celulit

• Začetnik teme Začetnik teme Jessica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E stvarno ste bezobrazne. :evil:
Vama se ne svidi odmah cim vam neko kaze pravu istinu,sto se tice konflikta sa dermatologom,to je bila strucna rasprava iza koje stojim 100 %,i odakle ti ideja da ti mozes da donosis sud o tome ko je u pravu.
A toliko ste opterecene dijetama,celulitom i sl. glupostima da se nekad zapitam bavite li se vi icim u zivotu osim toga kako vam izgledaju,grudi,guza,noge...stvarno ste opterecene,a sve bi ako moze neko ultra brzo resenje,pa dok ima ovaca bice i sisanja,vi i dalje gledajte kako da vam uzmu pare za stvari koje ne daju rezultate...drage moje istina je nekad ruzna ali je ipak istina!

Ja i 'uvazena' dr. smo vec jednom imale raspravu na temu shuma na srcu i moram da kazem da se i tamo postavila jako arogantno. Stvarno neznam u cemu je tvoj problem, uzivas vredjajuci ljude? Sta bi sa Hipokritovom zakletvom? Nekako mislim da bi ljudi koji zavrsavaju za lekare trebali da budu humanisti a ne da se ru po forumima praveci se najpametnijima i pljujuci druge. Mislim da je vreme da zaista osoba koja se krije iza nicka 'dr' smanji malo dozivljaj i pokaze da se lekarski naziv kod nas nije toliko podvrgnuo ruglu i ljudi iskvarili o cemu slusam kad god dodjem u posetu nasoj lepoj zemlji. Mislim da je bas forum Zdravlje jedan mozda od najvaznijih jer se tu javljaju ljudi koji zaista imaju probleme, pa makar to bio i 'samo' celulit, valjda postoji neka sloboda govora ili uvazena 'dr' jos uvek nije cula za demokratiju? Vreme je da se ljudi konacno puste da pricaju o svojim problemima bez saplitanja sa strane nekih koji misle da su pametniji od svih isticuci to na vrlo arogantan nacin podsmevajuci se drugima. Razmisli malo o tome dr, a pre svega potrazi nesto humanosti u sebi plus uvazavanje tudjih misljenja bez suvisnih kritika jer ko si ti i ko smo mi svi da kritikujemo druge. Svako misli da je njegov problem najveci. Vrlo lako je kritikovati, vrlo tesko je saslusati u danasnja vremena.

Ala smo sujetni...tema se odnosi na celulit,ili se bavite time ili zakljucavam.
A ako vam smeta nacin na koji uredjujem ovaj forum slobodno se zalite Bozi.

Sto se tice mog odnosa prema ljudima na forumu,ja nikoga ni u jednom trenutnku nisam vredjala,ako sam vec neko kome je to struka ono je moja dobra volja sto ljudima to obasnim na pravi nacin.
A vi ste uvredjeni jer sam vas zamolila da ako vec imate problem sa srcem doticnoj gospodji objasnite malo vise o tome...koliko se secam napisali ste 2 recenice ,sto nije lose ali vam je zasmetalo kad sam ja dala mnogo vise informacija o tome,dakle vi ste mene napali a ne ja vas...zasmetala vam je konstatacija pa nije to sve bas tako jednostavno...jeli tako bese?I to je moja arogancja?
Jos treba da se izvinjavam ,duboko da se klanjam da bih nesto napisala sto je moja struka a da vi se ne osetite ugrozenim.
Malo ste se zaneli,svi vi.

U vezi teme celulit,podelila sam sa vama informacije koje su tacne,vama se to ne svidja...molim lepo ali to vam ne daje pravo da me vredjate.Celulit nije samo estetski nego i zdravstveni problem koji spada u domen lekara reumatologa,i rekla sam vam kako se to uspesno sanira(e sad ta varijanta je skupa)pa vam ne odgovara sto sam napala silne kremice koje vi tako zdusno kupujete a ne koristite duze od 7 dana to mi je najveci greh koji mi prepisujete.
Budite iskrene pa priznajete koliko dugo istrajete u mackanju tih preparata i kakvi su uspesi...pre nego sto me opet ispljujete.

Triput ura za dr.!
Ura, ura, ura! 8)

Prepotentni pojedinci, previše sujetni, i verovatno im je duševna hrana da se raspravljaju s nekim i sole pamet nekome koga ne poznaju ... Nažalost, ima ih svugde pa i ovde ...

