Cestitka Hrvatskoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitajmo nasem zapadnom susedu ulazak u NATO savez. Nadajmo se da cemo i mi doziveti taj dan da zajedno branimo ovaj svet od diktatora poput Milosevica i ostalih.

Gordan

LDP

Pirot

Pridruzujem se cestitkama.Eto njih i u EU uskoro.Valjda ce i nas da povuku.

Naravno, pridruzujem se chestitkama i ne mogu da se ne setim kakve smo sve shanse do sad propustili

Srbija je mnogo propustila i josh uvek pravi iste greshke:roll:

Pridruzujem se cestitkama.Eto njih i u EU uskoro.Valjda ce i nas da povuku.

Heheheh indexovci ponovo jashu?

Secam se, jedna od predstava se zvala "Za shaku glasova". Pitam se samo, kako se ova zove? Za shaku evra?

Pazi samo kad nas Hrvati povuku...mislim u EU. Hehehe verovatno isto kao shto su "povukli" stotine hiljada Srba iz Krajine.

LDP hahahaha jeeeeee.bo te koji kreteni!

Evo....ušli smo u NATO. Još malo pa u EU i onda high life.
Nema više briga, nema više besparice, zdravstveni i školski sutav će cvjetat, a para iz EU fondova će bit toliko da nitko neće trebat radit.
U slučaju rata tu je NATO da nas brani i opet nema nikakvih briga. :cool:

Ja mogu reć da (nakon što sam saznao da smo dobili pozivnicu za NATO) osjećam toliko sigurno i dobro da vam to ne mogu opisat. :heart:

Jel' ti ovaj "spork" napravio Solingen (opet po nekom vasem nacrtu)? :roll:

Hrvati da bogda vam preselo...Sad mogu Američki vojnici da vam se nahebu važih žena onako uz put,kad idu za Rumuniju...Mada kakvi su nastrani,žene čuvajte vaše muževe,da ih ne bi k'resali NATO vojnici...

ti si izgleda nesto tesko pomijesao....
NATO nece nasim zenama nista, nije to 500 god. robovanje Turaka nad Srbima gdje su zene morale ici....toga u nasoj povijesti nema....a i NATO nije samo Amerika...
a tvoju zavist i neracionalnost izivi na neki drugi nacin, bolje za tebe.... a i usput receno (iako sumnjam da ces shvatiti) zene su danas dovoljno samosvijesne da one odlucuju koga ce "kresnuti" ili ne...
p.s. tvoj nick je zloupotreba imena i dijela covjeka kojim se kitis..

Hvala,hvala......NATO i EU su bez alternative. Za sada.

Što se tiče vojnog angažmana,opasnije se voziti našim cestama nego biti u mirovnim misijama UN-a i NATO-a.

to je to...mi(Hrvati) smo se odlucili i ja mislim da je nasa odluka ispravna...
jedan veliki korak ka zapadu, kome oduvijek pripadamo...
i jos da se brzo rijesimo komunisticko-balkanskog sindroma, bilo bi super...
na dobrom smo putu...:D

najljepsa hvala na cestitkama..:heart::heart:.mislim da ce to u konacnici biti dobro i za Srbiju jer cemo moci lobirati za nju

Lepo, lepo... nadam se da necete zaboraviti komsije iz okruzenja:lol::lol:

Hrvatska ispunila mjerila EU-a

Iz Bruxellesa je službeno potvrđeno da je Hrvatska ispunila mjerila za otvaranje triju pregovaračkih poglavlja - Sloboda kretanja roba, Poljoprivreda te Socijalna politika i zapošljavanje.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/04/02/0573006.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back