scaly:
ja se secam da si pisala o tom skupom preparatu, ali kao sto rekoh skup je

Mene zanima koliko pakovanja je potrebno za dobar postignut efekat, mislim ako jednom dajem tih 35e, ne znam da li cu moci i drugi put..to je vec mnogo...priblizava se nekoj jeftinijoj operaciji...ili masazi...
Reci mi koliko ga dugo koristis, kako, u kojoj kolicini, i koliko iznosi jedno pakovanje...u ml?
Vidi ovako, ja kada sam ga probala prvi put odmah je pokazao rezultate nakon samo jedne nedelje koriscenja, naravno uz nesto fizickih aktivnosti tipa setnje, voznje biciklom itd. ali nikakvo preterivanje u tom smislu. Kada ga namazes prosto osecas da deluje jer ti odjednom postane hladno na predelu gde si ga stavila, zaista, osecas hladnocu. Najbolje da se stavlja nakon tusiranja jer najucinkovitije deluje. Od tada ga koristim svako prolece bar, u slucaju da mi se celulit ponovo pojavio, te se spremam za leto

Koristim ga vec par godina po potrebi, i koristicu ga sigurno i dalje jer kao sto rekoh, jedini mi je dao rezultate a probala sam sve pa i lipofactor koga toliko nahvalise a meni nista nije pomogao.