Stane, kako stoji so i celulit?
Nešto te nema ... :(

dr:

Sto se tice mog odnosa prema ljudima na forumu,ja nikoga ni u jednom trenutnku nisam vredjala,ako sam vec neko kome je to struka ono je moja dobra volja sto ljudima to obasnim na pravi nacin.
A vi ste uvredjeni jer sam vas zamolila da ako vec imate problem sa srcem doticnoj gospodji objasnite malo vise o tome...koliko se secam napisali ste 2 recenice ,sto nije lose ali vam je zasmetalo kad sam ja dala mnogo vise informacija o tome,dakle vi ste mene napali a ne ja vas...zasmetala vam je konstatacija pa nije to sve bas tako jednostavno...jeli tako bese?I to je moja arogancja?
Jos treba da se izvinjavam ,duboko da se klanjam da bih nesto napisala sto je moja struka a da vi se ne osetite ugrozenim.

U vezi teme celulit,podelila sam sa vama informacije koje su tacne,vama se to ne svidja...molim lepo ali to vam ne daje pravo da me vredjate.Celulit nije samo estetski nego i zdravstveni problem koji spada u domen lekara reumatologa,i rekla sam vam kako se to uspesno sanira(e sad ta varijanta je skupa)pa vam ne odgovara sto sam napala silne kremice koje vi tako zdusno kupujete a ne koristite duze od 7 dana to mi je najveci greh koji mi prepisujete.
Budite iskrene pa priznajete koliko dugo istrajete u mackanju tih preparata i kakvi su uspesi...pre nego sto me opet ispljujete.

Ako pogledate jos jednom gospodjo (ili gospodjice?), ja se nisam uvredila vec Vi sto sam se ja eto drznula da odgovorim umesto vas, smatrajuci da eto posto imam isti problem mogu da kazem sta je u pitanju a lepo sam i tada napisala da sam sire objasnjenje ionako prepustila vama. Sto se tice kremica, ne spadam u grupu koja ih koristi, vec se oslanjam na vezbe i naravno negu tela i spolja i iznutra tako da nisam neko ko moze davati savete ovde sto se toga tice. Ali ipak, ne smeta mi da procitam sta ostale devojke misle o tome i na koji nacin se pojedinci hvataju u kostac sa tim problemom i ne pomisljajuci da ih uvredim. Taj savet sam dala i vama. Probajte da dajete savete bez uvreda jer mnogo puta su vasi odgovori prilicno arogantni. Doduse ja neznam, mozda su ljudi u Srbiji navikli na takvo ponasanja onih 'koji nesto znaju' pa im ne smeta, u nekim drugim zemljama je to malo drugacije, ljudi imaju malo vise prava i znaju takodje kako da se izbore za njih. Mada koliko vidim po pojedincima, ima ih dosta kojima su dojadili vasi cinicni komentari. Moj jedini savet je da se primeni malo vise humanosti a ne nervoze.
Svako dobro.

Dobro zasto morate da budete tako ostre? I dr je zena kao i sve ostale i ona ima pms,gomilu problema, mnogo obaveza i pacijenata. Pa ne mora prema svima da se odnosi sa maco ili kuco. Njena obaveza, ako se tako moze reci, je da vam odgovori na pitanje strucnim znanjem, a ne da vam laska i da pazi da vam se ne zameri.
Ako vam se ne svidja nacin na koji vam kaze, nemojte da je pitate vise i tacka. Vas izbor.
Cim ona ima suprotno misljenje svi udaraju na to da je iskompleksirana sto je dr, da pati od superiornog stava, da misli da je najpametnija ili sa druge strane da je ruzna, debela i sama.
Meni se cini da ljudi koji udaraju samo na tako nesto u stvari imaju problem sa svojim nezadovoljstvom i zato napadaju nekoga kome sasvim lepo ide.
I ona prica kako je ona los doktor ili je nezaposlena pa je zato moderator zdravlja, nikako ne stoji...tu se pokazuje koliko su ljudi maliciozni. Zasto je ne stvaite u kontekst toga da dnevno radi 8 sati, dodje kuci i jos mora forumasima da se pravda..ja bih pre rekla da je samo humana...ili luda sto pusta sve i svakoga da je za*ebava!
Ne znam koliko pomno pratite forum ali bar na 3 dana se javi po jedna devojka sa pitanjem "imala sma nezastcien odnos, dr da li sma trudna?" ...kao da je ova prorocica pa ce da pogleda malo u pasulj i da joj kaze...resi misteriju. Takodje imate gomilu tema sa pitanjima o hlamidiji, celulitu,spustenim grudima i sl. Kako se ko pojavi otvara novu, ne nastavlja tamo gde je poceta i ne koristi pretragu.
Pa stavite se vi malo na mesto osobe koja zbog toga sto neke ljude mrzi treba u proseku na 2 dana da pise iste stvari.
Uostalom obaveza moderatora je da zakljuca i obrise temu koja je vec bila. Vas je problem sto sve shvatate licno.
Pozdrav

