Cena porodicnog zivota

Onu sto mi se ne svidja, necu ni da ozenim.Nisam ja od onih sto udovljavaju sopstvenim genitalijama, tek toliko da imam gde da ih uvaljujem, pritom gledajuci na sopstvenu zenu kao na neki potrosni materijal.
I sto, na kraj krajeva, mora i da dodje zena, jel to neka obaveza u zivotu?Kada bih imao dva izbora: da zivim sam u svom dvosobnom stanu,ili da sa zenom i dvoje dece stanujem dvosobnoj supi sa tavanom, radije bi izabrao prvo.Onda bih gledao da ispunim zivot necim drugim, recimo putovanjima, druzenjem...Pa cak i kurave da dovodim u stan, sta me briga, sam zivim, pa mi se moze.Bolje i tako, nego da stvorim bedu, pa da zivimo ko poslednji cigani.A pred kraj zivota, prodao bi stan i otisao u dom, ili bi nasao nekog da me dozivotno izdrzava.

Izazivas me da ti kazem koliko si pametan svojim reklamiranjem.

I naravno da svaka zena drugacije gleda na muskarca koji je stambeno situiran, nego na podstanare.Kome treba tonja dronja, samo sato sto je lep i zgodan.I taj ce se oklembesiti kad prodje 50-ta, a i tada ima da placa kiriju.

- - - - - - - - - -

Što da se lažemo kad je sad već jasno ko dan da će bucko da se oženi jedino ako dobije stan od radničkog saveta.

Na pamet mu ne pada da proda plac od 30k u BG i kupi gotovu kuću sa dvorištem i baštom na pola sata vožnje od BG.

Nije iskljuceno ni to!

Pa danas se uglavnom niko i ne uzima iz ljubavi, vec samo zbog para i seksa.To treba svima da bude jasno.Ceo zivot je goli interes.Pogledaj samo koliko u proseku traju brakovi ovde.Na prste mozes da prebrojis one sto su ostali duze od 20 godina.

Zao mi je sto si stekao utisak koji serviraju nezadovoljne ambiciozne majke.

Nisi u pravu, jer dobri brakovi se ne objavljuju na netu, samo losi koji su u manjini.

Otvaram ti oci da ne nasedas na gluposti zena.
Ti mislis da si nesto pametno smislio sto mozes da upravljas zenama koje se zajebu i udju ti u stan.
Mozes sa glupacama, a onda naidje pametna koja vidi kako se ponasas i izbaci te iz stana i jos moras da joj platis sto te izbacila.
Posle ces da pizdis.

Otvaram ti oci da ne nasedas na gluposti zena.
Ti mislis da si nesto pametno smislio sto mozes da upravljas zenama koje se zajebu i udju ti u stan.
Mozes sa glupacama, a onda naidje pametna koja vidi kako se ponasas i izbaci te iz stana i jos moras da joj platis sto te izbacila.
Posle ces da pizdis.

Necu da pizdim...Samo cu da je ubijem ko pseto,ako se samo zbog toga udala da bi me izbacila iz sopstvenog stana.A onda cu za 15 godina opet da se vratim u moj stan.Na kraj krajeva, vrlo sam lukav po tom pitanju i ne bi se nikada vencavao, bas zbog tog zakona koji je uveden.Prvo na probu, vanbracno jedno 20 godina, pa cemo posle da vidimo.

Necu da pizdim...Samo cu da je ubijem ko pseto,ako se samo zbog toga udala da bi me izbacila iz sopstvenog stana.A onda cu za 15 godina opet da se vratim u moj stan.Na kraj krajeva, vrlo sam lukav po tom pitanju i ne bi se nikada vencavao, bas zbog tog zakona koji je uveden.Prvo na probu, vanbracno jedno 20 godina, pa cemo posle da vidimo.

O tome ti pricam. Zena se ne lovi na imanje. Nacices zenu koja ti odgovara i znaces, to samo ne lovi zenu stanom i platom. Mnoge ce se uloviti, a neces znati zasto dok ne bude kasno. Trositi zivot na takve je glupost. Bolje je ziveti u sobicku s pravom nego u stanu sa pogresnom. I tebi i njoj, a i deci.

