- Poruka
- 76.576
Пре ће наћи скелете погинулих ванземаљаца него гроб ,,хрватског" краља.ко нађе гроб рватског краља биће председник рватске

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пре ће наћи скелете погинулих ванземаљаца него гроб ,,хрватског" краља.ко нађе гроб рватског краља биће председник рватске
Cemu sluzi istorijska nauka danas na Balkanu? I diskusija o istoriji sa Balkancima uopste?
Da li je da se stvarno razmjene znanje, otkrica, itd, ili da se utrka ko ce bolje da pogura svoju naciju i falsifikovati/izostaviti sve podatke koji kontradiktuju njihove tvrdnje?
Da li balkanski narodi zele da uce o istoriji, o istini, ili samo traze sta im odgovara da bi oni ,,pobjedili" ostale?
Da li smatrate da su balkanski narodi u nekom ,,hladnom ratu" izmedju sebe? Ako jeste - sta je razlog, cemu to nas vodi? Bez provokacija hvala.
Istorija sluzi kod nas za propagandu tj politicke svrhe i to sto smo u hladnom ratu govori sve koliko je Blakan zaostao.Cemu sluzi istorijska nauka danas na Balkanu? I diskusija o istoriji sa Balkancima uopste?
Da li je da se stvarno razmjene znanje, otkrica, itd, ili da se utrka ko ce bolje da pogura svoju naciju i falsifikovati/izostaviti sve podatke koji kontradiktuju njihove tvrdnje?
Da li balkanski narodi zele da uce o istoriji, o istini, ili samo traze sta im odgovara da bi oni ,,pobjedili" ostale?
Da li smatrate da su balkanski narodi u nekom ,,hladnom ratu" izmedju sebe? Ako jeste - sta je razlog, cemu to nas vodi? Bez provokacija hvala.
Jesi li ti u "toplom odnosu" sa Hrvatima?Jesi li u ,,hladnom ratu" sa Hrvatima?
Kao i dokaz da se neko zvao srbinom u Bosni prije 19 vijekaПре ће наћи скелете погинулих ванземаљаца него гроб ,,хрватског" краља.![]()
Само народ којим је владао Краљ Твртко.Kao i dokaz da se neko zvao srbinom u Bosni prije 19 vijeka![]()
Kao i dokaz da se neko zvao srbinom u Bosni prije 19 vijeka![]()
Da li smatras da su balkanski narodi u nekom "hladnom propagandnom ratu" u kojem je iskoriscena istorija?
Nema nikakvih srbskih korena, sve je to Laž.Neki narodi na Balkanu izučavaju istoriju naučnim pristupom dok je neki falsifikuju pa izmišljaju neke nove jezike, pisma i nacije poput bosanske ili crnogorske kako bi sakrili svoje srpske korijene.
Nisi mi odgovoro na pitanje tj izbjegavas jer znas da ides na tanak ledСамо народ којим је владао Краљ Твртко.![]()
Ali riječ "Srbin" nema korijene od latinske serv već od slavenske Sorab Srb, Sjarb što znači dobar čovjek i domaćin.Nema nikakvih srbskih korena, sve je to Laž.
Car Dušan se onodobno proglasio za cara "srbljem i grkljem", drugim rečima za cara robljem,
lat. serv-serb znači sluga.
Vuk Karadžić je u delu "srbi svi i svuda" pominje narod koji se zove srbi ili srblje pravoslavne, katoličke i muhamedanske veroispovesti. To je bio generički naziv za svo potlačeno stanovništvo tog doba.
Ilija Garašanin u dokumentu govori o bošnjacima muhamedanske, pravoslavne i katoličke veroispovesti u Bosni, nema govora o srbima.
U novo vreme imamo "srbina" Novak Đokovića koji je ništa drugo do pikator teniske loptice, potpaljivač kolektivne sujete "srba" živi u kneževini Monako, mlati milione, maše "tri prsta", viče srbsko Kosovo
, a baškari se po belom svetu dok siroti narod se bori za koricu suva 'leba".
Zato sam shvatio da je Bosnamoja kolevka, domovina iz koje vučem poreklo. Ne želim da budem srbin, sramotno je !
ja sam odlučan u svojim stavovima i spreman sam da javno govorim. Bolje ću objasniti.Ali riječ "Srbin" nema korijene od latinske serv već od slavenske Sorab Srb, Sjarb što znači dobar čovjek i domaćin.
Nema veze, neću ni ja više da budem Srbin, nije fensi.
Nema nikakvih srbskih korena, sve je to Laž.
Car Dušan se onodobno proglasio za cara "srbljem i grkljem", drugim rečima za cara robljem,
lat. serv-serb znači sluga.
Vuk Karadžić je u delu "srbi svi i svuda" pominje narod koji se zove srbi ili srblje pravoslavne, katoličke i muhamedanske veroispovesti. To je bio generički naziv za svo potlačeno stanovništvo tog doba.
Ilija Garašanin u dokumentu govori o bošnjacima muhamedanske, pravoslavne i katoličke veroispovesti u Bosni, nema govora o srbima.
U novo vreme imamo "srbina" Novak Đokovića koji je ništa drugo do pikator teniske loptice, potpaljivač kolektivne sujete "srba" živi u kneževini Monako, mlati milione, maše "tri prsta", viče srbsko Kosovo
, a baškari se po belom svetu dok siroti narod se bori za koricu suva 'leba".
Zato sam shvatio da je Bosnamoja kolevka, domovina iz koje vučem poreklo. Ne želim da budem srbin, sramotno je !
Nisam znao da je postojao "slavenski" jezik ? Gde to pišeAli riječ "Srbin" nema korijene od latinske serv već od slavenske Sorab Srb, Sjarb što znači dobar čovjek i domaćin.
Nema veze, neću ni ja više da budem Srbin, nije fensi.
pa da, ali se država zvala BosnaСрби као народ који живи у Босни се спомињу још у 10 вијеку
Могуће је, јер су се једни одродили од ових других.Nisi mi odgovoro na pitanje tj izbjegavas jer znas da ides na tanak led, kako je moguce da u Sarajevu ili bilo gdje drugo u Bosnu dvije familije vijekovima zive jedni pored drugih i danas su jedni Hrvati a drugi Srbi?
Босна је била средњевековна српска држава. Ни Србија се моја хвала Србија него Рашка, али то не мења факт да је реч о српском феудалним државама.pa da, ali se država zvala Bosna
a ne Srbija !