celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vi ste svi luckasti....:rtfm: ko to jos gleda....meni je stvarno muka da svi stalno raspravljaju o tome..... ko ima koliko strija, celulita i ostalih gluposti....zabole me .............ko sta misli o tome kako ja izgledam. sebi sam odlicna (iako imam jos uvek bubljice sa mojih uskoro 31..sta bih o tome trebala da kazem?) da cu da skocim s mosta od muke....:besna:

Unos tecnosti,vode,zelenog caja ne gaziranog pica koje jako treba izbegavati i time , ponarocito antioksidantima izbacujete "otrove"iz organizma....putem kratke , duge stolice kao i znojenjem....time se smanjuje mogucnost nastajanja celulita i uklanja se.Takodje kretanje....brz hod je jako dobar ne samo za srce,noge guzu vec i za kozu i delove koji su podlozni nastanku celulita....masnog tkiva.

Pijte tecnost,imajte flasu vode uvek pored sebe,jer kada osetite zedj,tada ste vec dehidrirali sto je lose po organizam....Najveci deo organizma je ispunjen vodom...tj.najvise ima tecnosti u telu....i skoro svi vitamini se razlazu putem vode dok neki K,A ,D se razlazu u masnoci...tako da bi se oni rastovrili moraju imati u cemu da se rastvore-u vodi.Dakle voda je zaista neophodna...zaista.Primeticete da ako vise tecnosti pijete da ce vam i koza biti zdravija,da ce vam bolje raditi organi za varenje,da cete se uvek osecati svezije itd....pored unutrasnjih promena gde spada i celulit.

Unos tecnosti,vode,zelenog caja ne gaziranog pica koje jako treba izbegavati i time , ponarocito antioksidantima izbacujete "otrove"iz organizma....putem kratke , duge stolice kao i znojenjem....time se smanjuje mogucnost nastajanja celulita i uklanja se.Takodje kretanje....brz hod je jako dobar ne samo za srce,noge guzu vec i za kozu i delove koji su podlozni nastanku celulita....masnog tkiva.

:dontunderstand:

Nemojte da se nalivate vodom, to je totalno pogresno. Voda posle 8 sati uvece ima kontra efekat od onoga koji je dnevni, samo se nagomilava u organizmu sa otrovima.
Zasto bi se neki pre spavanja ili nakon 20h sati nalivao vodom sem ako se nije bavio sportom????Tri sata pred san ne treba ni jesti-kvari san,ma nakon 19h casova ne treba jesti..... a ne piti vodu.....
Moze mleko pred san....

onaj Afrodita anticelulit gel u kombinaciji sa onim njihovim carapama i aerobikom stvarno pomaze.
Ja sam mislila da sam neizleciv slucaj, ali ovo se pokazalo posle mesec dana kao poprilicno dobra stvar.
Inace, ja treniram jazzersize vec 5 godina po 3x nedeljno. Pauzu pravim samo leti kad instruktorka nije tu, zdravo se hranim, ne pusim, pijem puno vode i sve ostalo, ali svejedno imam celulit posto imam mnogo tanku kozu i onda se sva providi...
Svasta sam probala, i Collistar i Garnier rollon i brsljan gel i Niveu i masazu, ma ne secam se vise sta sve... Svake godine u aprilu ja kupujem to sto je najfensi trenutno i mackam se sa tim do kraja leta, ali obicno se nista nije desavalo... Tj, osim modrica i privremenih rezultata koji posle dva dana nemackanja prestanu da se vide.
Ovo sad mi deluje bas fino. Lepo rashladi kozu kad namazes taj gel i tu hladnocu osecas celih sat vremena dok vezbas. A posle toga, kad skines te carape bas vidis kako si se preznojila. Lep je osecaj, ako nista drugo.

U svakom slucaju, nije mnogo skupo a daje rezultate, tako da mislim da cu da nastavim sa ovim i kad prodje leto.
Jedina mana je sto bas grozno mirise... Nesto kao zeleni caj+menta kombinacija.

