemamo zube da jedemo meso
Hmm...Kad reče leskovački, imam jednog prijatelja iz Leskovac, starina u penziji, poznati univerzitetski profesor.
Kaže "znaš šta, kad hoću da jedem najbolji leskovački roštilj, ja moram ipak da dođem u Beograd."![]()
Ma ne verujem da išta fali. Ćevapi su jelo koje je ekstremno lako napraviti, i ne vidim neku mogućnost da neko tu bude takav majstor da se o njemu pesme pišu. Svaki dobar ćevap je ok, ali nijedan nije takav da se zbog njega pada u nesvest. Malo masnija junetina, so, biber, i to je to.Hmm...
Sta fali leskovackoj etno brvnari Gros? <--- LINK LINK
Mene su pre 2 godine vodili tamo rodjeni Leskovcani i mogu reci da je tamo rostilj vrh, najbolji rostilj na svetu - leskovacki, original.
iskreno lici na hleb punjen sa malim g*vancima![]()
10 upola s lukom![]()
Jedna od mojih prvih crush je to izgovarala kao šifru - konobarica Srebra![]()
10 upola s lukom![]()
Ko je tako surov da te tera da birašIzmeđu sexa i ćevapa biram ćevape uvek
Prebacio sam se na rostilj generalno, ne samo na cevape. Cevap koji se "izvorno" pravi u Leskovcu nije drugaciji od cevapa koji se pravi u nekoj drugoj varosi Srbije, to je vise manje kreacija coveka koji je rostiljdzija u tom restoranu. Poenta je da kao sto imamo pricu "burek sa mesom je samo burek, sve ostalo su pitulj'ce", tako imamo i pricu "jedini i pravi cevap je sarajevski", te ja istakoh da mi iz Srbije to kazemo za leskovacki rostilj.Ma ne verujem da išta fali. Ćevapi su jelo koje je ekstremno lako napraviti, i ne vidim neku mogućnost da neko tu bude takav majstor da se o njemu pesme pišu. Svaki dobar ćevap je ok, ali nijedan nije takav da se zbog njega pada u nesvest. Malo masnija junetina, so, biber, i to je to.
Niko ali kažem kad bih imao izbor uvek bih pre ćevapeKo je tako surov da te tera da biraš
Volim. Ne znam zašto, ali eto. Zar treba poseban razlog?Ne razumijem taj hajp ali muškarci načisto polude zanjima
Da lj volite cevape ?
I zašto ?
Volim. Ne znam zašto, ali eto. Zar treba poseban razlog?
Poznavatelju svega, a uglavnom ničega...uputi nas neznalice gde se to u Srbiji jedu mleveni mačići i kućici...prosledi link, argumentuj...spasi nas od sebe samog...Naravno ali ne ove u srbiji od mlevenih mačića i kučića.
Sarajevski! Mljac.![]()
10 upola s lukom![]()