- Poruka
- 55.627
Ma..mora da ima neki preparat koji bar malo pomaze..
(pored vode, vezbi..itd)

(pored vode, vezbi..itd)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mog recepta-isprobano. Svaki dan brzog hoda 5-7km i puno tecnosti.Za dva meseca - nema ga.![]()
evo mog odgovora
godinama skoro svako veče 10 km brzog hoda sa psima i dalje ga ima![]()
evo mog odgovora
godinama skoro svako veče 10 km brzog hoda sa psima i dalje ga ima![]()
Unos tecnosti,vode,zelenog caja ne gaziranog pica koje jako treba izbegavati i time , ponarocito antioksidantima izbacujete "otrove"iz organizma....putem kratke , duge stolice kao i znojenjem....time se smanjuje mogucnost nastajanja celulita i uklanja se.Takodje kretanje....brz hod je jako dobar ne samo za srce,noge guzu vec i za kozu i delove koji su podlozni nastanku celulita....masnog tkiva.
cudno... onda je mozda potrebna zdravija ishrana i / ili vise vode..
meni je dosta pomogao anticelulit caj (tanana), i 2 puta nedeljno trcanje oko ade (dakle nekih 7 km).
Sta ne razumes....?
Zasto bi se neki pre spavanja ili nakon 20h sati nalivao vodom sem ako se nije bavio sportom????Tri sata pred san ne treba ni jesti-kvari san,ma nakon 19h casova ne treba jesti..... a ne piti vodu.....Nemojte da se nalivate vodom, to je totalno pogresno. Voda posle 8 sati uvece ima kontra efekat od onoga koji je dnevni, samo se nagomilava u organizmu sa otrovima.
Sta ne razumes....?
Sehnsucht,
jel ti se od tog caja umanjio celulilit ?![]()
onaj Afrodita anticelulit gel u kombinaciji sa onim njihovim carapama i aerobikom stvarno pomaze.
Ja sam mislila da sam neizleciv slucaj, ali ovo se pokazalo posle mesec dana kao poprilicno dobra stvar.
Inace, ja treniram jazzersize vec 5 godina po 3x nedeljno. Pauzu pravim samo leti kad instruktorka nije tu, zdravo se hranim, ne pusim, pijem puno vode i sve ostalo, ali svejedno imam celulit posto imam mnogo tanku kozu i onda se sva providi...
Svasta sam probala, i Collistar i Garnier rollon i brsljan gel i Niveu i masazu, ma ne secam se vise sta sve... Svake godine u aprilu ja kupujem to sto je najfensi trenutno i mackam se sa tim do kraja leta, ali obicno se nista nije desavalo... Tj, osim modrica i privremenih rezultata koji posle dva dana nemackanja prestanu da se vide.
Ovo sad mi deluje bas fino. Lepo rashladi kozu kad namazes taj gel i tu hladnocu osecas celih sat vremena dok vezbas. A posle toga, kad skines te carape bas vidis kako si se preznojila. Lep je osecaj, ako nista drugo.
U svakom slucaju, nije mnogo skupo a daje rezultate, tako da mislim da cu da nastavim sa ovim i kad prodje leto.
Jedina mana je sto bas grozno mirise... Nesto kao zeleni caj+menta kombinacija.
Eto, valjda sam nekom pomogla... Nije reklama. Izgleda da svakoj kozi treba nesto drugo. Ljudi bas hvale taj Garnier, ja od njega nisam osetila bas nista prosle godine.
onaj Afrodita anticelulit gel u kombinaciji sa onim njihovim carapama i aerobikom stvarno pomaze.
Ja sam mislila da sam neizleciv slucaj, ali ovo se pokazalo posle mesec dana kao poprilicno dobra stvar.
Inace, ja treniram jazzersize vec 5 godina po 3x nedeljno. Pauzu pravim samo leti kad instruktorka nije tu, zdravo se hranim, ne pusim, pijem puno vode i sve ostalo, ali svejedno imam celulit posto imam mnogo tanku kozu i onda se sva providi...
Svasta sam probala, i Collistar i Garnier rollon i brsljan gel i Niveu i masazu, ma ne secam se vise sta sve... Svake godine u aprilu ja kupujem to sto je najfensi trenutno i mackam se sa tim do kraja leta, ali obicno se nista nije desavalo... Tj, osim modrica i privremenih rezultata koji posle dva dana nemackanja prestanu da se vide.
Ovo sad mi deluje bas fino. Lepo rashladi kozu kad namazes taj gel i tu hladnocu osecas celih sat vremena dok vezbas. A posle toga, kad skines te carape bas vidis kako si se preznojila. Lep je osecaj, ako nista drugo.
U svakom slucaju, nije mnogo skupo a daje rezultate, tako da mislim da cu da nastavim sa ovim i kad prodje leto.
Jedina mana je sto bas grozno mirise... Nesto kao zeleni caj+menta kombinacija.
Eto, valjda sam nekom pomogla... Nije reklama. Izgleda da svakoj kozi treba nesto drugo. Ljudi bas hvale taj Garnier, ja od njega nisam osetila bas nista prosle godine.
cudno... onda je mozda potrebna zdravija ishrana i / ili vise vode..
meni je dosta pomogao anticelulit caj (tanana), i 2 puta nedeljno trcanje oko ade (dakle nekih 7 km).
Ja sam svaki dan na Adi..i uzimam ponekada onaj anticelulit caj Kirkolina..ne bas redovno,ali ga imam i na poslu pa cesto popijem po solju-dve.Ali,fizicka aktivnost i pazljivo birana hrana cini cuda..Ja ne samo da sam brzim hodom eliminisala celulit,nego sam uspela da tako ucvrstim guzu,stomak i ruke da je to neverovatno..Kao iz teretane.
Preporucujem svima od srca...svi misici su aktivni,a sve radite u prirodi pa ste dodatno i na svezem vazduhu sto lepo utice i na ten i kozu.![]()