Cena paradajza na veliko u Leskovcu od 5 do 10 dinara

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tamo je najkvalitetniji
Купујемо ми лесковачки и наш, али по тој цени, 180 до 200 динара кг.
Жао ми је само што те паре заиста не добије сељак, него накупци пуне џепове.

Da ga mogu da kupim po 30 dinara sad bi ga samleo i stavio 100 kg u zamrzivč i jesenas skuvao.
.............................................................................................................................................................
Inače ceo paradajiz prelijem vrelom vodom , koža odmah spadne , izvadim i bacim koren i sameljem sa semenkama.
Onda ili pravim jednu turu bez kuvanja sa vinobranom, i drugu kuvan sa konzervansom na kraju.
Paradajiz bez semenki ne jedem.
ti si bolji od mene ..ja ne stavljam ništa za zimnicu

Лесковчанин ти не доноси у Београд, деру вас накупци, као и нас.
Произвођач продаје на велико, нема времена за пијаце.
Зато су и протестовали, и нека су.
И да, цена парадајза је иста као код нас, само су вам плате веће.
nakupoci su u vecini ali ima i proizvodjaca koji prodaju svoj paradajz

То јефтино је албанско.
Прскано свим и свачим, мене желудац убија од њиховог краставца.
Не бих њихово куповала ни да је џабе, али крију као ***** чији је производ.
Ima i kod nas proizvodjaca krastavaca u plastenicima i kad ga jedes,ili je gorak,ili prekiseo i razbija zeludac,a paradaiz ka da ima sto kazu nasi stari kocanicu unutra.Nesto belo i veoma tvrdo.a nema semsnki ni jedne.Sta im rade,ko ce znati.

volovsko srce ili kako se vec zove je dobar
Ne mogu da se setim kada sam zadnji put jeo paradajz koji i ima ukus istog. Prvo se bere zelen da bi sto duze stajao, onda su ga izukrstali pa ima onu zilu u sredini. Ne krivim uzgajivace, stare sorte su slabo radjale, podlozne raznim bolestima, traze vise vode...
Sade ljudi sta imaju , bas kao sto ces i lubenice uskoro moci da jedes sa senfom.

Back