Pitaj Todorovića.оће да их прикаже да су били гејеви?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Todorovića.оће да их прикаже да су били гејеви?

Koji je taj TodorovicPitaj Todorovića.![]()

Не.Pitaj Todorovića.![]()
Simpatizeri četnika i njihovi potomci žele prikazat četnike danas u drugačijem svijetlu neg što su bili.Ko jos cu za cetnika bez masne brade
Koga sminkati I brijati crni Simo![]()
Ko je otvorio temu?Koji je taj Todorovic![]()
Od toga posla, razume se, nista nemaSimpatizeri četnika i njihovi potomci žele prikazat četnike danas u drugačijem svijetlu neg što su bili.

ја сам потомак али не желим да се моји приказују као гејеви (нема ништа против гејева) али то није светло у којем би желио дасе приказујуSimpatizeri četnika i njihovi potomci žele prikazat četnike danas u drugačijem svijetlu neg što su bili.
Todorović.
HvalaTodorović.

Како ови немају браде мора да су комунисти!!!!
Naravno da jesam al kakve to veze ima sa moin postom?Ниси чула да је православни обичај да се не брије брада четрдесет дана по смрти ближњег?
Само су мало клали где су стигли.Четници нису били никаква пљачкашка војска, бандитска то је била легална Југословенска војска.
Милослав Самарџић није лажов, јер износи доказе и чињенице, док као што рекох комунистичка историја је створена на лажима.
Pobednik piše istoriju
"Četnici" su bili regilarna vojska
Partizanims, na čelu sa J.B. Titom
je glavni jedini cilj bo osvajanje vlasti
A J.B. Tito je bio kalplar u "Vražjoj diviziji" i i učestvovao
je u osvajanju Beograda
A ako ćemo baš u detalje. Ovaj koga mi znamo je podmetnut
Pravi je umro u ruskom zarobljeništvu
PS. Plac na kome sahranjen ima vlasnike
U katastru ...
Мало сам се нашалио на почетак твоје реченице са Грозданиним чувеним 'чула сам'.Naravno da jesam al kakve to veze ima sa moin postom?
Нема четника на фотографији.Који су четници са фотографије?
Сигурно нису Дражини.
Niko ne kaže da je na toj slici Drenović Uroš,nego na ovoj.Нема четника на фотографији.
Титоистички глупани постављају ову фотографију по хиљадити пут, чак тврде да је овај прћасти Урош Дреновић.
Ваљда после операције носа.
Šta kaže Samardžić,oće za života nešto istinito napisat?Четници нису били никаква пљачкашка војска, бандитска то је била легална Југословенска војска.
Милослав Самарџић није лажов, јер износи доказе и чињенице, док као што рекох комунистичка историја је створена на лажима.

Nije ti dosta,oćeš još slika četnika i ustaša?Која ли ће да буде следећа слика?![]()