baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
oh...
da drmnemo po jednu dok smo same ?
?

da drmnemo po jednu dok smo same
 ?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

?
?
Eeeej...pa gde si bre ti,nema te vec danima...ni novu godinu nam nisi cestitala

Доста смо само гледали.izgleda da više nismo same...

oh...
da drmnemo po jednu dok smo same?

Цимнем Док, каже се – цимнем.aj, pa vas posle ja drmnem

Ја богами отворено гледала и чекала да видим шта ће да се деси.iliti virili....

Дес политичар...

Evo me...preziveh nocas nekako ljubav i seks pa dodjoh opet...ako se navadim,bice belaja a mozda ostanem i bez jaja
Их, па нисмо ми крвожедни овде.Evo me...preziveh nocas nekako ljubav i seks pa dodjoh opet...ako se navadim,bice belaja a mozda ostanem i bez jaja

pa jesam koga sam nafatala u naletu....a di si ti meni...
 pazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI
 pazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI  Bilo mi sinoc dosadno na politici a na igrarijama jos gore pa svrarim ovde i zaglavim jutros do tri sata
 Bilo mi sinoc dosadno na politici a na igrarijama jos gore pa svrarim ovde i zaglavim jutros do tri sata 
Замисли како је тек нама.Ma evo meee...mora da sam odlepiopazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI
Bilo mi sinoc dosadno na politici a na igrarijama jos gore pa svrarim ovde i zaglavim jutros do tri sata

Ma evo meee...mora da sam odlepiopazi kad ja dodjoh na ljubav i seks,moz' da mislis koliko ima satI

...konacno da pocnes da bistris neke pametnije stvari od politike....
...konacno da pocnes da bistris neke pametnije stvari od politike....Их, па нисмо ми крвожедни овде.
Мислим, углавном нисмо.
Била сам и ја пар пута гост на политици.
Брже сам отишла него дошла.

Замисли како је тек нама.
Сваки дан тако.

Замисли како је тек нама.
Сваки дан тако.
 ako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista
 ako po celu noc samo razglabate i naklapate...od seksa onda nema nista 
Zdravo Blu i ostale dame

Толико увреда нисам нигде прочитала.Stooo...pa nismo mi tamo na politici valjda neki manijaci