Candyman
Primećen član
- Poruka
- 936
AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
CIAO! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
I ps. zemo vodi računa o korišćenju te "čudne" boje slova (da je ne spominjem), jer kolege iz Pozicije mogu to pogrešno protumačiti i onda pokušati da te vrbuju u svoje redove - OPREZ.Candyman:AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
CIAO! 8)
Primetno je da se mnogima sve više javlja CRVENO pred očima.ikksx:I ps. zemo vodi računa o korišćenju te "čudne" boje slova (da je ne spominjem), jer kolege iz Pozicije mogu to pogrešno protumačiti i onda pokušati da te vrbuju u svoje redove - OPREZ.Candyman:AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
CIAO! 8)
Pazicu u buduce, ali mi je skroz truba koristiti onu cijan. Boga ti pa nis' se ni nevidi. Vishe nicht crveno.ikksx:I ps. zemo vodi računa o korišćenju te "čudne" boje slova (da je ne spominjem), jer kolege iz Pozicije mogu to pogrešno protumačiti i onda pokušati da te vrbuju u svoje redove - OPREZ.Candyman:AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
CIAO! 8)
Probaj sa ROZE. To ti je blaža varijanta crvene a bolje se vidi od cijana.Candyman:Pazicu u buduce, ali mi je skroz truba koristiti onu cijan. Boga ti pa nis' se ni nevidi. Vishe nicht crveno.ikksx:I ps. zemo vodi računa o korišćenju te "čudne" boje slova (da je ne spominjem), jer kolege iz Pozicije mogu to pogrešno protumačiti i onda pokušati da te vrbuju u svoje redove - OPREZ.Candyman:AH, DA. Kako si samo to mogao da zaboravis. 'oces da se izvuces. Nece da moze. Taknuto maknuto. :wink:ikksx:Ah, da da i papras.![]()
CIAO! 8)
CIAO! 8)
Naopako zemo, ako si tako labilan da te mogu obrlatiti, onda ni nisi prava OPOZICIJA a ja veruj mi, ne sumnjam u tebe.Candyman:Ne bih. Zema me se mozda i odrekne, pa me progna iz opozicije. :wink:
Da Nanče pročitali smo između redova, stoga si tipujem do kraja sezone, a onda nam sviće, pa onda malo pozicija, pa,... da,da POZICIJA.ugadnubaburastem:
Budi precizniji Iksić. Koja pozicija, u travi, pesku, ogradi, produvan...?ikksx:Da Nanče pročitali smo između redova, stoga si tipujem do kraja sezone, a onda nam sviće, pa onda malo pozicija, pa,... da,da POZICIJA.ugadnubaburastem:
IskrenoStrajder:ovaj, ako smem da pitam sta ono bese tema? :?
He, he, sa tim Mc Larenom uvek neka komendija!Candyman:IskrenoStrajder:ovaj, ako smem da pitam sta ono bese tema? :?, morao bih pogledati. Nemam pojma.
![]()
Bravo, najzad! Evo teme za ozbiljan nastavak. Trka u Indijanopolisu obilovala je "gumi defektima". Prvo je Alonso zbog eksplozije zadnjeg desnog pneumatika završio u zidu, hvala bogu bez posledice. Neki krug kasnije isto se desilo Ralfu Šumaheru, ali ovog puta stvar je bila mnogo ozbiljnija i čovek je mogao loše da završi. Bilo je još nekoliko eksplozija bez posledica. komisija je ustanovila šta je uzrok, a vodeći ljudi iz Mišlena priznali krivicu, i...Mogu li firme bez obzira na neki svoj renome da se igraju ljudskim životima? I mogu li (očigledno) tehnološki nespremne zarad novca da se upuštaju u ovakve projekte. Mišlen je dugo bio odsutan iz F1 i to je očigledno po rezultatima. Uz svu nekorektnu reklamu, Bridžston sjajno funkcioniše na Ferariju. Da čujem mišljenja. 8)Candyman:Slazem se. Dosta smo se shalili dajte da sad mudro zborimo.
CIAO!
A znamo i kako je osvojena ta jedna pobeda. Temu sam načeo pre svega zbog bezbednosti vozača. Da li će Alonso i mlađi Šumaher ikad više biti sigurni u svoju bezbednost i pod kakvim će psihičkim opterećenjem voziti svaku trku.perrke:Bridgestone dobro funkcionise to je tacno, ali prosle godine nije bilo tako. Setimo se npr. Nurburgring, a o Hungaroring-u da i ne govorim. Posletoga je usledio Ferrari-jev protest na regularnost Michelin-ovih pneumatika i zna se sta je bilo. Od onda Michelin je zabelezio samo jednu pobedu, ove godine u Monaku.
Tojota je po poslednjim informacijama odustala od Ralfa i intenzivno pregovara sa Trulijem. Zato mu i Reno već sada nudi ugovor za sledeću sezonu. Videćemo ko daje više. :wink:perrke:Sto se Alonsa tice on neki preterani razlog za strah nema, ali za Ralfa nisam siguran. On je prosle godine doziveo jedan takodje tezak udes zbog cega nije vozio u Monci, a sada mu se ovo dogodilo. Rezultati koje je ostvario posle toga govore da on vise nije isti vozac, ovo mu sigurno nece pomoci da se bolje oseca ili bolje vozi, ali 100 miliona razloga koje mu Toyota daje, pomocice mu da to prevazice. Naravno pitanje je sta ce Toyota za to dobiti.