celulit

• Začetnik teme Začetnik teme Jessica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da mrdnes to debelo celuliticno dupe do prve teretane pa da vidis razliku?
mislim, sta kukate? dupe je najlakse zategnuti a kad je zategnuto celulit se mnogo manje vidi...
to sto ti visi verovatno nije samo celulit...
dokle bre sa mazalicama? mislis da ces stvarno da resis probleme tako sto ces da se mackas?

ako nesto ne volim, onda su to lenje zene koje kukaju!
to je problem u glavi a ne u dupetu....

Izvini, ako se meni licno obracas, veruj mi da si pogresila adresu! I bilo bi mi jako drago, da ako vec nemate neku pametnu ideju ili savet, da mene ne uzimate u usta! Dokle bre vise?

Ma ok hvala ti na tome, i ja sam svesna toga. Ali pobogu vi se svi meni licno obracate, kao da sam ja samo prisutna na ovoj temi. Nego ocito niko i ne gleda prethodnih 11 strana pa se svi uhvate za ovu zadnju!
Mislim, znam ja sve to, ali nije lose da se uz sve to kombinuje i neki tretman. To bi onda imalo jos bolje efekte. A ne verujem ja u te bajke bas mnogo, i veruj mi da kod sebe nemam tih preparata u velikoj kolicini, tako da se od mene nece obogatiti!
Pozdrav,

uspela sam ja! koristila sam apsolutno sve sto postoji, ali mi nista nije pomoglo koliko lipo factor! naravno, uz malo aktivnosti, isla sam na plivanje, malo vozila bicikli, na masazu bar jednom nedeljno jer od obaveza nisam stizala da idem cesce i isla sam u saunu! slatkise koliko se god trudila, nisam izbacila, ali sam uspela da smanjim, gazirane sokove nikada ni nisam pila, tako da sa tim nisam imala problema! sada vise nemam celulit, ali i dalje koristim lipo factor, sa pauzama od mesec dana i mogu reci da sam bas zadovoljna!

Interesuje me koliko pomaže taj lipofactor i da li stvarno vredi 3000 dinara? Kakav celulit leči i kakvi su rezultati? Hvala unapred!

Jel to vama mozda nesto smeta?
Mislim, ako vam trosim vreme, mozda zauzimam mesta ili sl.?
Jos jednom da ponovim, mislim da imam ista prava koliko i ostali, prema tome bolje da sam opterecena svojim zivotom nego tudjim.I da govorim o svojim problemima, pa ko me razume..drago mi je.

Nadam se da se nece opet svi okomiti na mene. Bila bih zahvalna ako me zaobidjete ovaj put!
Ja stvarno vise ne znam sta treba da radim?

anakin:
a da mrdnes to debelo celuliticno dupe do prve teretane pa da vidis razliku?
mislim, sta kukate? dupe je najlakse zategnuti a kad je zategnuto celulit se mnogo manje vidi...
to sto ti visi verovatno nije samo celulit...
dokle bre sa mazalicama? mislis da ces stvarno da resis probleme tako sto ces da se mackas?

ako nesto ne volim, onda su to lenje zene koje kukaju!
to je problem u glavi a ne u dupetu....
..Ne bih nishta dodao ovome. Narochito zadnja dva reda :lol: . Mada sam vec negde piskarao da ne volim lenje zene :lol: (a ni mushkarce ali oni su mi mnogo manje bitini :wink: )

Evo ovako odmah da kazem da je CLARINS gel protiv celulita najbolji!!! Ja sam ga koristila prosle godine jedno 2 meseca i maltene sve mi je skinuo. Doduse ja sam i trenirala kao konj svaki dan u teretani.
Posle leta nisam mogla taj gel nigde naci i onda sam probala BIOTHERM, pa L`oreal. Potrosila sam silne pare (narocito na onaj BIOTHERM) i nista. Sranye zivo, uzaludno bacanje para.
Pre neki dan nadjoh ponovo CLARINS u jednoj parfimeriji koja mi je bila cele godine ispred nosa. I tako sam ga ponovo kupila i koristicu ga i dalje jer je stvarno najbolji. Videla sam da je izasao neki novi (isto CLARINS) ali taj je duplo skuplji , a mozda nije ni dobar (nikad se ne zna sa novim proizvodima).

