smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
zapravo nisam nista izmislila osim tog ustajanja u busu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nisam tad bre bila sam ranijepa kasi tad bila supamotka

ahahahahaIdi bre, tek sad videh da je tema od pre x godina, a već sam se naoštrila da slavimo![]()

ma penzija, manje vise, nego kad krenu ispracajieee, i tako
koliko juce bilo je to
evo prodje 5 godina dok dlanom o dlan
za mesec dana 45.
i tako. nikad bolje leto..deca porasla, svako svojim putem, ja slobodna, sve se poslagalo bash kako treba. malo jos sti muski neke turbulencije al sta sad to da ne bude dosadno,..,
sto bi juki reko, ovo su stvarno najbolje godine..
a sad stvarno, kako starite? m?
jbt i penziju cemo ovde docekati..![]()

e tebe da upisem medju one iz dijeve teme o tome koga bi..ma penzija, manje vise, nego kad krenu ispracaji![]()

, al eto verujem da cemo kafu popiti pre tih ispracaja..makar sa sedamdeset..

))
Kako si matora i debela... i srecna zbog toga..![]()

)
Kako si matora i debela... i srecna zbog toga..![]()

ne sme čovek više ni da bude srećan![]()

Ako znam ša sam pisaaaaa'Pa dobro, to neki što su se udav-ženili, praktično da ste najlepše godine proveli u pelenama, ljuljanju, neki u razvodima, što je katastrofa i sad vam dođu 40. kao relax period.
Ali osim ako nije genetski, imala je većina kosu, sad su ćelave, nije se farbala, mogla je osoba da pretrči 3 km da se ne zadiše, roditelji su uglavnom svima bili živi, nisu imali obaveze ni u vezi sa njima. Koiliko u 40. ima samo zdravrstvene probleme.
Svako vreme ima svoje breme.
Ali neko ko kaže da su mu 40. najbolje, nije imao celu mladost i neiživljen je; mislim da to mogu da kažu samo žene koje su se dobro razvele, taj ex ih debelo finansira, sve na konto zajedničkog deteta, pa mogu da ne rade ništa ili se zavitlavaju i sve im je neozbiljno. Ko bi još takve uzimao za ozbiljno.
Ma, svjedno. Stvarno nije problem da svako živi u zamišljenim svetovima ako time ne nanosi štetu.
love is in the air
- - - - - - - - - -
džgoljavice, preda mnom se narod razdvaja kao more pred Mojsijem![]()

e jesi šašava![]()