Čelinac : Napad na Dodika!!!

leteci-medvjedici-12.jpg

Тако је, већ почео и Он свој лет......

Ti si i filozof izgleda, Pa ako ti je u zemlji nezaposlemost 30% niko nije blesav da ne zna na sta to lici, Sto ne otvarate radna mesta ?Svake godine vam gurnemo 100 miliona evra da prezivite,,na zalost u budzet, Je si li svestan da ne mozete sami da prezivite? Menjajte nesto ,ne moze to beskrajno .

U RS je 2013 popisano 1 228 000 stanovnika a zvanicno ima 114 000 nezaposlenih to je oko 10%

http://www.fena.ba/article/1001358/na-posao-u-rs-u-ceka-114000-nezaposlenih

Ti si se verovatno dobro uvalio ,verovatno u opstinu,Znam evo mi ga komsija iz Sokolca delimo ogradu,a imao sam godinama i stanare iz Vlasenice, Kakvo je stanje u Bosni kada pitam. kOMSIJA KAZE ZIVI OCAJ . ,Svu familiju je dovukao ovamo,

Beogard je najveci srpski grad i ekonomski i u svakom drugom pogledu je najjaci i zato privlaci srbe iz raznih krajeva
trenutni procesi su takvi da stanovnistvo napusta sela i male gradove i seli u velike gradove
RS ima Banjaluku i ona privlaci mnogo naroda iz citave RS cak i iz Srbije
Srbija i Rs trebaju zajedno raditi kako bi jos vise ojacali BL kako bi srbi zapadno od Drine imali jedan veliki centar
Banjaluka se ubrzano razvija ali trebalo bi jos jace kako bi privukla jos vise naroda

Tekst koji si postavio je retardiran na levelu Informera :lol:
jedino je debilnije sto je to portal drzavne televizije ,a ne privatni tabloid
Баш тако.

Ала је почела да их хвата нервоза....пукли су ''ки обланда''.....

Наравно да увек побеђује онај који броји гласове или коме броје гласове.....
Али без обзира на то ДоДо се унервозио......
И поново тај ''мост на Врбањи''

Tekst koji si postavio je retardiran na levelu Informera :lol:
jedino je debilnije sto je to portal drzavne televizije ,a ne privatni tabloid

Ево овај је бољи! :mrgreen:
https://www.rtvbn.com/3921342/-dodik-fizicki-nasrnuo-na-draska-
ПС.Нисам поставио текст због РТРС него због лика који је Чедомир Јовановић из РС.
Он најмање има права причати о лошој економској ситуацији јер је пуниша да нема горе.

Beogard je najveci srpski grad i ekonomski i u svakom drugom pogledu je najjaci i zato privlaci srbe iz raznih krajeva
trenutni procesi su takvi da stanovnistvo napusta sela i male gradove i seli u velike gradove
RS ima Banjaluku i ona privlaci mnogo naroda iz citave RS cak i iz Srbije
Srbija i Rs trebaju zajedno raditi kako bi jos vise ojacali BL kako bi srbi zapadno od Drine imali jedan veliki centar
Banjaluka se ubrzano razvija ali trebalo bi jos jace kako bi privukla jos vise naroda

Ништа заједно !!!

То Заједно је много коштало Србију, живота и новца !!!

Баш тако.

Ала је почела да их хвата нервоза....пукли су ''ки обланда''.....

Наравно да увек побеђује онај који броји гласове или коме броје гласове.....
Али без обзира на то ДоДо се унервозио......
И поново тај ''мост на Врбањи''

Владајући добијају између 65-70 посто (од тога СНСД цц 50 посто)
Запиши па да причамо после избора. :cool:;)

Ево овај је бољи! :mrgreen:
https://www.rtvbn.com/3921342/-dodik-fizicki-nasrnuo-na-draska-
ПС.Нисам поставио текст због РТРС него због лика који је Чедомир Јовановић из РС.
Он најмање има права причати о лошој економској ситуацији јер је пуниша да нема горе.

А Ви сте сви љубморни на њега, јер би желели да будете Он.....

