- Poruka
- 52.178
Nemam snage da se raspravljam sa vama.Vi podrzavate kriminalce, ili ste placeni da ih ovde podrzavate, a mene pitate zasto i ja nisam jedan od njih...Vama izgleda odgovara sav ovaj haos u zemlji, zato sto ste neposteni i ko zna kako ste se vi "snasli" u zivotu.
Ja sa takvima nemam sta vise da pricam.
O kakvim ti kriminalcima pričaš? Očito imaš svoj stav koji ništa ne može promjeniti. I to je što se mene tiče u redu. I ja nekada znam biti takav. Ali ovo što si napisao je uvreda i uvrjedljiva generalizacija. Ako si inače takav nije ni čudo što ti ne ide.
- - - - - - - - - -
Ne patim ni ja za onim sto su oni nakrali, ali patim sto sebi na posten nacin ne mogu da stvorim normalne uslove za osnivanje porodice.Voleo bih i ja da imam troje dece i kucu na tri sprata, pa da svakom ostavim ponesto, da sutra i oni mogu normalno da zive.
I te kako su odgovorni za svacije finansijsko stanje, ne samo tvoje i moje.
E vidiš ja ne patim za kućom od tri sprata. Ako ikada budem praviio kuću sigurno neće biti veća od nekih 120-130 kvadrata. Živim u stanu od 70 kvadrata i to mi je sasvim dovoljno. Malo obrazovaniji i vrijedniji čovjek može i u Srbiji sasvim solidno da živi. Pa i dobar zanatlija može odlično zaraditi.