Centrifuga-forumsko upoznavanje....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, godine pritisle... kriterijumi opadaju... mislim, daj sta das... he hehe... ma nije to, nego moram da dovedem triglicxeride u red... posto su mi do sad bili visokorizicni, al' sad su presli i tu granicu... he hehe... al', volim bre, gre'ota, majke mi... salim se, nije ni to... al' da ostavimo nesto i za tematiku ove teme... nego, uz'o vam rikan dan za mentalno zdravlje, pa mi sve lepo... jos proslo 12, znaci, sad je sve dozvoljeno... a veceras liga sampiona... sve vas voli vas rile, y**** mi prase...

pa, godine pritisle... kriterijumi opadaju... mislim, daj sta das... he hehe... ma nije to, nego moram da dovedem triglicxeride u red... posto su mi do sad bili visokorizicni, al' sad su presli i tu granicu... he hehe... al', volim bre, gre'ota, majke mi... salim se, nije ni to... al' da ostavimo nesto i za tematiku ove teme... nego, uz'o vam rikan dan za mentalno zdravlje, pa mi sve lepo... jos proslo 12, znaci, sad je sve dozvoljeno... a veceras liga sampiona... sve vas voli vas rile, y**** mi prase...

A kad sam ti ja pričala "holesterol, masnoća, bla, bla" ti si bio u fazonu.....:whistling:

ma, i dalje me boli uvo... znaci, kad mi se jede 'leba, ima da jedem, pa makar sve da mi bude najlepse na svetu... ne moz' bre nista da me zastrasi... a ona jana sto je napisala, 'ocu ja... al', majke mi vam kazem... riletu treba bas dosta da ne moz' da se vrati... mozda 2-3 piva... he hehe... sali se malo cika rikan vas... ja izlazim jos 10 dana iz ovog mog proslog kredita u tu namenu, moderatoru i vrhunsko bozanstvo ove teme... a zatim direktno u jos jedan.. i 'opste bore nema da se vide... znaci, dok traje, nek' traje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back