Celovečernja tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilja ako si od mene religiozno jača reci mi da li se današnji praznik sv. Nilkola čestita?
Ili da li se tim povodom nekome posebno dobro poželi?.
Ako je to običaj onda to činim svima ođe na pdf.

Само имаш један мали проблемчић са фотком У ПИТАЊУ ЈЕ СВЕТИ НИКОЛАЈ ЧУДОТВОРАЦ МИРЛИКИЈСКИ кога слави више од половине ПРАВОСЛАВНИХ Срба - а не знам који ти је овај на слици???

Е да Јомини зна како су даме скочиле да ме бране! :lol:
Надам се да ће да ми скину бан ускоро да не почну да ме зову Јелачић:)

xa xa
Ne da smo te branile, covece, mi smo ginule, sva sredstva su bila dozvoljena, ali prsata pobedishe, uz malu ogradu, jedna BRKATA je odolevala pa cak i jurisala, ali je na kraju popila patos:lol:

Jom, izvini, evo, necu vise, Bog me ubio ako hocu:?

Da rezimiramo...

Trebali bismo svi da poradimo na ponašanju. Politika je takva stvar da mora biti bučnijih nesuglasica, ali želim da apelujem (gle, opet ) da i ako želite nekome da se obratite na grublji način, uradite to malo sofisticiranije. Ne prosto, nego na nivou.

Instrukcije iz Vrhovnog štaba su da se pooštri režim vaspitno-pedagoško-disciplinskih mera prema onima koji prekrše nivo drugarske priče i razmene stavova. Zato, da ne bi bilo bespotrebnih isključenja ili brisanja, izbacite nepotrebne i suvišne komentare i izraze. Prvenstveno mislim na psovke i lične uvrede, ali i na grubo skretanje sa teme. Ostala je tema Veliki odmor (za sada) ako ste baš dokoni, a kuckali biste nešto. Da probamo da podignemo kvalitet diskusija.

Prijave i slične stvari obavljajte prvenstveno na PP Ironu i meni. Ali ako odgovorite na način na koji ste se požalili, svrstavate se u grupu koja će takođe biti sankcionisana.

10101871A~Tom-Hanks-Forrest-Gump-Posters.jpg

''I to je sve što imam da kažem na ovu temu''
(sad sam kao Forest Gump. :shock: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back