O tome ti pricam. Zena se ne lovi na imanje. Nacices zenu koja ti odgovara i znaces, to samo ne lovi zenu stanom i platom. Mnoge ce se uloviti, a neces znati zasto dok ne bude kasno. Trositi zivot na takve je glupost. Bolje je ziveti u sobicku s pravom nego u stanu sa pogresnom. I tebi i njoj, a i deci.

Ziveti u sobicku sa onom pravom - da!Ali ne i radjati decu u tom istom sobicku, to je nehumano, barem prema samoj deci.

Ne pravis decu dok im ne stvoris bolje, ali i u sobicku im je bolje nego u stanu gde se netrpljivost sece nozem.

Netrpeljivost najcesce i nastaje iz razloga sto je mali stan.Onaj hrce, onaj prdi, onaj bapce po tastaturi...I onda pocnemo da se mrzimo, jer niko nema svoju sobu u kojoj ce imati svoj mir i intimu.
Mene je u osnovnoj skoli bilo sramota da idem na rodjendane kod drugova, jer sam bio svestan da kod mene nemaju gde doci.U stanu od 18 kvadrata bez kupatila, po zidovima se penjala vlaga do plafona.Ja danas imam reumu u 35 godina.Jednog dana, mojoj deci ne bih pozeleo tako nesto.

Netrpeljivost najcesce i nastaje iz razloga sto je mali stan.Onaj hrce, onaj prdi, onaj bapce po tastaturi...I onda pocnemo da se mrzimo, jer niko nema svoju sobu u kojoj ce imati svoj mir i intimu.
Mene je u osnovnoj skoli bilo sramota da idem na rodjendane kod drugova, jer sam bio svestan da kod mene nemaju gde doci.U stanu od 18 kvadrata bez kupatila, po zidovima se penjala vlaga do plafona.Ja danas imam reumu u 35 godina.Jednog dana, mojoj deci ne bih pozeleo tako nesto.

Znaci nikad. Netrpeljivost nastaje zbog neostvarenih ambicija zena.

- - - - - - - - - -

Mozes u vilu da je uselis ona je videla ostrvo u tihom okeanu i ako ga ne bude imala bices najgori.

Ona koja te voli zbog tebe , nece traziti vise nego sto mozes, a deca ce misliti ono sto ona kaze.

Ili ako dobije ambicije iz price sa komsinicama, ima i toga...

Crvic je odavno poznata tehnologija za upravljanje zenama, obicno u pravcu kreveta, ali danas se to koristi za razne marifetluke...

Danas se u Srbiji svi kite postenjem, pa meni ne preostaje nista nego da na sebe primim krivicu za sva neotkrivena nepostena dela.
Jednostavno treba shvatiti da je Srbin danas ovo sto Djavolak kaze...Znaci pojedinac koji u svom okruzenju ima iskljucivo postene, ali za svaki slucaj ne prevoziti nijednog poznanika kad iznenada pozove i zamoli , da ne bi sutra bili optuzeni za skrivanje i saucesnistvo...
Za svaki slucaj, postenje je to...
To ako ti se ne svidja da zivis u drustvu u kojem su svi ostali neposteni, ali je tvoje okruzenje garantovano posteno , onda moras resiti menjanjem teritorije..
Ja sam jednom izbegao tucu , skupilo se njih 15ak crnogoraca da me lema i bas na tu pricu, dobar sam sa postenima a imam protiv smradova i djidija.
I trazio da se deklarisu , u koje se ubrajaju....i odmah dje si brate, a mi culi da si neki smrad pa da te malo naucimo pameti...

To sto ne vazi logika , verujte nikome nije bitno.
Niti crnogorcima iz price, niti meni sto izbegoh fajt sa 15ak, bilo bi tu knap, dvojica su mi bila sumnjiva da bi me docekali, a ovi ostali samo smetnja.
A ni djavolku , i on zna u svom okruzenju samo postene...
I moja drugarica, u Bambiju , samo posteni rade...
I drugar iz uprave prihoda, samo posteni..
I tako imam ih prilican broj, oni iz vlade takodje samo posteni, ministra ne vidjaju niti dva zamenika, pa za njih ne garantuju, ali su im sefovi..;.ne bi bilo red da su oni skart a svi u odelenju cistunci..

