Четничке казнене формације ''Црне тројке''

Mojа mаjkа Milicа rаdilа je i dаlje nа pošti. Sаdа zа četnike. Ubrzo su počeli dа je pozivаju u komаndu. Prepoznаo ju je četnički glаvаr, pop Mаcа.

Nekаdа su zаjedno išli u gimnаziju.

Pop Mаcа je u Pljevljimа pronаšаo još nekoliko pаrtizаnskih ženа.

I one su morаle dа odlаze u komаndu.

Jednom kаdа se spremаlа dа ide nа sаslušаnje, mаjkа mi reče:

- Cile, mene će dа ubiju. Milenu ostаvljаm tebi u аmаnet. Ti dа je čuvаš i štitiš. Ti si muškа glаvа. Ne dаj je nikome, nemoj neko zlo dа joj učini.

Nije se više vrаtilа mojа mаjkа Milicа.

Zаludu smo Milenа i jа išli u komаndu i molili dа ne ubiju nаšu mаjku.

Jedne noći, u Ševаrimа, ubio ju je pop Mаcа.

Sа drugim pаrtizаnskim ženаmа.

Njih devet.

-Miša Janketić, glumac

www.yugopapir.com/2014/08/misa-janketic-uzalud-smo-sestra-i-j.html?m=1
Миша Јанкетић је имао ТРИ године када је почео рат тако да је тешко ишта знао шта се дешава у том рату, да не говорим о томе да је ишао у четничку команду да моли да му пусте мајку, тешка измишљотина, сазнао је о рату једино оно што му је његова фамилија испричала после рата, а будући да је пола било у четницима а пола у партизанима не чуди што су тако хтели да се додворе новим властима.Нема доказа понављам да је поп Вукојичић било кога убио укључујући и те жене и зато је и рехабилитован.
Боље ти је верујеш и у најгору бандерашку пропаганду него у комунистичке бајке, имају више смисла.

Миша Јанкетић је имао ТРИ године када је почео рат тако да је тешко ишта знао шта се дешава у том рату, да не говорим о томе да је ишао у четничку команду да моли да му пусте мајку, тешка измишљотина, сазнао је о рату једино оно што му је његова фамилија испричала после рата, а будући да је пола било у четницима а пола у партизанима не чуди што су тако хтели да се додворе новим властима.Нема доказа понављам да је поп Вукојичић било кога убио укључујући и те жене и зато је и рехабилитован.
Боље ти је верујеш и у најгору бандерашку пропаганду него у комунистичке бајке, имају више смисла.
Pljevlja malo mesto, sve se zna. "Nema dokaza" vam je jedini argument i pored brojnih svedočenja žrtava. To nije bilo vreme kada je mogla forenzika da se radi. "Nema dokaza" ni za Jasenovac jer su ustaše sve dokaze uništile, nego se se uzimaju u obzir svedočenja žrtava.

Pljevlja malo mesto, sve se zna. "Nema dokaza" vam je jedini argument i pored brojnih svedočenja žrtava. To nije bilo vreme kada je mogla forenzika da se radi. "Nema dokaza" ni za Jasenovac jer su ustaše sve dokaze uništile, nego se se uzimaju u obzir svedočenja žrtava.
Зна се да је све на рекла казала, ловачке приче после рата.

7 supruga ljudi koji su bili u partizanima je pobijeno, postoje osumljičeni, postoje svedoci, postoji motiv, malo mesto hde se sve zna i mi sada treba vama banderašima da verujemo.
Ма како да не све постоји а њега рахабилитовали.
Слабо вам се држе ти сведоци на судовима.

Ма како да не све постоји а њега рахабилитовали.
Слабо вам се држе ти сведоци на судовима.
To su sve političke rehabilitacije. Vučić se dodvorava svom mentoru Šešelju. Drugo svi svedoci su verovatno umrli, odavno je to bilo.

7 supruga ljudi koji su bili u partizanima je pobijeno, postoje osumljičeni, postoje svedoci, postoji motiv, malo mesto hde se sve zna i mi sada treba vama banderašima da verujemo.
И шта би са тим Недићевцима.
Проглас Бадер- Ново време 1943.jpg

Проглас Бадер- Ново време 1943

Rekao sam ti, Nedić je četnike snadbevao oružjem da se bore protuv partizana. U Bici za Srbiju Draža se bori na strani Nedića i Nemaca.
То што је гледао да га искористи на крају рата не значи да се бори на његовој страни, ниједну њихову заједничку битку ниси знао да наведеш.
Дража се бори за краља и владу у Лондону, а они су против и једних и других и ових твојих трећих.

То што је гледао да га искористи на крају рата не значи да се бори на његовој страни, ниједну њихову заједничку битку ниси знао да наведеш.
Дража се бори за краља и владу у Лондону, а они су против и једних и других и ових твојих трећих.
Evo ih tvoji četnici sa ljotićevcima

srpski-dobrovoljacki-korpus-sa-cetnicima-draze-mihailovica-0bcfca-640.png

Evo i sa okupatorima:
germans-and-chetniks-in-serbia-1944-5e129f-640.jpg

chetniks-and-germans-38998c-1024.jpg

chetnik-with-germans-4dc8a4-1024.jpg

Izvor ti je časopis koji se zove "Ravna gora".
Текст је написао Младомир Ћурчић, аутор се заинтересовао за овај случај и уследило је истраживање, ко су људи са слике, где су они могли се сви састати...
И сазнаје да је "заклани" у време суђења једним четнику жив и здрав.
Убедљиво је најлуђи био судија. На примедбу закланог да се ништа није догодило и да су се шалили удија је хладно унео у записник да се сведочење одбацује, "јер сведок не познаје добро инкриминисани догађај...". А он заклан

Текст је написао Младомир Ћурчић, аутор се заинтересовао за овај случај и уследило је истраживање, ко су људи са слике, где су они могли се сви састати...
И сазнаје да је "заклани" у време суђења једним четнику жив и здрав.
Убедљиво је најлуђи био судија. На примедбу закланог да се ништа није догодило и да су се шалили удија је хладно унео у записник да се сведочење одбацује, "јер сведок не познаје добро инкриминисани догађај...". А он заклан
Ja jedva vidim lica o oni još i pronašli učesnike tog događaja. "Ravna gora", časopis četničkih izbeglica iz Čikaga. Oni još tamo i sebe i druge ubeđuju da nisu bili kolaboracionisti.

I ovo je "montirano":
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Масакр_у_Вранићу
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Масакр_у_Болечу
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Масакр_у_Друговцу
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Четнички_масакр_у_Параћину,_Ћуприји_и_Јагодини_1._фебруара_1944.

Koji su ovo četnici na slici? Nema potrebe za slikama, postoji priznanje Nedića o tome, nemački izveštaji. Ima toga koliko hoćeš nego se ti praviš blesav.
Ти ми реци, било је више таквих формација.
Дао сам ти немачки извештај па читај.

Back