Lilith_:
Jessica:
Da li je tacno da se celulit moze otkloniti raznim kremama, poput onih koje se reklamiraju na TV, ili AVONov Anticelulit tretman?
Da li je ikako moguce resiti se celulita?

Probala sam taj Avonov ali mi nije bas nesto pomogao, ali onaj koji definitivno radi i koga koristim sada stalno kad god se malcice opustim je Clarinsov Lift Minceur! Vredi svaku paru! Ipak, i pored tih krema treba voditi zdrav zivot, znaci pod broj 1: sto vise vode! Bar 1,5l dnevno i naravno vezbe, pa bile to samo setnje (naravno malo duze) ili plivanje, uglavnom nikako ne biti totalno nektivan jer onda ti nece niti jedna krema pomoci pa ma koliko da je dobra.

Ja vec mesec dana koristim Clarinsov preparat i ima rezultata ali nisu bogzna sta.Na dva-tri mesta imam malo vise celulita i nije nestao, verovatno treba vremena.Nemam bas mnogo celulita,ali se nadam da ce uspeti da nestane.Koliko mislis da je potrebno da koristim preparat?Ako ne nestane posle koriscenja prve bocice da li da nastavim da koristim?Kako je kod tebe to funkcionisalo?

A pazite ovo: Odem ja pre odmora u apoteku da kupim sredstvo za suncanje i kako nije bilo onog sto sam trazila, pogledam sta ima. Izmedju nekoliko vrsta preparata, paznju mi privuce nesto sto bas nije licilo na sredstvo za suncanje. Uzmem tubu da vidim sta je kad ono pise: "Ta-na-na" gel za otklanjanje celulita. Onog momenta kad sam uzela tubu u ruke, apotekarka mi se obrati recima kako je to "super stvar". Pogledam je upitno i dobacim kako bas ne verujem u magiju... Zena lepo prodje pored tezge, podigne suknju i kaze: "A, ne, gresite. Ovo je stvarno super stvar. Evo, pogledajte kako ja nemam celulita. Uopste."
:lol: :lol: :lol:
Htela sam da umrem od smeha... Ali posto gel kosta manje od 200 dinara, a tuba je velika, nisam mogla da ga ne kupim... ne zbog celulita, vec zato ga je zena tako originalno izreklamirala!
PS Ako nekom treba adresa apoteke, neka mi se obrati sa PP... :wink:

Koristila sam Avonov gel CelluSculpt 4 meseca i za to vreme sam smrsala 3 kg, a celulit mi se znatno smanjio. Jos uvek ga imam ali gotovo da se i ne primecuje. Naravno, nije sve u kremama, trudim se da menjam lose navike, recimo da pijem vise vode jer sam do sad pila 1-2 case dnevno. Skoro nikad ne osecam zedj, ali pijem sada po navici, barem 1 l dnevno. Inace, nisam drzala nikakvu dijetu.

