Espanol:
Candyman:
'bar vece Spaniard.
Kome cu pre verovati stvarno je diskutabilno. Naravno zdrav razum je na prvom mestu, ali ako se neshto objavi kao zvanicna info. pre cu verovati njima nego tebi(ili bilo kome drugom) koji samo pljucka bez argumenta. Jedini argument u ovom slucaju tebi je lova. :shock: Ih, izesh ti argument!
CIAO! 8)
Šta podrazumevaš pod ZVANIČNA INFORMACIJA? Mi ih bar imamo koliko hoćeš i sve su za par dana bajate i stižu ih nove. Imaš li neki jači argument od love za bilo koju delatnost na ovom svetu? Misliš da čika Berni tako savesno gaji F1 zato što mnogo voli trke i vozače, i da Mišlen, Reno, Ferari i ostali prave to što prave zato što su Samarićani pa za džabe uveseljavaju narodne mase? Opasulji se Šećerko (čujem da ćeš sutra kad se zaposliš da radiš for nothing zato što ti je gazda mnogo simpatičan). :wink:
Zvanicni info. potpisan od nekog kao Agence France-Presse (AFP), a ne Blic, Svet, Zona sumraka... za mene je potreban ali nikako dovoljan uslov da me pridobije. Kao argument za svako pitanje mogao sam napisati
$$$$$$ i ti bi prvi skocio na takav argument. Jasno je da gorenavedeni zelembaci primoravaju Zemlju da se obrce, ali od tebe nisam ocekivao takav argument. Moguce da cu raditi za DZ. ali pod preduslovom da mi taj posao pruza potpunu satisfakciju.

Teshko, ali opet moguce. :?
CIAO! 8)