Nina2:
dr:

Ako pogledate jos jednom gospodjo (ili gospodjice?), ja se nisam uvredila vec Vi sto sam se ja eto drznula da odgovorim umesto vas, smatrajuci da eto posto imam isti problem mogu da kazem sta je u pitanju a lepo sam i tada napisala da sam sire objasnjenje ionako prepustila vama. Sto se tice kremica, ne spadam u grupu koja ih koristi, vec se oslanjam na vezbe i naravno negu tela i spolja i iznutra tako da nisam neko ko moze davati savete ovde sto se toga tice. Ali ipak, ne smeta mi da procitam sta ostale devojke misle o tome i na koji nacin se pojedinci hvataju u kostac sa tim problemom i ne pomisljajuci da ih uvredim. Taj savet sam dala i vama. Probajte da dajete savete bez uvreda jer mnogo puta su vasi odgovori prilicno arogantni. Doduse ja neznam, mozda su ljudi u Srbiji navikli na takvo ponasanja onih 'koji nesto znaju' pa im ne smeta, u nekim drugim zemljama je to malo drugacije, ljudi imaju malo vise prava i znaju takodje kako da se izbore za njih. Mada koliko vidim po pojedincima, ima ih dosta kojima su dojadili vasi cinicni komentari. Moj jedini savet je da se primeni malo vise humanosti a ne nervoze.
Svako dobro.
Ja nisam nervozna niti sam cinicna a humana jesam,a vama je zasmetala konstatacija da stvari nisu tako jednostavne...stvarno nemam snage da se raspravljam sa Vama ili bilo kim drugim.Apsolutno me ne dotice sta Vi mislite o meni...ako je neko ovde fer onda sam to ja,ovo radim iz ciste dobre volje a to sto se vama ne svidja to je vas problem,mozda suvise dugo zivite na zapadu pa ste zaboravili kako izgleda ziveti i raditi ovde.
Zena sam,bez trunke skromnosti i lepa i doterana i negovana...i ne samo na forumu nego svaki dan gledam sta zene sebi rade,pa ako nesto zelite da promenite moje dame onda resenju tog problema pridjite na pravi nacin.Ali opet ponavljam lepota dolazi iznutra,ako nema te lepote i tog necega sto izbija iz vas nece vas ni zatezanje raznoraznih delova tela uciniti mnogo srecnim.
Toliko,za mene je ova rasprava zavrsena.

Nina2:
Kelis:
Dobro zasto morate da budete tako ostre?

Zanimljivo da to isto pitanje nisi postavila dr nego nama 'ostalima'.

Mozda zato sto sam jako dugo na Krstaricinom forumu, i znam kako je odeljak zdravlje izgledao pre nego je dr postala moderator.
A ti si ocigledno extra sujetna persona (vidis kako je lako "lepiti" etikete ljudima koje ne poznajes, zapitaj se koliko je ispravno). Niste se slozile oko jedne stvari, i odlucila si da ospes drvlje i kamenje na nekoga, pritom zaboravljajuci koliko ona dobra ovde cini.
Ne znas ti sta su sujetni i nadobudni lekari, oni sa tobom ne bi razgovarali (naglasavam RAZGOVARALI) bez cetvrocifrene sume i evrima.
Mislim da licne afinitete treba da ostavis po strani kada je forum zdravlje u pitanju.

