vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
..i na tvoj i na Borin !!
само звездице????
па ниси ваљда мутав?
Ако имаш нешто да кажеш - кажи, не буди кукавица
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..i na tvoj i na Borin !!
Zasto da ne?
Ja bih to pustio, ali da i Tompson peva u Beogradu....
Tome je istekao rok trajanja.
Sada se samo jos mogu uzeti neke pare.
..taj nece da peva u Zagrebu niti u jednom gradu u Hrvatskoj !!!

Glazba je glazba.
Bora je glazbenik uz kojega sam odrastao i čije pjesme i danas ponekad zasviram na gitari.
Opće ludilo devedesetih, alkohol i nezdravo okruženje učinili su od njega privatno osobu za žaljenje.
Profesionalno ne znam što se u zadnje vrijeme s njim događa, da li stvara ili živi na staroj slavi.
U svakom slučaju, nek svira i pjeva i okane se politike, a ako krši zakone i propise, treba koncert prekinuti i prekršitelja zatvoriti.

Е....овде си у праву....Mislis na Zarasle su staze moje?

UčkuKoga farbaš?

Е....овде си у праву....
ПУНО ЈЕ СТАЗА ИЗА МЕНЕ ОСТАЛО У ХРВАТСКОЈ....
АЛИ МИСЛИМ ДА ИХ ЗАДОВОЉНЕ ХРВАТИЦЕ И ДАНАС ОДРЖАВАЈУ
И ЧЕКАЈУ ДА СЕ ПОЈАВИМ НА НЕКОЈ ОД ЊИХ...

Прече паре од части и поноса...
Onda ok.

Е....овде си у праву....
ПУНО ЈЕ СТАЗА ИЗА МЕНЕ ОСТАЛО У ХРВАТСКОЈ....
АЛИ МИСЛИМ ДА ИХ ЗАДОВОЉНЕ ХРВАТИЦЕ И ДАНАС ОДРЖАВАЈУ
И ЧЕКАЈУ ДА СЕ ПОЈАВИМ НА НЕКОЈ ОД ЊИХ...

Glazba je glazba.
Bora je glazbenik uz kojega sam odrastao i čije pjesme i danas ponekad zasviram na gitari.
Opće ludilo devedesetih, alkohol i nezdravo okruženje učinili su od njega privatno osobu za žaljenje.
Profesionalno ne znam što se u zadnje vrijeme s njim događa, da li stvara ili živi na staroj slavi.
U svakom slučaju, nek svira i pjeva i okane se politike, a ako krši zakone i propise, treba koncert prekinuti i prekršitelja zatvoriti.

A šta, Čakovec nije više u Hrvatskoj??? pa nije tak daleka 98 kad je zadnji put pjevao, pa što ne bi i sada ponovio svoje "hitove" koje i ti potajno slušaš, kao i tisuće i tisuće ostalih croata... šta se folirate koji ******.....taj nece da peva u Zagrebu niti u jednom gradu u Hrvatskoj !!!

А да ми форумаши организујемо бус....
а да нас тамо дочекају Срби католичке веросповести,
па да нам свима буде лепо?

Ako saznam da stvarno se organzuje koncert Riblje Čorbe u Zagrebu, 99% dolazim. Ozbiljno!
Smetalo to nekom ili ne.