- Poruka
- 2.036
Stize mi moj kompjuter, pa mi dosadno dotle, pricajmo da bi pricali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to novi iMac ?Stize mi moj kompjuter, pa mi dosadno dotle, pricajmo da bi pricali
Ne verujem da mu je prvi ,ima stariji iMac slikao.Čestitam na prvom kompjuteru
Nek je sa srećom !
Salim se malo, ne verujem mu nishta, ali shhhhNe verujem da mu je prvi ,ima stariji iMac slikao.
A sa chega pishesh sada ?Stize mi moj kompjuter, pa mi dosadno dotle, pricajmo da bi pricali
Mozda sa fona ili laptopaA sa chega pishesh sada ?![]()
Sta je laptop nego kompjuterMozda sa fona ili laptopa
Mozda uvek imao laptop a nikad kompjuter
pa i fon i laptop su kompjuteriMozda sa fona ili laptopa
Mozda uvek imao laptop a nikad kompjuter
Pa kad kaze neko kompjuter, to je neprenosivo, ukljuceno kablom u strujuSta je laptop nego kompjuter![]()
Nije samo desktop komp .Pa kad kaze neko kompjuter, to je neprenosivo, ukljuceno kablom u struju
A laptop ti je prenosiv
pa prenosni kompjuter i stoniPa kad kaze neko kompjuter, to je neprenosivo, ukljuceno kablom u struju
A laptop ti je prenosiv
Moguce, nisam nesto tehnicki upucena, ali valjda me drugi rqzumeju*pa i fon i laptop su kompjuteri
Mozhda misli na DESKTOP![]()
Inace, ovako ja gledam na toPa kad kaze neko kompjuter, to je neprenosivo, ukljuceno kablom u struju
A laptop ti je prenosiv
Nije tacno.Pa kad kaze neko kompjuter, to je neprenosivo, ukljuceno kablom u struju
A laptop ti je prenosiv
Sta je tacno, oulzbiljno pitamNije tacno.
Ti mislis na desktop koji je ukljucen u struju ,ali i tzv laptopovi su takodje kompjuteri kao i tableti kao i smartfonovi samo sto variraju prema snazi ,velicini ,operativnom sistemima ,proizvodjacima …Sta je tacno, oulzbiljno pitam
Brate imam ga ja vec 25god pa se ne kurcimStize mi moj kompjuter, pa mi dosadno dotle, pricajmo da bi pricali
Hvala : )Ti mislis na desktop koji je ukljucen u struju ,ali i tzv laptopovi su takodje kompjuteri kao i tableti kao i smartfonovi samo sto variraju prema snazi ,velicini ,operativnom sistemima ,proizvodjacima …
To se i ja pitama koji kompjuter mu stize, mislim konfiguracija..de nek malo nabroji kakva je ekipa u kucistu..