cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cetrdesete....avion kao suhoi bar ;)

halle-berry.jpg

hallebary2.jpg

Jedna od dama u 40-tim.

Razbijaj ;):P

cetrdesete... pa i nije toliko strasno, osim
sto ces dobijati sve vise bora, celulita, sedih, proredice ti se kosa, bices sira nego visa, pa onda dolaze vene i kapilari, dobices +dioptriju... i tako, sve ostalo je ok.

Што се вена и капилара тиче знам једну дивну госпођу, бакицу од 88 година која нема ниједан капилар и ниједну вену на ногама,...има само проблем са куком и желуцем...то је све индивидуално!

cetrdesete... pa i nije toliko strasno, osim
sto ces dobijati sve vise bora, celulita, sedih, proredice ti se kosa, bices sira nego visa, pa onda dolaze vene i kapilari, dobices +dioptriju... i tako, sve ostalo je ok.
efala ti ko sestri:rotf:
Menjao bih dve od 20 za jednu od cetrdeset.
Najbolje godine za zenu.
Ostvarena, zrela, zna sta hoce i sto je bitnije moze bolje nego u nekim mladjim godinama.
sta si reko, koliko ti imas godina?:telefon::lol::cmok2:

cetrdesete....avion kao suhoi bar ;)

halle-berry.jpg

hallebary2.jpg

Jedna od dama u 40-tim.

Razbijaj ;):P
ma ko bi drugi breeee:D:zag:

ja sam svasta gresila, a opet nista ne bih menjala:)
a nemam taj strah za duzinom zivota. pa cak ni za kvalitetom...nekako, mislim da svako vreme ima svoje izvore zadovoljstva.
jedino me pomalo brine to fizicko propadanje, koje je neminovno..:confused:

pa kad nista ne bi menjala, nemas strah ali malo to brine propadanje, sta se onda bunis? :)
za to propadanje, ima ono da svako na kraju dobije lice onakvo kakvo zasluzuje...zato ne volim bas toliko roze pogled na zivot u stilu "nije mi nista"..
mozda treba da priznamo da smo trebalo da menjamo stvari...

vish ni ja se ne slazem, ali iz sasvim drugih razloga...:)
ja mnogim stvarima nisam zadovoljna, i imam taj ludi osecaj da me najbolje tek ceka..:rumenko::dash:
i ne, pri tom ne mislim na liniju :roll::mrgreen:

...istinita prica o mojoj majci...

...do 40 i neke zapravo je bila sasvim uredna zena, uvek u 15,30h kod kuce, radi celo popodne, bavi se decom, oblaci se ozbiljno, poslovno itd itd itd...tako je, kazu nalagao horoskopski znak rak...nakon 40. nesto je kvrcnulo...kazu javila se vaga...elem, za moju mamu je tada poceo zivot, promenila je sve...od namestaja u kuci do sminke...stalno ponavlja da je mladost izgubljena sama po sebi, starost tuzna ali zbog ovog izmedju vredi dobro ziveti...kako se promenila ne znam, mozda su joj deca porasla, mozda je ustala jednog dana i sve joj se smucilo, mozda je tridesete spiskala u ratovima ne znam...ali za nju su 40-e donele sve bolje i lepse...

pa kad nista ne bi menjala, nemas strah ali malo to brine propadanje, sta se onda bunis? :)
za to propadanje, ima ono da svako na kraju dobije lice onakvo kakvo zasluzuje...zato ne volim bas toliko roze pogled na zivot u stilu "nije mi nista"..

da smo trebali, menjali bi..:)
misim, cemu prica o onom sto smo trebali da uradimo? mozda jesmo, mozda nismo. svaki korak koji napravis vodi te u neku stranu. niko ne cini samo ispravne korake. i mozda sad cinis neke korake za koje mislis da su ispravni, a posle se ispostavi da su bili pogresni. ili obrnuto.
znas, imam prijateljice koje su jako pazile da ne pogrese..koje su mnogo merile, i isle sve po jusu. one su ubedljivo najnezadovoljnije, jer su najmanje zivele..
a strah od fizickog propadanja nema veze sa tim. to je nesto drugo.

ja sam svasta gresila, a opet nista ne bih menjala:)
a nemam taj strah za duzinom zivota. pa cak ni za kvalitetom...nekako, mislim da svako vreme ima svoje izvore zadovoljstva.
jedino me pomalo brine to fizicko propadanje, koje je neminovno..:confused:

vish ni ja se ne slazem, ali iz sasvim drugih razloga...:)
ja mnogim stvarima nisam zadovoljna, i imam taj ludi osecaj da me najbolje tek ceka..:rumenko::dash:
i ne, pri tom ne mislim na liniju :roll::mrgreen:

