Akiba Ben
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Mislim da je važniji način na koji proslavljaju ostale noćiod načina na koji proslavlaju noć veštica![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je važniji način na koji proslavljaju ostale noćiod načina na koji proslavlaju noć veštica![]()
s tim sto ti za raskid vanbracne zajednice nije potreban advokat, a podnesak u porodicnim sporovima je 16500rsd, rociste 18000rsdBrak ili vanbračna zajednica? Sve je individualno, neko sebe vidi u braku, neko u zajednici. I jedno i drugo da bi ''uspeli'' zavise od istih stvari.
Jeste al' neko ovde već reče da ti ista lova treba za starateljstvo ako imate decu. Uostalom, valjda se u neku vezu ne ulazi sa planom kako da se iz nje izađes tim sto ti za raskid vanbracne zajednice nije potreban advokat, a podnesak u porodicnim sporovima je 16500rsd, rociste 18000rsd
da, ali za brak ti ova lova treba i ako nemas dece.Jeste al' neko ovde već reče da ti ista lova treba za starateljstvo ako imate decu. Uostalom, valjda se u neku vezu ne ulazi sa planom kako da se iz nje izađe![]()
Da zna čovek na koji kamen će da se spotakne, valjda bi ga preskočio.da, ali za brak ti ova lova treba i ako nemas dece.
ne, pred maticara se staje jer sam stala na ludi kamen i pojela gljivu ludaru![]()
pa ne znam, ja sam pristalica vanbracne zajednice svakako, brak mi je bas jedna bvzn zapetljancija, ali ko voli...Da zna čovek na koji kamen će da se spotakne, valjda bi ga preskočio.
Ima ljudi koji su u braku a ujedno pristalice vanbračnih zajednicapa ne znam, ja sam pristalica vanbracne zajednice svakako, brak mi je bas jedna bvzn zapetljancija, ali ko voli...
to je mozda i najcesci slucaj. sto podrzavam, ako praktikuju oba supruznika.Ima ljudi koji su u braku a ujedno pristalice vanbračnih zajednica.
Ne znam da li je najčešći baš taj slučaj. Što se praktikovanja tiče, tu ima opet nekoliko varijanti. Čak i ako praktikuju oboje, pitanje je da li znaju. To poet otvara mnoga pitanja.to je mozda i najcesci slucaj. sto podrzavam, ako praktikuju oba supruznika.
bas tako. zato sam ja i rekla svoj stav o "otvorenom" braku - bolje takav brak nego preljuba u braku.Ne znam da li je najčešći baš taj slučaj. Što se praktikovanja tiče, tu ima opet nekoliko varijanti. Čak i ako praktikuju oboje, pitanje je da li znaju. To poet otvara mnoga pitanja.
Motiv je isti, kako god okreneš.bas tako. zato sam ja i rekla svoj stav o "otvorenom" braku - bolje takav brak nego preljuba u braku.