комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[video=youtube;fUBk88Lj1EA]https://www.youtube.com/watch?v=fUBk88Lj1EA/video]
nego krivo mu sto ga nije bubno pa sad kmeci pickica 
Pa da je ovog pederka Draska stvarno Baja bubno sa svojom rucerdom ovaj pederko Drale bi zavrsio u hitnojnego krivo mu sto ga nije bubno pa sad kmeci pickica
![]()
Dodik je jedan klasican populista,cak mislim sa je i lencuga, Ne otvara fabrike ,nema investitora ima samo velike price. Ne znam sto ne probate sa nekim drugim, Nece niko da dira Srpsku to je potpisano niti bi se ponovo neko selio tamo ,moze samo u inostranstvo,
Dodik je jedan klasican populista,cak mislim sa je i lencuga, Ne otvara fabrike ,nema investitora ima samo velike price. Ne znam sto ne probate sa nekim drugim, Nece niko da dira Srpsku to je potpisano niti bi se ponovo neko selio tamo ,moze samo u inostranstvo,
Posto tako sve lijepo znas i posto svi umiru od gladi u Republici Srpskoj,nema potrebe dalje da se sikiras.Nema fabrika,niko ne radi,nema investitora,nema jela nema pica.Svi su na samrti.
Ti si se verovatno dobro uvalio ,verovatno u opstinu,Znam evo mi ga komsija iz Sokolca delimo ogradu,a imao sam godinama i stanare iz Vlasenice, Kakvo je stanje u Bosni kada pitam. kOMSIJA KAZE ZIVI OCAJ . ,Svu familiju je dovukao ovamo,
e tugo golema.Ne uvaljujem se ja,nego ja uvaljujem dje stignem
Relacija Republika Srpska-EU i nazad.Ima li jos nesto da zelis saznati? Nekome jeste ocaj nekome nije.Tako je svugdje.Mala mjesta nemaju u danasnje vrijeme perspektivu cak ni u inostrantvu.Ima nesto ali slabo.Ja bio,vidio,zakljucio itd....pa kakav je onda ocaj u Hrvatskoj iz koje masovno bjeze a zemlja u EU i to nije bas od juce ima 5 godina.Necemo 1000 puta istu pricu ponavljati.Хрватска има седам милијарди евра годишње прилив у буџет од туризма, са тенденцијом раста. То ви у Босни можете само да сањате. Хрвати су у ЕУ и запошљавају се нормално тамо, за разлику од вас, којима је Београд иностранство и где ви бежите. Па сад ти види да ли је боље Хрвату који може да бира у коју ће земљу да иде у ЕУ да се у њој запосли без икаквих административних проблема, или вама који лако и без велике муке можете само у Србију. Него, Никац од Ровиња да те питам, колико ти имаш година ако није тајна? Ја ти не би дао више од 14.Eto sad si i prorok..gdje sam se ja uvalioe tugo golema.Ne uvaljujem se ja,nego ja uvaljujem dje stignem
Relacija Republika Srpska-EU i nazad.Ima li jos nesto da zelis saznati? Nekome jeste ocaj nekome nije.Tako je svugdje.Mala mjesta nemaju u danasnje vrijeme perspektivu cak ni u inostrantvu.Ima nesto ali slabo.Ja bio,vidio,zakljucio itd....pa kakav je onda ocaj u Hrvatskoj iz koje masovno bjeze a zemlja u EU i to nije bas od juce ima 5 godina.Necemo 1000 puta istu pricu ponavljati.
Хрватска има седам милијарди евра годишње прилив у буџет од туризма, са тенденцијом раста. То ви у Босни можете само да сањате. Хрвати су у ЕУ и запошљавају се нормално тамо, за разлику од вас, којима је Београд иностранство и где ви бежите. Па сад ти види да ли је боље Хрвату који може да бира у коју ће земљу да иде у ЕУ да се у њој запосли без икаквих административних проблема, или вама који лако и без велике муке можете само у Србију. Него, Никац од Ровиња да те питам, колико ти имаш година ако није тајна? Ја ти не би дао више од 14.
