QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Нама доста.Ebote...pa kad se vi onda seksateako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нама доста.Ebote...pa kad se vi onda seksateako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista

Цимнем Док, каже се – цимнем.
Мислим, лепше звучи...

Hello... Šta se radi?

Hello čika Hardy...
Ljudi, je l' neko gledao "Avatar"? Da znam šta da očekujem...

ti si vec osto bez perja...secas li se...

Hello čika Hardy...
Ljudi, je l' neko gledao "Avatar"? Da znam šta da očekujem...

Čuo da je strava, ali da ga gledaš u bioskopu u 3D varijanti
Trebalo je da gledam u subotu, ali odložio za sledeći vikend
 Preneću ti utiske kada se odgledam...
 Preneću ti utiske kada se odgledam...Нама доста.

možemo zajedno
 Možeš da biraš, 2D ili 3D...
 Možeš da biraš, 2D ili 3D... 
Проведи ти с нама пар месеци па да видиш.Pa ako vam je to "skoro nikad dosta",onda nesto nije u redu

Pa za 3D sam i dobila poziv...Preneću ti utiske kada se odgledam...

Проведи ти с нама пар месеци па да видиш.

Ма овде не мораш да бираш речи.Eh, ne znam kako si protumacila ono pod navodnicima,malo je dvosmisleno...nije isto znacenje .."skoro nikad dosta" ili...skoro "nikad",dosta

Eh, ne znam kako si protumacila ono pod navodnicima,malo je dvosmisleno...nije isto znacenje .."skoro nikad dosta" ili...skoro "nikad",dosta

Био скоро целе ноћи.ma vidi ti njega..sta ti radis tu?

haaaaa..sve ih je konza iskvarilaБио скоро целе ноћи.
 i utekla, a njih ostavila bludu i nemoralu..
 i utekla, a njih ostavila bludu i nemoralu..
E,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breeema vidi ti njega..sta ti radis tu?
 zezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrak
 zezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrak     kad je LJiS u pitanju
 kad je LJiS u pitanju 
E,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breee...zezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrakkad je LJiS u pitanju

a naravno, ovde se rešavaju bitna fiziološka pitanja, a ne stvaranje novog svetskog poretka
a naravno, ovde se rešavaju bitna fiziološka pitanja, a ne stvaranje novog svetskog poretka 

e, ja sam ovde vec pet godinaE,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breeezezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrak
kad je LJiS u pitanju

skinuce tebi ovde jos nesto....samo ti nastavi...