Cena nekretnina u Novom Sadu

Zavisi koliko zelis para da potrosis, dal imas zenu/decu i ako imas koliko ti deca imaju godina.

Moras da imas za obzir dvorista ako ih imas, tu su ti onda limani fantasticni, znaci ne ulice koje su na bulevaru ili prometnim ulicama vec malko zavucene. Npr Drage Spasic ima lepo dvoriste iza, ako imas decu tu ti je blizu osnovna skola, na 5min pesice. Radnicka je lepa za decu, svaka zgrada prakticno ima veliko zavuceno dvoriste koje deli sa jos par zgrada, slabo su prometna i deca mogu da se lepo igraju. Takodje do skole imas 5min pesice i sve ti je blizu, spens na min peske, centar na 10-tak min....

Napisi sta te zanima, siguran sam da mozes da nadjes dobar izbor.

Jel mogu da te pitam nesto na PP.Pozdrav.

Recimo ovde sta bi ti preporucio.

• Novi Sad,
• Adice,
• Centar,
• Futog,
• Grbavica,
• Industrijska zona jug,
• Jodna banja,
• Kamenjar,
• Klisa - Slana bara,
• Klisa - Vidovdansko naselje,
• Lipov Gaj,
• Petrovaradin - Novi Majur,
• Petrovaradin - Stari Majur,
• Petrovaradin - Trandžament,
• Salajka,
• Sr. Kamenica - Bocke,
• Sr. Kamenica - Centar,
• Sr. Kamenica - Mišeluk,
• Sr. Kamenica - Paragovo,
• Sr. Kamenica - Popovica,
• Sr. Kamenica - Ribnjak,
• Sr. Kamenica - Tatarsko brdo,
• Telep,
• Veternik
Grbavica ili Podbara. Ako ti se ne svidi to slucajno, probaj nesto od ovoga -
Ako volis malo ruralnije podrucije, Telep. Ako ti nije bitna blizina centru, Novo Naselje.

Poslednja izmena:
Grbavicu ne bih nikom savetovala nikad. Ni u ludilu.
Možda eventualno Tolstojeva.

Ulice su postale kanjoni, nema mesta za parkiranje, nema dobrih trotoara, nema drveća, nema zelene površine, nema ničega.
Mene strašna tuga uhvati kad prolazim Grbavicom.
Koliko je samo bila lepa i u šta se pretvorila.

Naravno, svima bih savetovala Liman, nebitno koji, ima zgrada različitih proizvodnji, vezano za starost ali i izgled stanova i kvalitet, takođe.
Blizu je Dunav, što je meni neprocenjivo, blizu je Spens, blizu je centar, odlična povezanost sa svim drugim delovima grada.
Ima puno zelenila, dobro osmišljene blokove sa dvorištima za igru dece i odmor starijih...

A ako ne Liman onda Novo Naselje. Jeste da je dalje od Dunava, ali je urbanistički sjajno konstruisano i pruža dovoljnu širinu da čovek ne oboli od klaustrofobije (što nije isključeno u slučaju života na Grbavici ili Podbari).

Ulice su postale kanjoni, nema mesta za parkiranje, nema dobrih trotoara, nema drveća, nema zelene površine, nema ničega.

Naravno, svima bih savetovala Liman, nebitno koji, ima zgrada različitih proizvodnji, vezano za starost ali i izgled stanova i kvalitet, takođe.
Blizu je Dunav, što je meni neprocenjivo, blizu je Spens, blizu je centar, odlična povezanost sa svim drugim delovima grada.
Ima puno zelenila, dobro osmišljene blokove sa dvorištima za igru dece i odmor starijih...

A ako ne Liman onda Novo Naselje. Jeste da je dalje od Dunava, ali je urbanistički sjajno konstruisano i pruža dovoljnu širinu da čovek ne oboli od klaustrofobije (što nije isključeno u slučaju života na Grbavici ili Podbari).
E vidis, meni su Limani jako depresivni. Tj, lepo je prosetati se tuda, ali nikad ne bih ziveo na 95% Limana. Ostalih 5% su ok za zivot. A Grbavica je meni jako dobar deo grada. Ne pitaj me zasto, jednostavno je obozavam. A Podbara nije bas klaustrofobicna. Ima dovoljno mesta za sve.

Sto se Bulevara Evrope tice, ja tu zivim. Nema nesto puno sadrzaja ... Mozemo se nadati necemu u sledecih par godina.

Ima ona lepa ulica, iza Vremeplova kada prodjes kroz onaj mali prolaz sto je na samom Bulevaru. Ulica/dvoriste je ogradjeno zgradama, pored je odmah i toplana... Tu je blo lepo ranije, nisam dugo prosao pa nemam pojma dal je jos uvek tako....

Jao,sto se Grbavice tice,tamo se studenti nakrpe jer uvek ima stanova,i drugarice su mi bile tamo...malo jeste kripi dok se ti probijas do tog stana,tj stanova jer je sve slabo osvetljeno ...

Ako je student,Naselje ne bih savetovala jer je to ipak predaleko, Liman mi je najlognicji izbor

AKo joj nije bitna blizina centru,sto rece neko dole,onda Nova Detelinara. Lepe su zgrade,sve je relativno blizu,i nije ni priblizno ko ona ruina geto sto se naziva Detelinarom :lol:

Back