ЧЕТНИК ПЕВА У СРЕД ЗАГРЕБА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Glazba je glazba.

Bora je glazbenik uz kojega sam odrastao i čije pjesme i danas ponekad zasviram na gitari.

Opće ludilo devedesetih, alkohol i nezdravo okruženje učinili su od njega privatno osobu za žaljenje.

Profesionalno ne znam što se u zadnje vrijeme s njim događa, da li stvara ili živi na staroj slavi.

U svakom slučaju, nek svira i pjeva i okane se politike, a ako krši zakone i propise, treba koncert prekinuti i prekršitelja zatvoriti.
:ok:
Svaka ti dala! Imaš repku za ovo! :lol:

Mislis na Zarasle su staze moje?
Е....овде си у праву....
ПУНО ЈЕ СТАЗА ИЗА МЕНЕ ОСТАЛО У ХРВАТСКОЈ....
АЛИ МИСЛИМ ДА ИХ ЗАДОВОЉНЕ ХРВАТИЦЕ И ДАНАС ОДРЖАВАЈУ
И ЧЕКАЈУ ДА СЕ ПОЈАВИМ НА НЕКОЈ ОД ЊИХ...
:per::per::per:

Pa Bora je vazda prosipao mudrosti vise no sto e trebao. Za mnoge stvari je bio u pravu, ali je pretjerivao i upravo zbog toga je neke od svojih izjava je po samoj prirodi morao da pobije.

Ne samo to, vec su mi nejasni oni koji su iznenadjeni vijescu da ce Riblja Corba svirati u Zagrebu. Prihvataju svacije izjave zdravo za gotovo.

Glazba je glazba.

Bora je glazbenik uz kojega sam odrastao i čije pjesme i danas ponekad zasviram na gitari.

Opće ludilo devedesetih, alkohol i nezdravo okruženje učinili su od njega privatno osobu za žaljenje.

Profesionalno ne znam što se u zadnje vrijeme s njim događa, da li stvara ili živi na staroj slavi.

U svakom slučaju, nek svira i pjeva i okane se politike, a ako krši zakone i propise, treba koncert prekinuti i prekršitelja zatvoriti.

Lako je u Konavlima i župi svirati Borine pesme, probaju u Splitu.:mrgreen:

..taj nece da peva u Zagrebu niti u jednom gradu u Hrvatskoj !!!
A šta, Čakovec nije više u Hrvatskoj??? pa nije tak daleka 98 kad je zadnji put pjevao, pa što ne bi i sada ponovio svoje "hitove" koje i ti potajno slušaš, kao i tisuće i tisuće ostalih croata... šta se folirate koji ******...

Nakon još jednog uspješnog nastupa u Sloveniji na povratku za Beograd, rock grupa Riblja čorba i njezin frontman Bora Đorđević zaustavili su se u Čakovcu u jednom od malobrojnih rock klubova - Podroom. Iskoristili smo priliku da napravimo ekskluzivni razgovor s Borom Đorđevićem za portal MojZagreb.info i saznamo što se promijenilo od vremena kada je Riblja čorba 1998. godine zadnji puta nastupila u Hrvatskoj, a Bora izjavljivao kako se to više nikad neće dogoditi.
bora_corba_naslovna.jpg

http://mojzagreb.info/hrvatska/hrva...ripremam-veliki-povratnicki-koncert-u-zagrebu

А да ми форумаши организујемо бус....
а да нас тамо дочекају Срби католичке веросповести,
па да нам свима буде лепо?

Takve možete jedino da uvezete sa sobom. :lol:

Kod nas to ne uspijeva.

Nego, jel ideš u kolovozu na Prljavce? :per:

Poslednja izmena:
Ivan Žigo
14.03.2012, 13:43
nisam oče čitao kaje je isod ovoga naslova napisano.
Odrastel sem na Borinoj muziki....al ovak nekaj.Pa do do kud.za Boga milega..I do kad.Nemrem više i moram se javiti.I napisati komtentara...Pa ja sam ponosan da sam odrastal s tvojom muzikom.ali Bog i bogmeč nisem da sam odrastal sa tvojim četnikštvom.Pa ka te nije sram.
Pa Slaven si kak i ja .Nemam reči na tvoju reč.eto....Gledal sam svašta....I bil svugde.Pa budi čovek i reci.Volimo se nakon svega.

:hahaha:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bora-corba-u-epicentru.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back