pikax Buduća legenda Poruka 37.764 27.06.2024. u 11:43 - Četiri razloga zbog kojih ljudi piju #101 Ganfajter: ovo je bas pravi argument Kliknite za proširenje... Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči.
Ganfajter: ovo je bas pravi argument Kliknite za proširenje... Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči.
Ganfajter Stara legenda Poruka 85.054 27.06.2024. u 11:54 - Četiri razloga zbog kojih ljudi piju #102 pikax: Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči. Kliknite za proširenje... ja nista nisam izvrnuo vec ukazao da gore pomenuto nije argument
pikax: Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči. Kliknite za proširenje... ja nista nisam izvrnuo vec ukazao da gore pomenuto nije argument
Jasna Stara legenda Banovan Poruka 89.439 27.06.2024. u 12:03 - Četiri razloga zbog kojih ljudi piju #103 pikax: Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči. Kliknite za proširenje... Shvatili smo, ne brini. Postoje i fizički i psihološki benefiti. Realno. Ganetu ako se to ne sviđa, prosto ne mora da pije. Niko ga ne tera.
pikax: Ako je neko shvatio poentu onoga što sam rekla, zadovoljna sam. Ako nije, može se i zaboraviti da sam išta napisala, samo mi ne izvrći reči. Kliknite za proširenje... Shvatili smo, ne brini. Postoje i fizički i psihološki benefiti. Realno. Ganetu ako se to ne sviđa, prosto ne mora da pije. Niko ga ne tera.
pikax Buduća legenda Poruka 37.764 27.06.2024. u 13:24 - Četiri razloga zbog kojih ljudi piju #104 Jasna: Shvatili smo, ne brini. Postoje i fizički i psihološki benefiti. Realno. Ganetu ako se to ne sviđa, prosto ne mora da pije. Niko ga ne tera. Kliknite za proširenje... Hvala Jasna. Samo bih i dodala u mom pojašnjenju da nije isto kada nešto ima benefit i kada ne šteti.
Jasna: Shvatili smo, ne brini. Postoje i fizički i psihološki benefiti. Realno. Ganetu ako se to ne sviđa, prosto ne mora da pije. Niko ga ne tera. Kliknite za proširenje... Hvala Jasna. Samo bih i dodala u mom pojašnjenju da nije isto kada nešto ima benefit i kada ne šteti.
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 7.914 27.06.2024. u 16:37 - Četiri razloga zbog kojih ljudi piju #105 Mojoj mami koja je imala perforaciju čira i ne može da pije lekove kao što je Kardiopirin, kardiolog je preporučio pola čašice neke rakije. Spomenuo je i vino i Francuze koji piju čašu vina uz ili posle ručka. Mama ne pije vino, popije tu rakiju, mada je ponekad zaboravlja. Eto, to je jedan od benefita alhohola.
Mojoj mami koja je imala perforaciju čira i ne može da pije lekove kao što je Kardiopirin, kardiolog je preporučio pola čašice neke rakije. Spomenuo je i vino i Francuze koji piju čašu vina uz ili posle ručka. Mama ne pije vino, popije tu rakiju, mada je ponekad zaboravlja. Eto, to je jedan od benefita alhohola.