baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
oh...
da drmnemo po jednu dok smo same
?

da drmnemo po jednu dok smo same
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?
Eeeej...pa gde si bre ti,nema te vec danima...ni novu godinu nam nisi cestitala![]()

Доста смо само гледали.izgleda da više nismo same...![]()

oh...
da drmnemo po jednu dok smo same?

Цимнем Док, каже се – цимнем.aj, pa vas posle ja drmnem![]()

Ја богами отворено гледала и чекала да видим шта ће да се деси.iliti virili....![]()

Дес политичар...

Evo me...preziveh nocas nekako ljubav i seks pa dodjoh opet...ako se navadim,bice belaja a mozda ostanem i bez jaja![]()
Их, па нисмо ми крвожедни овде.Evo me...preziveh nocas nekako ljubav i seks pa dodjoh opet...ako se navadim,bice belaja a mozda ostanem i bez jaja![]()

pa jesam koga sam nafatala u naletu....a di si ti meni...![]()
pazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI
Bilo mi sinoc dosadno na politici a na igrarijama jos gore pa svrarim ovde i zaglavim jutros do tri sata 
Замисли како је тек нама.Ma evo meee...mora da sam odlepiopazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI
Bilo mi sinoc dosadno na politici a na igrarijama jos gore pa svrarim ovde i zaglavim jutros do tri sata
![]()

Ma evo meee...mora da sam odlepiopazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI
![]()
...konacno da pocnes da bistris neke pametnije stvari od politike....Их, па нисмо ми крвожедни овде.
Мислим, углавном нисмо.
Била сам и ја пар пута гост на политици.
Брже сам отишла него дошла.![]()

Замисли како је тек нама.
Сваки дан тако.![]()

Замисли како је тек нама.
Сваки дан тако.![]()
ako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista 
Zdravo Blu i ostale dame![]()

Толико увреда нисам нигде прочитала.Stooo...pa nismo mi tamo na politici valjda neki manijaci![]()