ЧЕТНИК ПЕВА У СРЕД ЗАГРЕБА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Bora Čorba kod Hrge: Ponosan sam četnik

"Član sam Srpskog četničkog pokreta, nacionalnog pokreta koji je puno stariji od 2. svjetskog rata. Nacionalist sam, i to je dobro. Volim svoj narod i ponosan sam na to što jesam. Definitivno nisam šovinist i ne mrzim druge narode.", jedna je od izjava koje je u emisiji "Epicentar" izrekao Bora Đorđević.
Snimku gostovanja Čorbe pogledajte u video prilogu.
:super::super::super::super::super:
Загребчани....ширите руке...ми долазомо...
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Bora Čorba peva u Zagrebu

http://www.kurir-info.rs/bora-corba-peva-u-zagrebu-clanak-321271

Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević

ZAGREB - Bora Đorđević planira koncert u Zagreb, objavio je internet portal mojzagreb, čiji novinar je razgovarao sa beogradskim rokerom u Čakovcu gde se u povratku sa koncerta Riblje čorbe u Sloveniji zaustavio da bi posetio rok klub Podroom.
"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević hrvatskom portalu.
Mojzagreb.info dodaje da on nije mogao da precizira datum koncerta, ali je rekao da će to biti u prvoj polovini sledeće godine. Hrvatski portal kaže da se Đorđević odlučio na koncert u Hrvatskoj zbog velikog broja Hrvata koji dolaze na koncerte Riblje čorbe u Sloveniju.
"Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", citira ga hrvatski portal i dodaje da je on izrazio uverenje da muzika mora da bude iznad pogleda na svet bez obzira na različita politička opredelenja.
 
..taj nece da peva u Zagrebu niti u jednom gradu u Hrvatskoj !!!
Ћут...и има да идеш на концерт
BORA_DJORDJEVIC_thumb.jpg
 
Glazba je glazba.

Bora je glazbenik uz kojega sam odrastao i čije pjesme i danas ponekad zasviram na gitari.

Opće ludilo devedesetih, alkohol i nezdravo okruženje učinili su od njega privatno osobu za žaljenje.

Profesionalno ne znam što se u zadnje vrijeme s njim događa, da li stvara ili živi na staroj slavi.

U svakom slučaju, nek svira i pjeva i okane se politike, a ako krši zakone i propise, treba koncert prekinuti i prekršitelja zatvoriti.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top