šašava plavuša
Veoma poznat
- Poruka
- 10.760
najedoh se đuveča...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..al znaš ono kad ga zagrizeš (burek, ne ******...) pa kora počne da krcka...a sa strane sir što izašo, pa pregoreo kako se peko...i onako slan...
e šije mu ga Đura...pa probajte, ****** ga...
stigla mi čestitka iz elektrodistribuciju...
...nesmem ni da otvorim...
steram im ga majci da im ga steram...
neko đuveča, a neko pileće salate sa kikirijem (?!). m's'im, neje loša kombinakcija, ampak... nije za svaki dan.

Узмеш пилеће бело – шницле.

Када их усолиш, са једне стране овлаш премажи мајонезом а са друге стави трунчицу сенфа.
Ондак то лепо у кесу за замрзивач и излупај.
Уваљај у презле па у јаја и испохуј.
Пилетину нећеш ни осетити, кад ти кажем.![]()

malko....u salati...šo si takaaaaaaaa......![]()
Када их усолиш, са једне стране овлаш премажи мајонезом а са друге стави трунчицу сенфа.
Ондак то лепо у кесу за замрзивач и излупај.
Уваљај у презле па у јаја и испохуј.
Пилетину нећеш ни осетити, кад ти кажем.![]()

...sta svi imate protiv piletine? ...hmmm...

Може и крпа. После оваквог третмана заиста није битно.eto meni ideje za nedelju...a el može i ćureće belo...![]()

Шта јебило?

Може и крпа. После оваквог третмана заиста није битно.
Шта јебило?![]()

Ондак боље немој ни да га лупаш.pa ne moram ja baš sivonjski da ga loopam....malko....suptilno...![]()
Kaži mu to još jednom, Cecili, vidiš da Dilajtić iskazujeJa se nisam salila![]()

Ондак боље немој ни да га лупаш.
Тај мајонез и сенф треба да униђу у месо, да буде сочније.
Јер, пилеће бело месо је без укуса и ко крпа.

uzmi ti pa lepo umasiraj taj majonez i senf u piletinu, ako ti je zao da je lupas![]()

apropo marinade - pilece marinirano (moje omiljeno):
belo pilece se isecka na komadice (moze prethodno i da se izlupa, ko voli) pa se pospe origano, susam i djumbir u prahu, a onda se zalije medom. pa preko meda ponovo (ne treba preterivati).
marinira se od-jutra-pa-dok-ne-dodjem-s-posla, tako da piletina fino upije med. onda se baci na tiganj i isprzi na jacoj vatri. jesti bez 'leba - uzivati u piletini.
Ти то зовеш пилетином?apropo marinade - pilece marinirano (moje omiljeno):
belo pilece se isecka na komadice (moze prethodno i da se izlupa, ko voli) pa se pospe origano, susam i djumbir u prahu, a onda se zalije medom. pa preko meda ponovo (ne treba preterivati).
marinira se od-jutra-pa-dok-ne-dodjem-s-posla, tako da piletina fino upije med. onda se baci na tiganj i isprzi na jacoj vatri. jesti bez 'leba - uzivati u piletini.

apropo marinade - pilece marinirano (moje omiljeno):