Napadati dr koja nakon posla umorna, i na uštrb slobodnog vremena pruža neophodne informacije iz prve ruke ljudima sa Foruma nije za NAPADANJE, već za POHVALU.... I ljudi, shvatite, ona na osnovu onoga što vi napišete pokušava da vam pomogne (a to je često nedovoljno, a često i neprecizno....) Znači ona Vas ne može izlečiti(nije u bolnici, već na netu), već ukazati na problem, kome da se obratite u slučaju bolesti, preporuči čajeve, dijetu, i objasni ono što je doktor u specijalističkoj ustanovi napisao, rekao, a vama nije jasno...
Zato, budimo zahvalni što imamo dr i ne napadajte ženu bez razloga....
:D :wink:

zanimljivo da je ovde postavljeno odjednom, cim se dr napala, pravilo da moras da se prijavis da bi odgovorio ili napisao bilo sta a do sada nije bilo tako.. pitam se onda ko je ovde sujetan, neko ko iznosi svoje misljenje i ko se usudio da kaze ista protiv doticne dr ili osoba koja je odjednom odlucila zbog napada na nju da svi moraju da se prijave, znajuci pritom da mnogi naravno nece reci vise ni rec protiv, jer takvi su ti nasi ljudi, cim mora da se otkriju i pokazu lice odmah bezanija. treba postovati svacije misljenje, pa i ljudi kojima se stav dr ne dopada a ne osuti drvlje i kamenje i na njih..par puta sam i sam primetio malo previse kriticki nastrojeno ponasanje dr.. za svaku pohvalu je sto ona dolazi ovde i pomaze ljudima, ali sa druge strane sve mi se cini da i pomalo prazni svoje frustracije uz to..sve u svemu, valjda svako ima pravo na svoje misljenje i naravno da dr ne moze svima da se dopadne, toga treba da bude svesna, zato ne treba toliko biti sujetan te odjednom odredjivati pravila prijavljivanja jer mnogi koji imaju problem koga se stide sada nece zeleti da ga iznesu ovde bas iz tog razloga...zato malo manje sujete draga dr, cega se uopste bojis ako si kako kazes samouverena zena svesna sebe, zasto prijava korisnika kada je do sada nije bilo...tesko trpis kritike? mislim da to dovoljno govori.. sada mozete slobodno da bacite drvlje i kamenje na mene posto ce se naravno prijavljivati samo oni koji dr naprosto obozavaju, ali ja sam rekao sta sam imao i vise me ovde videti necete..a doticna dr izgleda ne dobija dovoljno pohvala na poslu te je stoga dosla ovde da bi joj se divili i uvazavali a cim padne ijedna kritika odjednom se uvode neka nova pravila..smesno.

Ne radi se o sujeti nego o tome da nemam nameru da neko prazni svoje frustracije na meni.
A to sto se neko krije iza raznoraznih imena govori o toj osobi a ne o meni.Jako je lako prijaviti se kao gost nalupetati se i otici.I to ne samo na ovom forumu,pre toga je to uvedeno i na ljis,na filozofiji,na religiji dok je postojala,pa zasto da ne bude i na zdravlju.
To da li cete vi da posecujete zdravlje ili ne,to je vas licni izbor.Ja od toga nemam nista,sto se tice posla,za vasu informaciju na mom radnom mestu ja sam sasvim dovoljno cenjena i ovaj forum mi ne sluzi da bih rasla u svojim ocima.

Izgleda da je u Srbiji potpuno neverovatno da neko voli svoj posao.
E pa vidite ja sam izabrala da budem lekar,medicina je moja ljubav i ja sam lekar i ujutro i na radnom mestu i posle posla,i u pola noci...to je ono sto ja nosim u sebi i zaista mi ne treba jedan forum da bih se bolje osecala.

Jos jedan prigovor ovde i zakljucacu temu,imate temu gde mozete da me kritikujete,nema zaista potrebe zauzimati prostor namenjen razmeni iskustava o celulitu.
Pozdrav!

Solution:
zanimljivo da je ovde postavljeno odjednom, cim se dr napala, pravilo da moras da se prijavis da bi odgovorio ili napisao bilo sta a do sada nije bilo tako.. pitam se onda ko je ovde sujetan, neko ko iznosi svoje misljenje i ko se usudio da kaze ista protiv doticne dr ili osoba koja je odjednom odlucila zbog napada na nju da svi moraju da se prijave, znajuci pritom da mnogi naravno nece reci vise ni rec protiv, jer takvi su ti nasi ljudi, cim mora da se otkriju i pokazu lice odmah bezanija. treba postovati svacije misljenje, pa i ljudi kojima se stav dr ne dopada a ne osuti drvlje i kamenje i na njih..par puta sam i sam primetio malo previse kriticki nastrojeno ponasanje dr.. za svaku pohvalu je sto ona dolazi ovde i pomaze ljudima, ali sa druge strane sve mi se cini da i pomalo prazni svoje frustracije uz to..sve u svemu, valjda svako ima pravo na svoje misljenje i naravno da dr ne moze svima da se dopadne, toga treba da bude svesna, zato ne treba toliko biti sujetan te odjednom odredjivati pravila prijavljivanja jer mnogi koji imaju problem koga se stide sada nece zeleti da ga iznesu ovde bas iz tog razloga...zato malo manje sujete draga dr, cega se uopste bojis ako si kako kazes samouverena zena svesna sebe, zasto prijava korisnika kada je do sada nije bilo...tesko trpis kritike? mislim da to dovoljno govori.. sada mozete slobodno da bacite drvlje i kamenje na mene posto ce se naravno prijavljivati samo oni koji dr naprosto obozavaju, ali ja sam rekao sta sam imao i vise me ovde videti necete..a doticna dr izgleda ne dobija dovoljno pohvala na poslu te je stoga dosla ovde da bi joj se divili i uvazavali a cim padne ijedna kritika odjednom se uvode neka nova pravila..smesno.