Мало ми је конфузно - у две поруке различито! :think:

da smo trebali, menjali bi..:)
misim, cemu prica o onom sto smo trebali da uradimo? mozda jesmo, mozda nismo. svaki korak koji napravis vodi te u neku stranu. niko ne cini samo ispravne korake. i mozda sad cinis neke korake za koje mislis da su ispravni, a posle se ispostavi da su bili pogresni. ili obrnuto.
znas, imam prijateljice koje su jako pazile da ne pogrese..koje su mnogo merile, i isle sve po jusu. one su ubedljivo najnezadovoljnije, jer su najmanje zivele..
a strah od fizickog propadanja nema veze sa tim. to je nesto drugo.

valjda je bitno i na koju te stranu nesto odvede, ne samo da te je odvelo...:confused:

a to sto sam napisala bas nema nikakve veze sa ljudima koji se boje da pogrese...

ma ko bi drugi breeee:D:zag:

:P :cmok2:

Sve godine imaju svoju draz.Cetrdesete su vreme da se zena pokaze u punoj snazi.Intelektualnoj,emotivnoj,psihickoj i seksualnoj,naravno.Mudra,jaka,zrela.Telo se vezbom odrzava.Isto vazi i za intelekt,emocije,seksualnost.Sa 20 i ne umemo bas nesto koristiti ni svoje telo,a ni svoje intelektualno-duhovne potencijale.Sa 40 to vec znamo.Koristiti sebe.Samo ono sto se ne koristi propada.

Srecan rodjus :cmok2::P;)

pa nije. jedino gde znam da nece ici na bolje je fizicki izgled...:)
sve ostalo...:D
kazu da se pravi uspesi postizu tek posle cetrdesete, jer do tad covek suvise energije trosi na sex:think:
sta vi kazete na tu teoriju?:mrgreen:

Не знам, мислим да ћеш изгледати (као и сви ми) онако како будеш живела и како се будеш осећала...
А за секс кажу да помаже и за бољи изглед и за добро расположење...тако да ти то иде у прилог! ;)
Има људи који се пролепшају у другој половини живота и боље изгледају него неки у првој!
Мени ће тада, претпостављам, бити најважније добро здравље (оних које волим, а и сопствено!) и да мало видим света :)

eto cetrdeset godina i dalje nista ne znam
htela sam da nalepim arsenovu pesmu o mladosti ali ne umem
inace nisam njegov fan ali pre jedno mesec dana sam slucajno cula tu pesmu iako sam je pre toga cula nebrojano puta
ovaj puta sam se tolika rasplakala nisam mogla da se smirim
ja se bas tako osecam povodom cetrdesetih

valjda je bitno i na koju te stranu nesto odvede, ne samo da te je odvelo...:confused:

a to sto sam napisala bas nema nikakve veze sa ljudima koji se boje da pogrese...
naravno da je bitno gde te odvede.
ako si sustinski nezadovoljan sa sobom sa 40..onda ***. onda si sve zajebo.

sa 40 si vec formiran covek , imas citav jedan zivot iza sebe..ako si sustinski zadovoljan sobom, onda...zabole te ***** sta si trebao bre. :hahaha:
oprostio si sebi zajebe, manje ozbiljno shvatas sve..numem da objasnim zapravo:)

greske uocavas i ucis iz njih.to se nauci da se radi u hodu sa 40.sa 20 se tvrdoglavo odbija da se vidi.sa cetrdeset registrujes i menjas u hodu.ni roze,ni crno.vladas sobom.lice? lice ne dobijas na kraju.to se vrlo brzo formira vec na pocetku.;):P

eto cetrdeset godina i dalje nista ne znam
htela sam da nalepim arsenovu pesmu o mladosti ali ne umem
inace nisam njegov fan ali pre jedno mesec dana sam slucajno cula tu pesmu iako sam je pre toga cula nebrojano puta
ovaj puta sam se tolika rasplakala nisam mogla da se smirim
ja se bas tako osecam povodom cetrdesetih
e ja sam se tako osecala sa 35:)
pa me proslo.
lepa pesma. sam mnogo tuzna. i vise mi se svidja preletova verzija.

naravno da je bitno gde te odvede.
ako si sustinski nezadovoljan sa sobom sa 40..onda ***. onda si sve zajebo.

sa 40 si vec formiran covek , imas citav jedan zivot iza sebe..ako si sustinski zadovoljan sobom, onda...zabole te ***** sta si trebao bre. :hahaha:
oprostio si sebi zajebe, manje ozbiljno shvatas sve..numem da objasnim zapravo:)

ne shvatas sebe samog previse ozbiljno.to je nesto sto ti mudrost donosi.;)

drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D

Ја сам био спреман да потпишем да ти имаш 36 година...

Back