E sad to nekima ne odgovara....Obicno lekarima, to je ocigledno da njima ne odgovara...
Isto su im skoro sve kolege postene.Ali ih zbog onog jednog ili dvoje ocrnise u ovoj zemlji.
Konobarima takodje ne odgovara, vecina koja zna da racuna odose u inostranstvo, neprijatno im ovde da svi misle da kradu dok trepnes..
Cigani isto, samo sto su ostali i posteni cigani ovde, jer oni imaju vise tolerantnosti, navikli se godinama su bili prozivani..

Srbija ce biti uskoro ozvanicena kao rezervat postenih ljudi u Svetu....pa ce posteni iz drugih delova sveta biti dovozeni ovde da ih slucajno neposteni ne zaraze i da zive postenjacki u zasticenoj Srbiji.
I stvarno , ko ovde posten zivi, moze svuda posten da zivi.

Ako to meni kazes onda si u pravu.

Postoje sudovi i zatvori i u kolumbiji, a takvih ima i u centralnoj i juznoj africi.

- - - - - - - - - -

A ja cu da ti kazem svi oni u zatvoru su posteniji i vise postuju zakon nego oni koji ih uguravaju u pravosudni sistem.

Da ispravim stvari.

Ovakvo stanje nije zato sto imamo 5 nepostenih a ostalo posteni....neko rucicama, neko lopatama, neko kamionima, a to je rec o kradji.
Nepostenje moze biti i kroz klecke, te postavljena, te ispruzena, te ovlas , te nisam te video...itd..

Ako pitas ljude, svi su posteni.
Jer ljudi imaju kriterijume prema sebi.
To znaci da su neposteni jedino kad su uhvaceni ili kad se sete.
U sustini, ljudi su neposteni 3,4 puta u zivotu, neki 5,6 puta, neki 10 puta, a to su sve posteni ljudi...
Neko uhvati lanac trgovina i hotele u tom jednom putu, neko nadje cup sa blagom itd...

Vazno je da javna scena ima teznju da ljudi budu posteni.To je vrlo vazno.
Medjutim, ovde kod nas je uspesno instaliran kriterijum postenja kao uspesnost.....posle kao uspesnog , sigurno si posten s tim sto je i sud na tvojoj strani , posto si uspesan i bogat...

A to kad se integrise u neki sistem, to ima da zari i pali jos 50 godina...
Jer novac daje odredjenu moc , polozaj i poziciju za sve, a preskakanjem sistema vrednosti, ti postavljas emitere na kljucna mesta....
Tako da ja vama svima verujem da ste posteni.
Mislim i da kad su pisani cekovi bez pokrica, a kad stigne za 3 dana na naplatu, onda je smesna cifra, to niko ne vidi kao nepostenu stvar.
Meni je u celoj toj situaciji sa cekovima bez pokrica interesantno sto svi misle da su ucarili.
Sutra te niko ne pita odakle ti novac i uspeh, ako vec dodjes do njega...takav je danas svet, pa je i ovde vecina imala uzor...

Како наш народ размишља о поштењу: Поштен сам ја, али код доктора не можеш празмих руку,
За наш народ није непоштено имати привилегије код доктора у милицији у општини, Нема везе што други чекају у реду.
Сви смо ми непоштени макар у чему. али смо научени да то не видимоп као непоштење.

Како наш народ размишља о поштењу: Поштен сам ја, али код доктора не можеш празмих руку,
За наш народ није непоштено имати привилегије код доктора у милицији у општини, Нема везе што други чекају у реду.
Сви смо ми непоштени макар у чему. али смо научени да то не видимоп као непоштење.

To važi za svaki narod na kugli zemaljskoj.

Bljuvanje po sopstvenom narodu ne čini čoveka kosmopolitom, naprotiv.

Back