QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Нама доста.Ebote...pa kad se vi onda seksateako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нама доста.Ebote...pa kad se vi onda seksateako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista
![]()

Цимнем Док, каже се – цимнем.
Мислим, лепше звучи...![]()

Hello... Šta se radi?![]()

Hello čika Hardy...![]()
Ljudi, je l' neko gledao "Avatar"? Da znam šta da očekujem...![]()

ti si vec osto bez perja...secas li se...

Hello čika Hardy...![]()
Ljudi, je l' neko gledao "Avatar"? Da znam šta da očekujem...![]()

Čuo da je strava, ali da ga gledaš u bioskopu u 3D varijanti
Trebalo je da gledam u subotu, ali odložio za sledeći vikend![]()
Preneću ti utiske kada se odgledam...Нама доста.![]()

možemo zajedno![]()
Možeš da biraš, 2D ili 3D... 
Проведи ти с нама пар месеци па да видиш.Pa ako vam je to "skoro nikad dosta",onda nesto nije u redu![]()

Pa za 3D sam i dobila poziv...Preneću ti utiske kada se odgledam...

Проведи ти с нама пар месеци па да видиш.![]()

Ма овде не мораш да бираш речи.Eh, ne znam kako si protumacila ono pod navodnicima,malo je dvosmisleno...nije isto znacenje .."skoro nikad dosta" ili...skoro "nikad",dosta![]()

Eh, ne znam kako si protumacila ono pod navodnicima,malo je dvosmisleno...nije isto znacenje .."skoro nikad dosta" ili...skoro "nikad",dosta![]()

Био скоро целе ноћи.ma vidi ti njega..sta ti radis tu?![]()

haaaaa..sve ih je konza iskvarilaБио скоро целе ноћи.![]()
i utekla, a njih ostavila bludu i nemoralu..
E,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breeema vidi ti njega..sta ti radis tu?![]()
zezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrak
kad je LJiS u pitanju 
E,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breee...zezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrakkad je LJiS u pitanju
![]()
a naravno, ovde se rešavaju bitna fiziološka pitanja, a ne stvaranje novog svetskog poretka 

e, ja sam ovde vec pet godinaE,tamo u onoj nasoj kafani nema covek s kim ni da se zeza,a ovde na svakoj temi kafana breeezezanja koliko god hoces! Sinoc sam svratio prvi put i skinuo mrak
kad je LJiS u pitanju
![]()

skinuce tebi ovde jos nesto....samo ti nastavi...