kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
jedan jeste ubijen, ali on nije bio snajperista...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnci moraju sa bracom Arapima da se udruze i da Crnci svi kolektivno predju na Islam i da pocnu osnivati svoju drzavu na tlu Amerike. Cncima je potrebna drzava i to Vasington mora znati jer ne moze se vise zajedno zivjeti.
islam je lazna vera a muhamed je varalica. Daj mi jedan dokaz da je tvoja vera istinita a da pravoslavlje nije.
Evo ti najbolji dokaz - kada zao duh udje u telo coveka, tvoji muslimani dolaze kod nas hriscana da traze leka u pravoslavnim manastirima
Gde ces bolji dokaz da je nasa vera istinita a vasa nije?
Da je vasa vera istinita vas hodza bi mogao molitvom da istera zlog duha iz tela coveka li ne moze pa zato dolazite u nase manastire za to - da vam Bog jedine prave i istinite vere pomogne
Zar to nije licemerno mingo ? Zasto se ne krstite ?
Nadam se da će sunđer biti dobro natopljen, iako je korišćenje struje u ovom vremenu štednje za tu podljudsku bagru prilično neodgovorno rasipanje novca.
Dugo se američka levica igrala sa ovim grupama, sada su dobili koktel koji su zamutili. Šteta je što ginu pošteni ljudi na dužnosti. Samo kompletni idiot bi danas u Americi zagovarao kontrolu naoružanja, sa hordama i bandama koje ruše sve pred sobom i ne prezaju od napada na policiju, građane i imovinu.
Ako danas civilizovani deo Amerike ne stane na put BLM ološu, desiće se ono što se desilo u Rodeziji.
#BlueLivesMatter
P.S Za brzo delovanje preporučujem ove momke -
![]()
Mogu Hodze istjerati zlog duha i to se cini svakoj Dzamiji. Nego, mozda e nekima to skupo kod Hodze pa odlaze u Crkvu. Hodza naplacuje uslugu i mnogi muslimani nemaju novca da plate Hodzu.
Sakate orlove?
Boli njih briga za crnce, njima su prvenstveno bili neprijatelji komunisti, bukvalno svi, i crni, te i bijeli.
Mogu Hodze istjerati zlog duha i to se cini svakoj Dzamiji. Nego, mozda e nekima to skupo kod Hodze pa odlaze u Crkvu. Hodza naplacuje uslugu i mnogi muslimani nemaju novca da plate Hodzu.
Mingo, jel' tebi hodža isterao zlog duha, ili uterao dobrog?
U SADu moze lako izbiti gradjanski rat a to bi bio jedan surovi rat znajuci da su grajdjani SADa naoruzani. Kapitol Hil je sada blokiran i to je nesto sto je opasno za SAD.
Hahahaah , rece lik koji na avataru ima zastavu juznjacke konfederacije koja se grcevito zalagala za ocuvanje i sirenje ropstva u Americi , znaci mozes ti da provedes i 1000 godina u Americi , ali tvoje misljenje je relevatno isto kao i misljenje nekog nepismenog "redneka" sa juga Amerike , koji zivi u kamp prikolici , ima zastavu konfederacije , po ceo dan sedi na kaucu, pije pivo i gleda kecere i drzi sascaru u krilu nadajuci se da ce proci neki crnac pa da ga lovi ko zeca i malo pokusa tako da izbaci iz sebe svoj bes i frustracije.
U Dalasu na protestima zbog ubistva dva afroamerikanca od strane policajaca snajperisti otvorili vatru na policiju ubili četiri i ranili 11 ili 7.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...i-policajca-u-dalasu-ubijena-iz-snajpera.html
I NASCAR, to si zaboravio.

Detroit kao grad ne izgleda ni prilicno tako lose kako neki ovde to zele da predstave a koji protom nikad nisu videli grad ni na slikama, doduse jeste taj citav kraj malo propao kada je propala i autoindustrija, ali nema to veze sa crncima toliko, a i recimo mnogo vise su propali oni mali gradici oko Detroita kao recimo Flint , ti radnicki gradici gde su belci cinili populaciju.
A recimo u Americi i Atlanta je maltene vecinski crnacki grad pa je opet jedan od najmodernijih gradova u Americi , recimo u Nju Orleansu je crnacka populacija ubedljivo u vecini pa je to opet mozda i najlepsi grad u SAD.
i ja imam preko 150 pa sta mi faliProblem crnaca nije policija. Prvi i osnovni problem crnaca u US je gojaznost. Tove se ko svinje i 85% ih pebacuje 150kg zive vage.
i ja imam preko 150 pa sta mi fali
Problem crnaca nije policija.