Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Ti si već pripitomljen....Ja uradim ovo....a ti....
(al sam prsla, odoh da kuvam kafu.....)
Ihh... da si samo ti, ja sam takav već duže vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si već pripitomljen....Ja uradim ovo....a ti....
(al sam prsla, odoh da kuvam kafu.....)

Blah, kakav danak neiskustvu...našao da vežba strogoću na moderatorkama sa Politike i LJiS-a.....![]()

mogu ja da vodim rikana na pivo...![]()

Blah, kakav danak neiskustvu...našao da vežba strogoću na moderatorkama sa Politike i LJiS-a.....![]()

pa, godine pritisle... kriterijumi opadaju... mislim, daj sta das... he hehe... ma nije to, nego moram da dovedem triglicxeride u red... posto su mi do sad bili visokorizicni, al' sad su presli i tu granicu... he hehe... al', volim bre, gre'ota, majke mi... salim se, nije ni to... al' da ostavimo nesto i za tematiku ove teme... nego, uz'o vam rikan dan za mentalno zdravlje, pa mi sve lepo... jos proslo 12, znaci, sad je sve dozvoljeno... a veceras liga sampiona... sve vas voli vas rile, y**** mi prase...

da...bas sam to htela da primetim...nego deder cedo ne znas sta ces sa dve?
pa to jest i mi ne znamo sta cemo sa jednim...mozda da ga raspolutimo![]()

da...bas sam to htela da primetim...nego deder cedo ne znas sta ces sa dve?
pa to jest i mi ne znamo sta cemo sa jednim...mozda da ga raspolutimo![]()

Može al da nam ga vratiš......![]()

Jao ženo, nemam više bona......![]()
Francuska obrada?
Može... of kors![]()

Ma kakvi Francuzi...ima da dobiješ mix šumadijske izdržljivosti i vojvođanskog talenta za uživanje.....![]()

"eh" na ovoj temi moze znaciti vise stvari
"eh, kud se upoznah"
"eh, kud se ne upoznah dok se nisam ozenio"
"eh, a mislio sam da je samo kafa u pitanju"
"eh, sto ne rece da je samo kafa u pitanju"
etc, etc
reci sta je?![]()

Opet mi pretiš?Ma kakvi Francuzi...ima da dobiješ mix šumadijske izdržljivosti i vojvođanskog talenta za uživanje.....![]()

ono da cika bonu?![]()
pazi kako ga ubode...e svaki ti dao
a sad ce tebi ujna da da jednu bonu...vidim i hard je u tom fazonu...da cika bonu![]()

?pa, ja mislila da je Rile taj sto oces da ga vodis na zurkumi tek do piva došli...kakva sad žurka?