gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
Znaci jedino resenje je biti u vasoj blizini i budno pratiti...![]()
apsolutno
u mojoj forumskoj blizini je uvek uzbudljivo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci jedino resenje je biti u vasoj blizini i budno pratiti...![]()

apsolutno
u mojoj forumskoj blizini je uvek uzbudljivo![]()

a, gde vidis da pretim?
kazem da nikoga prva ne diram
ali mrzim licemerje na kvadrat
ko bre sebi sme da da za slobodu da propagira ovde neku srecu i spokoj i unutrasnji mir i da nas zaboga uci kako se to postize, a pri tome potomstvo i zmu cekaju da se skine sa forumskog tukija, pa da im napravi veceru??? kakva je to osoba? jel to "dobar i fer igrac" po tebi, u poredjenju sa mnom "prljavom"?pa, bar nek cuti, majkumu...
- - - - - - - - - -
tako je
ili da citiram ublehasa
mir, ljubav, dobro, lijepo....
odo da radim...
pa, vidis dive, ako ta osoba daje sebi za pravo da poprilicno bahatim recima blati one koji ne misle kao ona, ukljucujuci i mene, uz to PROPAGIRA kako se postaje tako zadovoljan i sretan, meni se malko povraca od njene srece i imam svako pravo da (pazi, ne navodeci nicim o kome je rec!) kazem ono sto se zna, cega se ni ona nije stidela dok je po tukiju vitlala, sta vise, svima na uvid je stavljala svoju ajd da kazem ljubav, nit sam je ja na tuki terala, nit sam je sa tukija skinula, nit me briga dal ima sex van braka, al na licemerje odgovaram ovako, jer se meni licemerje gadi i tice me se, ako je upereno spram meneja sam jedna od onih neobavestenih i uglavnom me tracevi ne zanimaju
ovo sto pises je ispod tvog nivoa
ne znam ni o kome se radi, niti me zanima
ovo je tema o cetrdesetim i svaka od nas ih dozivljava na svoj nacin
ti si birala da divljas u tridesetim, a da u cetrdesetim podizes sitno dete
neko je to uradio ranije i u cetrdesetim uziva
da li neko visi na tukiju
da li nekog muz ceka u kuci za to vreme, niti je tema, niti treba tebe da se tice
kod mene kao nepristrasne osobe jer ne znam ni o kome je rec, ni koji forumas je bio ljubavnik ovaj tvoj post izaziva samo gadjenje
ne zbog toga sto je neko priustio seks sebi sa strane mimo braka, vec zato sto neko sebe dovodi u situaciju da javno priznaje da je drzac svece
bljak i fuj!
pa, vidis dive, ako ta osoba daje sebi za pravo da poprilicno bahatim recima blati one koji ne misle kao ona, ukljucujuci i mene, uz to PROPAGIRA kako se postaje tako zadovoljan i sretan, meni se malko povraca od njene srece i imam svako pravo da (pazi, ne navodeci nicim o kome je rec!) kazem ono sto se zna, cega se ni ona nije stidela dok je po tukiju vitlala, sta vise, svima na uvid je stavljala svoju ajd da kazem ljubav, nit sam je ja na tuki terala, nit sam je sa tukija skinula, nit me briga dal ima sex van braka, al na licemerje odgovaram ovako, jer se meni licemerje gadi i tice me se, ako je upereno spram mene
nisam od onih koji okrecu i drugi obraz kad im na prvi neko pljune, a ne znam sta ste se svi uhvatili za tu recenicu, mora da vam mnogo bode oci...ko sto rekoh, mozda sam je i izmislila, bas nekako lici na moj stil, zar ne? svecu joj nisam drzala, ona je sama osvetljavala svoje sex ludorrije svima nama na uvid...ja imam mana i grehova ohoho, al necu da se pravim blesava i propagiram nirvanu....a, ti idi pa se gadi kolko osh, svi smo gadljivi na nesto, ja eto na licemerje...
vidi kiti,
zasto mislis da neko ne moze da ima srecan brak i da upraznjava vanbracne aktivnosti sa drugim osobama sa strane?
s![]()
pa, zato moreplovko sto ta osoba nije rekla "da bi bile sretne kao ja u 40tim, morate imati otvoren brak i dobrog forumskog ljubavnika", vec je govorila o svojoj sreci, radosti i zadovoljstvu koje mi kreteni ne umemo da spoznamo samo tako, a ona eto ume
sto nije rekla sta obuhavat taj njen mir i spokoj?
ispravno je sve sto je nekome po meri, uvek sam za to, ako je covek otvoren spram sebe i drugih
pis i tebi sestro, ja rekoh sta imam
pis brate![]()
pis i tebi sestro, ja rekoh sta imam
ja sam vise imala pred ocima onu scenu kad goli trcimo po proplanku sa karanfilom u rukamaja sam vise imala pred ocima onu scenu kad goli trcimo po proplanku sa karanfilom u rukama

Ol vi ar sejingggg giva pis dchens![]()

bash sam razmisljala na koga misli mv, i ne znam
vecina ovih sto su se hvalile da im je super, su razvedene, i skacu de oce, kad oce, al muza nema..
a one sto nisu, a imaju svalere, svalerisu se sa vanforumskim hebacima
tako da ja tu sto skace po formuskoj kiti, dok muz ceka veceru, ne nadjoh medju zvanicama..
aj nek se lepo sama javi, ubi me znatizelja..![]()
ko je bRez greha,nek baci prvi kamen
uvek mi je fascinantno, kako ljude vise naljuti prica o tome kako nam je u necem dobro (bilo cemu), nego bilo sta drugo
eo i ja bi napisal pokajnicki post, kad bih imala zivaca..
al nemam
a i zabole me forumski tuki
koji nemam![]()
vecina ovih sto su se hvalile da im je super, su razvedene, i skacu de oce, kad oce, al muza nema..
tako da ja tu sto skace po formuskoj kiti, dok muz ceka veceru, ne nadjoh medju zvanicama..

Buki jahao po qiti?![]()

ja se prepoznala u onome da muz i sitna deca cekaju veceru...
moji bi svi pocrkali od gladi kad bih ja ne daj boze odlucila da se svalerm bas u vreme obroka.
to niko ne zna da uzme nesto iz frizidera,svi cekaju na mene....![]()
sitna deca? svi cekaju na tebe?
prijavljena si zbog mizandrije