МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
Bora Čorba kod Hrge: Ponosan sam četnik
"Član sam Srpskog četničkog pokreta, nacionalnog pokreta koji je puno stariji od 2. svjetskog rata. Nacionalist sam, i to je dobro. Volim svoj narod i ponosan sam na to što jesam. Definitivno nisam šovinist i ne mrzim druge narode.", jedna je od izjava koje je u emisiji "Epicentar" izrekao Bora Đorđević. Snimku gostovanja Čorbe pogledajte u video prilogu.

Загребчани....ширите руке...ми долазомо...

Bora Čorba peva u Zagrebu
http://www.kurir-info.rs/bora-corba-peva-u-zagrebu-clanak-321271
Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević

"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika u Zagrebu", rekao je Đorđević hrvatskom portalu.
Mojzagreb.info dodaje da on nije mogao da precizira datum koncerta, ali je rekao da će to biti u prvoj polovini sledeće godine. Hrvatski portal kaže da se Đorđević odlučio na koncert u Hrvatskoj zbog velikog broja Hrvata koji dolaze na koncerte Riblje čorbe u Sloveniju.
"Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", citira ga hrvatski portal i dodaje da je on izrazio uverenje da muzika mora da bude iznad pogleda na svet bez obzira na različita politička opredelenja.