Cene su se vratile, mere su propale

Je l' može i to? :eek:

Pa što ne reče brate slatki da se i ja ovajdim, a i da komunalcima olakšam, manje posla oko kontejnera.
Neki su se malo zaigrali sa "pravima potrošača" sad se ta priča polako zatvara.

Pazi šta se desilo...
Neki dr.mr. sako i kravata, blizu 6 banki...
"Ja sam juče kupio kompot u limenci po onoj ceni a danas vam je na akciji tražim refundaciju jer ste me prevarili"
"Pa gde vam je taj kompot?"
"Pojeo sam ali to ne menja stvar"

':lol: :dash:

Kupovati kod malih trgovaca. Kpd njih su cene manje.

Istina ali su marketi pristupačniji, oni su nam usput i u komšiluku.

Ti si se izvukao iz ove ludnice, gužve, lošeg prevoza, blokada i sl. gde često kažem da bi mi bilo lakše da ostanem na poslu ceo dan umesto što pogubim živce onih 15 minuta koji se neretko pretvore u 2 ili 3 sata puta do kuće.
A u tom stanju uletim u prvi market, gladna i umorna često prepunim korpu što Stojko reče i na duplom sam gubitku:
Em preplatim to što sam kupila, em pola posle bacim, em sam svega toga i svesna.

Istina ali su marketi pristupačniji, oni su nam usput i u komšiluku.

Ti si se izvukao iz ove ludnice, gužve, lošeg prevoza, blokada i sl. gde često kažem da bi mi bilo lakše da ostanem na poslu ceo dan umesto što pogubim živce onih 15 minuta koji se neretko pretvore u 2 ili 3 sata puta do kuće.
A u tom stanju uletim u prvi market, gladna i umorna često prepunim korpu što Stojko reče i na duplom sam gubitku:
Em preplatim to što sam kupila, em pola posle bacim, em sam svega toga i svesna.
Sele, ja i ne kupujem mnogo po marketima. Kafa i tako to što ne mogu proizvesti

Uvek sam gotivio Super Vero stil
da bi se otresli štetočina (oko 80%) oni lepo svemu dignu cenu za 10 do 50 dinara

sasvim dovoljno da im otvarači tegli i limenki ne ulaze

pazi kad moraš da podižeš poklopac od kremića ili margarina jer neki slepac ilu slepica "hteli da provere šta je i koliko unutra" :dash:

Back