E,Bože, moj, pomažeš ljudima, odvajaš od svoga slobodnoga vremena, i oni te za tu pomoć napljuju... :shock: :shock:
Strašnooooooo, stvarno strašno..... :shock: :shock:
I to gdje, ni manje ni više nego na celulitima... :shock: :?
A u stvari, ti koji pate od celulita, pa ženske su, moraju zbog dejstva estrogena imati koji gram celulita....Priroda je tako učinila..... :D 8)
A od prirode nemoraš toliko bežati... :D

Dajte, nemojte da zakljucavate temu! Bilo je krajnje dosta!
Zamolila bih i dr da bar ona, ako su drugi onakvi i ovakvi, ne odgovara ovde, stvarno nije fer ako se zakljuca tema!

Pre neki dan sam slucajno procitala u nekom casopisu, da bukvalno, preskakanje konopca (kao mala deca :D ), znatno moze da utice na gubljenje celulita, jos ako tom prilikom namazete i neku kremu...dosta je uspesno, ali treba biti uporan...
Hm... razmislite i o tome :?:

Micotakis:
Pre neki dan sam slucajno procitala u nekom casopisu, da bukvalno, preskakanje konopca (kao mala deca :D ), znatno moze da utice na gubljenje celulita, jos ako tom prilikom namazete i neku kremu...dosta je uspesno, ali treba biti uporan...
Hm... razmislite i o tome :?:
vijača je zakon!!! :wink:

vijača je zakon!!! :wink:[/quote]

Izvini, a sta ti je to "vijaca"? Ja stvarno prvi put cujem za tu rec, jel postoji neki sinonim, ili pak neko bolje objasnjenje?
Hvala,

Micotakis:

Izvini, a sta ti je to "vijaca"? Ja stvarno prvi put cujem za tu rec, jel postoji neki sinonim, ili pak neko bolje objasnjenje?
Hvala,[/quote]
Vijaca je sinonim za gore pomenuti konopac. Konopac za preskakanje se zove vijaca...

dadap:
Micotakis:

Hvala,
Vijaca je sinonim za gore pomenuti konopac. Konopac za preskakanje se zove vijaca...[/quote]
tako je dadap :wink: , inace se koristi i u tezim sportovima za nabacivanje kondicije.Cesto se koristi i u teretani u pauzama izmedju vezbi na spravama!Kao sto rekoh - vijaca je zakon! :D

Hvala na objasnjenju,ali nisam znala da se na to misli, bio mi cudan izraz :D
Veruj mi da sam vec probala, i stvarno jako zateze, bas se umoris. A izgleda tako prosto...

I ja sam citala o toj kremi u "Lepoti & Zdravlje", i tamo su je jako hvalili, ali je poprilicno skupa.
Kako se je ti koristila, mislim koliko onih boca si potrosila?

Jel ima neko iskustva s onim... Svi ga zovu razlicito, moj se zove ABGYMNIC, skidanje celulita...stomacnih naslaga i sl.
Ja ga imam vec dve godine, ali ga uopste nisam koristila, prvih nekoliko dana dok mi je bilo zanimljivo, i dok je trajala baterija. Ali sad sam se cvrsto resila, pa me zanima da li je neko imao bolje iskustvo?

Mislim da i sama cena dokazuje kvalitet. Kako se kaze obicno, da citiram moju babu, "Ako ne znas sta je dobro, pitaj sta je skupo?"
A ne verujem da bi moglo biti stete od ovi elektricnih naprava, mada ume bas da prodrma :D
Sad vise ne koristis Vishy ili nastavljas s tretmanom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back