Crvat moze qurac da se zaposli u EU moze u nekim zemljama u nekima ne.U Austriji ne moze da radi.Ne lazi.I tamo gdje mogu ide im tesko jer ne znaju jezik pa idu kod familije da nesto rade i da se snadju ili u Irsku jer se prica Engleski kojeg mahom svi manje vise znamo.Dakle,NE mogu da rade u cijeloj EU lazove internetski.Zam da ti je krivo sto je tako i sto bjeze iz Cvatske bilo gdje ali nek ti je krivo.Ja sam na relaciji Rep.Srpska-EU opet ponavljam sa Srbijom nemam nista.Nije od Rovinja nego od Rovina cyber promasaju.Ja tebi ne bi dao ni 10 godina ali vriste mi yaya za tobom inace ali posto se puno raspitujes znas i sam da mozes uvijek to uzivo iebem mu misa batali te cyber pederske forice Хрватска има седам милијарди евра годишње прилив у буџет од туризма, са тенденцијом раста. То ви у Босни можете само да сањате. Хрвати су у ЕУ и запошљавају се нормално тамо, за разлику од вас, којима је Београд иностранство и где ви бежите. Па сад ти види да ли је боље Хрвату који може да бира у коју ће земљу да иде у ЕУ да се у њој запосли без икаквих административних проблема, или вама који лако и без велике муке можете само у Србију. Него, Никац од Ровиња да те питам, колико ти имаш година ако није тајна? Ја ти не би дао више од 14.
Eto sad si i prorok..gdje sam se ja uvalioe tugo golema.Ne uvaljujem se ja,nego ja uvaljujem dje stignem
Relacija Republika Srpska-EU i nazad.Ima li jos nesto da zelis saznati? Nekome jeste ocaj nekome nije.Tako je svugdje.Mala mjesta nemaju u danasnje vrijeme perspektivu cak ni u inostrantvu.Ima nesto ali slabo.Ja bio,vidio,zakljucio itd....pa kakav je onda ocaj u Hrvatskoj iz koje masovno bjeze a zemlja u EU i to nije bas od juce ima 5 godina.Necemo 1000 puta istu pricu ponavljati.
je li komšo, koliko od tih 7 milijardi evra, završi kod običnih Hrvata...a koliko kod stranaca

Ostaje im chuna da izbiju oci.
Da napomenem samo,vezano za moj komentar gore...radi se o osobama koje su razbjezale iz HR u zadnjih 5 godina to je valjda jasno.Od kako su dakle usli u EU.Osobe koje su naravno duze u inostranstvu oni mahom imaju sredjene papire bilo odakle da su sa prostora ex YU...imam i ja papire sredjene pa tako da mogu delati i u EU sta hocu a i u Rep.Srpskoj naravno.I sta sad? Nista..ko ima papire ima ko nema neka pokusa srediti sebi...fazon je sto neko iz Hrvatske ako je u EU nema vrata sirom otvorena u cijeloj EU.Negdje moze odma da radi a negdje ne moze.Postoje zabrane koje ce vjerovatno biti ukinute ali za sad ne moze u cijeloj EU.A tamo gdje moze ne ide bas svima tako lako i ne uspiju svi da se snadju.I opet je najveci cirkus sto oni bjeze iz zemlje EU(HR) u neku drugu zemlju isto EU![]()
je li komšo, koliko od tih 7 milijardi evra, završi kod običnih Hrvata...a koliko kod stranaca
Tocnije,nesto ispod 10 milijardi eura,ostane dosta toga,94% ukupnih turistickih kapaciteta je u vlasnistvu hrvatskih drzavljana ili drzave Hrvatske,zatim Turci drze oko 2-3%,Njemci,Austrijanci,Rusi,Armenci ostalo....
zvanična statistika???? koliko beše ono inostrani dug Hrvatske???
Ti si i filozof izgleda, Pa ako ti je u zemlji nezaposlemost 30% niko nije blesav da ne zna na sta to lici, Sto ne otvarate radna mesta ?Svake godine vam gurnemo 100 miliona evra da prezivite,,na zalost u budzet, Je si li svestan da ne mozete sami da prezivite? Menjajte nesto ,ne moze to beskrajno .
mislim nekih 60 milijardi,neda mi se sad guglati
prognoza za 2020g...Srbija i Hrvatska...zajednički dug 100 milijardi...smeo bih da se kladim u to
proguglao sam,nesto ispod 62 milijarde,to se stabiliziralo zadnjih 4-5 godina,vjerovatno pod pritiskom iz Brisela