pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
i opet sam brzi od tebefuj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i opet sam brzi od tebefuj....

i opet sam brzi od tebe
Problem bijele srednje klase su korporacije i ljevicarski olos. Kad se to dovede u red, mislim ako se ikad dogodi, majmuni ce se sami vratiti u Afriku, a "vjernici religije mira" ce nestati sa ove planete.

Meni su Afroamerikanci bas seksi.![]()
Čula sam da oni lako prihvataju nasu veru!!!Ovako je Njegoš govorio o ženama
Ćud je ženska smiješna rabota.
Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerahda učini što joj srce žudi.
Sve žene su *****, oprosti majko i ti si žena.

.. Ovu vest treba proslaviti legendarnom pesmom Boba Marlija.Ma, šta ti znas o zivotu![]()
Gde si ŠEGI
Mi, Srbi, bi najbolje morali znati kako je to kad si ponizen i uvredjen samo zato sto si iz Srbije, u ovom slucaju - zbog boje koze.
Crnci se jesu malo kao uzdigli zbog Obame, ali je to jos uvek nedovoljno, i dalje su oni gurnuti u stranu, najcesce samo zbog boje koze.
U Dalasu na protestima zbog ubistva dva afroamerikanca od strane policajaca snajperisti otvorili vatru na policiju ubili četiri i ranili 11 ili 7.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...i-policajca-u-dalasu-ubijena-iz-snajpera.html
[A kad će da počne u Tteksasu ????

Ja bih prije dao moju sestru Crncu iz Afrike a da je musliman nego bijelcu krscaninu.