Cena iznajmljivanja stana u Beogradu?

Koje su trenutne cene iznjmljivanja stana u Beogradu? Ja sam trenutno u stanu od 40 m2 u 70-m bloku i placam ga 250E + komunalije. Malo,malo pa cujem neke price da su kirije smanjene. Koliko vi placate

to ti je sasvim pristojna cena.pa u mirijevu negde kod sup-a je minijaturna garsonjera 150e.
jeftinija varijanta ti je da nadjes veci stan pa da ga delis sa cimerima.

Koje su trenutne cene iznjmljivanja stana u Beogradu? Ja sam trenutno u stanu od 40 m2 u 70-m bloku i placam ga 250E + komunalije. Malo,malo pa cujem neke price da su kirije smanjene. Koliko vi placate

moj drugarica iznajmljuje za toliko stan u cvijićevoj (nije loš, ali nije ni nešto - sav nameštaj je bezveze, a o kuhinji i da ne pričam), greje se na struju i plaća isto koliko i ti.....e sad, ona ima cimerku, pa dele troškove na pola.

Ne mogu da budu smanjene nista znacajno - jer dosta ljudi stvarno zivi od toga sto nekome iznajmljuje stan. Od onih sto izdaju, velika vecina ima samo taj jedan, tako da je to dodatak na platu.

Back