Центар Београда пун полиције!

Možda Turci? Kad ti policija baci suzavac, a onda u dim ulete Turci sa noževima, sumnjam da možeš da ih izmoliš da te ne diraju...

u Turskoj ima dosta ovih iz Bosne, Pazara, pa i sa Kosova...

Srbi ni u Norveškoj nisu poštedjeni neprijatnosti od strane obrezanih primitivaca
Svi napustili svoje vukojebine al vode politiku i po mirnim državama...
Razbijaju kola samo li vide SRB natpis

Nek odu u Tursku pa nek protestvuju. Šta mi tu možemo sada ????

Ево ја ћу ти дам један обичан пример или да ти објасним како људска глупост као на пример твоја може да изазове велике проблеме.
Пошто је више него очигледно да државни органи српског народа у Србији уопште не функционишу јер непостоје може врло лако да се догоди да српски народ почне да ствара паралелне системе своје власт у својој држави. Не заборави да је основни задатак сваке власти у свакој држави да чува и пази своје становништво а не да уводи диктатуру и страховладу што је на примеру Србије више него очигледно.
То је оно што је сигурно и што се већ зна.

А против турака у самој Србији може да се спроведе својеврстан лов. Како ? Па рецимо по путевима може да се спроведе лов на турске држављане где веруј ми може у веома кратком временском периоду да се деси маса убијених и претучених турака.
И то све само зато што државни органи власти не раде свој посао на заштити свих држављана Републике Србије а пре свега Срба.
Тако што се с' времена на време вербално протествује, пишу памфлети против насиља или изађе протува под именом вучић и прети неком шиптарском говечету није решење. Решење је када полиција, војска и државни органи службе безбедности раде свој посао за који су плаћени и за који су обучени.

ПС
И још нешто васке, Срби кажу ИДУ а не ОДУ. Тако говоре само такозвани хрвати !

Poslednja izmena:

Back