]Владајући добијају између 65-70 посто[/U] (од тога СНСД цц 50 посто)
Запиши па да причамо после избора. :cool:;)

Нисам ни сумњао....исто као ваш омиљени земљак у БГД--у.....скоро па 100% :hahaha:

Иста екипа гласа у Србији и РС....босанци са правом гласа на обе стране

- - - - - - - - - -

Ti se nista ne pitas
Srbija vec uveliko radi

Веруј ми само привремено, док вам је земљак на власти

Pa oni su do juce bili sa Dodikom,mislim na stranku kojoj pripada ovaj Bajazit
Na vlasti su bili od 2000 do 2010
Predsjednik bajazitove partije Borenovic je bio ministar u Dodikovoj vladi ,ministar omladine i sporta 2006 2010

Sta mislis kako mu je tata postao milijunas od postena rada
Svi politicari su lopovi ali nisu svi izdajnici

Predsjednik bajazitove partije Borenovic je bio ministar u Dodikovoj vladi ,ministar omladine i sporta 2006 2010

Ма не они су патриЈоте до последњег дуката у џепу :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Је ли бре колико година имаш????

Аууу, какав данак неискуству

Ја и не гласам ако ћеш искрено,смарам се када су избори,сви вуку за рукав а мене боли уво јер не зависим од никога,мада имам информације са терена,владајући добијају сигурно само је проценат упитан колико ће бити разлике... :cool:

- - - - - - - - - -

ПДП је највећа превара странка.Нешто као Г17+ у Србији.

Ја и не гласам ако ћеш искрено,смарам се када су избори,сви вуку за рукав а мене боли уво јер не зависим од никога,мада имам информације са терена,владајући добијају сигурно само је проценат упитан колико ће бити разлике... :cool:

Слушај, мене заболе уво за те изборе.

Само је смешно како по истој матрици као АлеВу функционише и Миле....

Један те иста групација гласа са обе стране Дрине.

Сви босанци који су добили право гласа у Србији гласају за истог на обе стране.

Нисам ни сумњао....исто као ваш омиљени земљак у БГД--у.....скоро па 100% :hahaha:

Иста екипа гласа у Србији и РС....босанци са правом гласа на обе стране

Па сад ипак је Алек већа мустра.Тешко је превазићи ове гласаче,скоро па немогуће.

Матрица јесте иста,локална управа,здраствени радници,просвјета,полиција мање више скупи се довољно да буде већина у Парламенту.
А што се тиче гласача у Србији је ситуација још гора јер је Алек уништио опозицију тотално.Не бих се сложио да босанци одлучују изборе у Србији јер не знам баш никог да гласа у Србији,Алек и није нешто популаран политичар у РС,напротив чак СНС у РС се налази у СЗП уз СДС и ПДП што јесте мало чудно ако се гледа да су Алек и Додик као фол пријатељи.

Dodara,rak rana baHlijama :per:

admd0h.jpg

I pirgavima i pirgavima!

- - - - - - - - - -

Zivomirka!

Ne lupaj!

Матрица јесте иста,локална управа,здраствени радници,просвјета,полиција мање више скупи се довољно да буде већина у Парламенту.
.
Ta je prica samo mit
Ja znam bar 5 ljudi koji su u prosvjeti,policiji i zdravstvu a otvoreno su protiv Dodare

Sam je Dodik jednom pre 20 god rekao,kad dodjem na neki skup i pricam o ekonomiji svi me bljedo gledaju ali kad kazem nedamo RS dodje do erupcije odusevljenja
U RS je ogromna izbjeglicka populacija koja je stradala u proslom ratu,U BL su pola stanovnistva izbjeglice iz federacije BIh,hrvattske,RSK itd narodu su vaznije politicke teme,sudbine RS i srpskog naroda nego neka prica o ekonomioji ili necem drugom

Ta je prica samo mit
Ja znam bar 5 ljudi koji su u prosvjeti,policiji i zdravstvu a otvoreno su protiv Dodare

Sam je Dodik jednom pre 20 god rekao,kad dodjem na neki skup i pricam o ekonomiji svi me bljedo gledaju ali kad kazem nedamo RS dodje do erupcije odusevljenja
U RS je ogromna izbjeglicka populacija koja je stradala u proslom ratu,U BL su pola stanovnistva izbjeglice iz federacije BIh,hrvattske,RSK itd narodu su vaznije politicke teme,sudbine RS i srpskog naroda nego neka prica o ekonomioji ili necem drugom

Нормално да не гласају сви али то му је највећа циљна популација,онда пензионери,борачка.Борачка никада није изашла на протесте против власти док у Федерацији мало мало неко протестује.Додик је осигурао социјални мир,како?То је сад већ друго питање о којем се може причати на широко.

Back