Sve te kreme i naravno reklame je vesto smisljen prodajni marketing (znam o cemu pisem). Mi svi vidimo prelepe devojke na naslovnim stranama raznih casopisa, a ni u jednom momentu se ne pitamo sta sve stoji iza toga retusiranje, kompijuterska obrada sto podrazumeva izduzivanje nogu, smanjenje struka, povecavanje grudi itd. Svi kozmeticki preparati koji su putem velikih reklama dosli na trziste su sve trlabablan i price za malu decu. Iza svakog produkta stoji cela masinerija da bi se postigao bolji rezultat prodaje i naravno love do krova. Narocito kod krema za suzbijanje celuloita. Jedini rezultat koji postignete je da koza postane glatka sto ostavlja utisak de su se naslage salca smanjile. Cula sam misljenja par vrhunskih srucnjaka i videla rezultate koji uopste nisu ohrabrujuci. Kada lecite neku bolest, lecite njeno zariste a ne samo mesto gde vas boli. Ne pobijam razlicita iskustva koje zene imaju sa kremama.Svakoj bih preporucila da ode kod strucnjaka pre i posle koriscenja bilo kog preparata. Odgovor, porazavajuci a parice bacene u nepovrat. Isti slucaj sa pilulama koje obecavaju skidanje viska kilograma u kratkom roku. Cista utopija i van pameti. Nazalost i kod nas dolazi u svim medijima sve vise do promovisanja takvih produkta sto dovodi do vece potraznje a samim tim i stvaranja veceg profita. Mogu da vam navedem par poznatih kozmetickih kompanija (na zalost na internetu nije dozvoljeno praviti reklamu za nikoga u bilo kom smislu) cije preparate zene kupuju masovno a strucno je dokazano da imaju malo ili skoro nikakvo dejstvo. Samo mi ljudi smo cudna bica i volimo da potrosimo a narocito kada su neka poznata imena (marke) uvereni smo da nam je to garancija i za kvalitet. Kada procitamo na pakovanju na primer made in France ili neka druga zemlja uvereni smo da je orginal.....a sta mislite gde je proizvodnja ili na primer za cije trziste se produkt sprema.

piano:
Sve te kreme i naravno reklame je vesto smisljen prodajni marketing (znam o cemu pisem). Mi svi vidimo prelepe devojke na naslovnim stranama raznih casopisa, a ni u jednom momentu se ne pitamo sta sve stoji iza toga retusiranje, kompijuterska obrada sto podrazumeva izduzivanje nogu, smanjenje struka, povecavanje grudi itd. Svi kozmeticki preparati koji su putem velikih reklama dosli na trziste su sve trlabablan i price za malu decu. Iza svakog produkta stoji cela masinerija da bi se postigao bolji rezultat prodaje i naravno love do krova. Narocito kod krema za suzbijanje celuloita. Jedini rezultat koji postignete je da koza postane glatka sto ostavlja utisak de su se naslage salca smanjile. Cula sam misljenja par vrhunskih srucnjaka i videla rezultate koji uopste nisu ohrabrujuci. Kada lecite neku bolest, lecite njeno zariste a ne samo mesto gde vas boli. Ne pobijam razlicita iskustva koje zene imaju sa kremama.Svakoj bih preporucila da ode kod strucnjaka pre i posle koriscenja bilo kog preparata. Odgovor, porazavajuci a parice bacene u nepovrat. Isti slucaj sa pilulama koje obecavaju skidanje viska kilograma u kratkom roku. Cista utopija i van pameti. Nazalost i kod nas dolazi u svim medijima sve vise do promovisanja takvih produkta sto dovodi do vece potraznje a samim tim i stvaranja veceg profita. Mogu da vam navedem par poznatih kozmetickih kompanija (na zalost na internetu nije dozvoljeno praviti reklamu za nikoga u bilo kom smislu) cije preparate zene kupuju masovno a strucno je dokazano da imaju malo ili skoro nikakvo dejstvo. Samo mi ljudi smo cudna bica i volimo da potrosimo a narocito kada su neka poznata imena (marke) uvereni smo da nam je to garancija i za kvalitet. Kada procitamo na pakovanju na primer made in France ili neka druga zemlja uvereni smo da je orginal.....a sta mislite gde je proizvodnja ili na primer za cije trziste se produkt sprema.
Hvala bogu...napokon neko ko je razuman... :D
Pozdrav!

dr:
piano:
Hvala bogu...napokon neko ko je razuman... :D
Pozdrav!

Pozdrav takodje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back