Sve te kreme i naravno reklame je vesto smisljen prodajni marketing (znam o cemu pisem). Mi svi vidimo prelepe devojke na naslovnim stranama raznih casopisa, a ni u jednom momentu se ne pitamo sta sve stoji iza toga retusiranje, kompijuterska obrada sto podrazumeva izduzivanje nogu, smanjenje struka, povecavanje grudi itd. Svi kozmeticki preparati koji su putem velikih reklama dosli na trziste su sve trlabablan i price za malu decu. Iza svakog produkta stoji cela masinerija da bi se postigao bolji rezultat prodaje i naravno love do krova. Narocito kod krema za suzbijanje celuloita. Jedini rezultat koji postignete je da koza postane glatka sto ostavlja utisak de su se naslage salca smanjile. Cula sam misljenja par vrhunskih srucnjaka i videla rezultate koji uopste nisu ohrabrujuci. Kada lecite neku bolest, lecite njeno zariste a ne samo mesto gde vas boli. Ne pobijam razlicita iskustva koje zene imaju sa kremama.Svakoj bih preporucila da ode kod strucnjaka pre i posle koriscenja bilo kog preparata. Odgovor, porazavajuci a parice bacene u nepovrat. Isti slucaj sa pilulama koje obecavaju skidanje viska kilograma u kratkom roku. Cista utopija i van pameti. Nazalost i kod nas dolazi u svim medijima sve vise do promovisanja takvih produkta sto dovodi do vece potraznje a samim tim i stvaranja veceg profita. Mogu da vam navedem par poznatih kozmetickih kompanija (na zalost na internetu nije dozvoljeno praviti reklamu za nikoga u bilo kom smislu) cije preparate zene kupuju masovno a strucno je dokazano da imaju malo ili skoro nikakvo dejstvo. Samo mi ljudi smo cudna bica i volimo da potrosimo a narocito kada su neka poznata imena (marke) uvereni smo da nam je to garancija i za kvalitet. Kada procitamo na pakovanju na primer made in France ili neka druga zemlja uvereni smo da je orginal.....a sta mislite gde je proizvodnja ili na primer za cije trziste se produkt sprema.