Eto, valjda sam nekom pomogla... Nije reklama. Izgleda da svakoj kozi treba nesto drugo. Ljudi bas hvale taj Garnier, ja od njega nisam osetila bas nista prosle godine.

onaj Afrodita anticelulit gel u kombinaciji sa onim njihovim carapama i aerobikom stvarno pomaze.
Ja sam mislila da sam neizleciv slucaj, ali ovo se pokazalo posle mesec dana kao poprilicno dobra stvar.
Inace, ja treniram jazzersize vec 5 godina po 3x nedeljno. Pauzu pravim samo leti kad instruktorka nije tu, zdravo se hranim, ne pusim, pijem puno vode i sve ostalo, ali svejedno imam celulit posto imam mnogo tanku kozu i onda se sva providi...
Svasta sam probala, i Collistar i Garnier rollon i brsljan gel i Niveu i masazu, ma ne secam se vise sta sve... Svake godine u aprilu ja kupujem to sto je najfensi trenutno i mackam se sa tim do kraja leta, ali obicno se nista nije desavalo... Tj, osim modrica i privremenih rezultata koji posle dva dana nemackanja prestanu da se vide.
Ovo sad mi deluje bas fino. Lepo rashladi kozu kad namazes taj gel i tu hladnocu osecas celih sat vremena dok vezbas. A posle toga, kad skines te carape bas vidis kako si se preznojila. Lep je osecaj, ako nista drugo.

U svakom slucaju, nije mnogo skupo a daje rezultate, tako da mislim da cu da nastavim sa ovim i kad prodje leto.

Eto, valjda sam nekom pomogla... Nije reklama. Izgleda da svakoj kozi treba nesto drugo. Ljudi bas hvale taj Garnier, ja od njega nisam osetila bas nista prosle godine.

A koji Afroditin gel? Ja sam koristila Garcinia 3u1, sa termičkim dejstvom i vidim pomak, ne ogroman ali vidim ali sam prestala da ga mažem kad je otoplilo, ono mnooogooo greje...

I mene zanima koji Afroditin gel je u pitanju?

Cecropia gel...
On mi je delovao kao najjaci od svih, bar ono na osnovu teksta na pakovanju.

Inace, nemam pojma kakav je taj drugi sa termickim dejstvom, ali ovaj ima dejstvo tako sto hladi a ne zagreva kozu, pa je zato skroz super i kad je vrucina. Pise na njemu da treba da se umasira u kozu i da se preko obuku one njihove carape i onda da se vezba 1h. I tako svaki dan... Meni to super odgovara posto leti inace pojacam treninge, samo vikende preskacem...

cudno... onda je mozda potrebna zdravija ishrana i / ili vise vode..
meni je dosta pomogao anticelulit caj (tanana), i 2 puta nedeljno trcanje oko ade (dakle nekih 7 km).

Ja sam svaki dan na Adi..:) i uzimam ponekada onaj anticelulit caj Kirkolina..ne bas redovno,ali ga imam i na poslu pa cesto popijem po solju-dve.Ali,fizicka aktivnost i pazljivo birana hrana cini cuda..Ja ne samo da sam brzim hodom eliminisala celulit,nego sam uspela da tako ucvrstim guzu,stomak i ruke da je to neverovatno..Kao iz teretane.
Preporucujem svima od srca...svi misici su aktivni,a sve radite u prirodi pa ste dodatno i na svezem vazduhu sto lepo utice i na ten i kozu.:)

Ja sam svaki dan na Adi..:) i uzimam ponekada onaj anticelulit caj Kirkolina..ne bas redovno,ali ga imam i na poslu pa cesto popijem po solju-dve.Ali,fizicka aktivnost i pazljivo birana hrana cini cuda..Ja ne samo da sam brzim hodom eliminisala celulit,nego sam uspela da tako ucvrstim guzu,stomak i ruke da je to neverovatno..Kao iz teretane.
Preporucujem svima od srca...svi misici su aktivni,a sve radite u prirodi pa ste dodatno i na svezem vazduhu sto lepo utice i na ten i kozu.:)

:hvala:
ja sam od danas krenula sa tetmanom..
jutro trcanje, vece-biciklo...

Nikad nisam imala celulit, cak ni posle porodjaja a ni sad u trudnoci. Neki mi kazu da je nasledno jer ni moja mama nema, ali i ja se trudim. Pijem dosta tecnosti, skoro svako vece vozim bicikl, ponekad rolere, idem 2 puta nedeljno u fitnes centar i plivam. Nikakve posebne preparate nisam koristila. :)

Ovako, imam tek 16 godina i vec imam celulit! Ne znam kako da ga se resim, a zelim to da ucinim pre nego shto se prosiri i postane josh gori, vec je veoma vidljiv... :cry: Nisam bas u mogucnosti da idem na masaze i tretmane, a i mislim da je to preterano s obzirom na moje godine... Ako bi neka mogla da mi da neki savet, preporuci neku kremu ili neshto bila bih jaaako zahvalna! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back