alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Sto se zadnjeg tice, cuces dovoljno komentara u stilu, "Vala samo to i mogu ..."
:
:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se zadnjeg tice, cuces dovoljno komentara u stilu, "Vala samo to i mogu ..."
Шта очекујеш од лика коме је идол човек који је позивао НАТО једно 10 пута да нас бомардује...
Cestitajmo nasem zapadnom susedu ulazak u NATO savez. Nadajmo se da cemo i mi doziveti taj dan da zajedno branimo ovaj svet od diktatora poput Milosevica i ostalih.
Gordan
LDP
Pirot
Pridruzujem se cestitkama.Eto njih i u EU uskoro.Valjda ce i nas da povuku.
Cestitajmo nasem zapadnom susedu ulazak u NATO savez. Nadajmo se da cemo i mi doziveti taj dan da zajedno branimo ovaj svet od diktatora poput Milosevica i ostalih.
Gordan
LDP
Pirot
Pridruzujem se cestitkama.Eto njih i u EU uskoro.Valjda ce i nas da povuku.
Naravno, pridruzujem se chestitkama i ne mogu da se ne setim kakve smo sve shanse do sad propustili
Srbija je mnogo propustila i josh uvek pravi iste greshke![]()
ма нема на чему и други путnajljepsa hvala na cestitkama...
немој џабе да размишљаш ........нећеmislim da ce to u konacnici biti dobro i za Srbiju
jer cemo moci lobirati za nju
ima svi da izginu u kao americko topovsko meso![]()
Ma, bre mozete da me povucete za k...c.
Bando crvena.
Gordan
LDP
Pirot
Bolje biti američki zarobljenik nego kineski ili kubanski saveznik.
Evo....ušli smo u NATO. Još malo pa u EU i onda high life.
Nema više briga, nema više besparice, zdravstveni i školski sutav će cvjetat, a para iz EU fondova će bit toliko da nitko neće trebat radit.
U slučaju rata tu je NATO da nas brani i opet nema nikakvih briga.
Ja mogu reć da (nakon što sam saznao da smo dobili pozivnicu za NATO) osjećam toliko sigurno i dobro da vam to ne mogu opisat.![]()
Gordan
LDP
Pirot
Hrvati da bogda vam preselo...Sad mogu Američki vojnici da vam se nahebu važih žena onako uz put,kad idu za Rumuniju...Mada kakvi su nastrani,žene čuvajte vaše muževe,da ih ne bi k'resali NATO vojnici...
Srbija treba da postane poput Hrvatske i Albanije.
Hvala,hvala......NATO i EU su bez alternative. Za sada.
Što se tiče vojnog angažmana,opasnije se voziti našim cestama nego biti u mirovnim misijama UN-a i NATO-a.
Bolje biti američki zarobljenik nego kineski ili kubanski saveznik.
najljepsa hvala na cestitkama...mislim da ce to u konacnici biti dobro i za Srbiju jer cemo moci lobirati za nju
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/04/02/0573006.htmlHrvatska ispunila mjerila EU-a
Iz Bruxellesa je službeno potvrđeno da je Hrvatska ispunila mjerila za otvaranje triju pregovaračkih poglavlja - Sloboda kretanja roba, Poljoprivreda te Socijalna politika i zapošljavanje.