Ceka nas dug put

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

minos

Iskusan
Poruka
5.557
Merkelova: Srbija u EU najranije 2019. godine

Sajt Vikiliks Džulijana Asanža objavio je novu seriju tajnih depeša iz ambasada širom sveta. Depeše sa dosad najsvežijim datumima jednim delom se odnose i na dešavanja u Srbiji i regionu, a „Blic“ vam danas i narednih dana donosi najzanimljivije prepiske iz diplomatskih depeša.

Poruka Angele Merkel Borisu Tadiću u Berlinu - Mihael Fluger, zvaničnik nemačkog ministarstva inostranih poslova, požalio se svojim kolegama u američkoj ambasadi u Berlinu da srpski zvaničnici šire utisak da je prijem Srbije u EU moguć već za tri-četiri godine.

U stvari, kako je rekao, za to potrebno najmanje deset godina, što znači da Srbija ne treba da se nada ničemu pre 2019. Fluger je dodao i da je kancelarka Merkel to objasnila predsedniku Tadiću tokom njegove posete Berlinu 15. novembra 2009.

Do tada cu ja 5 puta stvoriti Rusko Srpsku Imperiju ... :manikir:

Minos , put oko Meseca pocinje prvim korakom - rekao je Konfucije Tadic .. :ok:

Samo se pravi da si normalan i sve ce biti u redu . :mazi:

Poslednja izmena:
Aktuelni režim stvara , odnosno bar je stvarao tu psihozu da ulazak u EU samo što nije, da bi mogao da maosvno pljačka sa svojim tajkunima. Kakva 2019, na to treba dodati još 10 godina, kao zadnjih deset koje su pojeli skakvci

Ово није објављено на еуропском РТС да људи не напусте Тадићеву јалову причу преко које пљачка и сатире.
А, исто важи и за СНС-овце. И њихова политика у том лсулчају губи смисао.

У сваком случају, прича о ЕУ је прича за будале и неспособне.

Zabrinuo bih se za sebe kada bi me savetovao neko ko stvara "Rusko-srpsku" (a sto da ne i "Srpsko-rusku",sta smo mi gori od njih) imperiju...

A da primimo mi Evropsku Uniju u Sumadijski okrug... sta smo mi gori od njih?

Inace, Srbija NIKAD nece biti primljena u EU... poa ni tad. Sta god mi Srbi radili. Kolko god kmecali, kako god se ponasali. Kolkko god nas sve zajedno Tadic ponizavao u susretima sa hrvatima i ostalim gomnima. Nikad.

Poslednja izmena:

Inace, Srbija NIKAD nece biti primljena u EU... poa ni tad. Sta god mi Srbi radili. Kolko god kmecali, kako god se ponasali. Kolkko god nas sve zajedno Tadic ponizavao u susretima sa hrvatima i ostalim gomnima. Nikad.

Mi smo za pridruzivanje odabrali najgori moguci trenutak...ni ja nisam bio za EU ali kada su Medvedev i Putin rekli da cemo im biti korisniji ako budemo u EU promenio sam misljenje...

Merkelova: Srbija u EU najranije 2019. godine

Sajt Vikiliks Džulijana Asanža objavio je novu seriju tajnih depeša iz ambasada širom sveta. Depeše sa dosad najsvežijim datumima jednim delom se odnose i na dešavanja u Srbiji i regionu, a „Blic“ vam danas i narednih dana donosi najzanimljivije prepiske iz diplomatskih depeša.

Poruka Angele Merkel Borisu Tadiću u Berlinu - Mihael Fluger, zvaničnik nemačkog ministarstva inostranih poslova, požalio se svojim kolegama u američkoj ambasadi u Berlinu da srpski zvaničnici šire utisak da je prijem Srbije u EU moguć već za tri-četiri godine.

U stvari, kako je rekao, za to potrebno najmanje deset godina, što znači da Srbija ne treba da se nada ničemu pre 2019. Fluger je dodao i da je kancelarka Merkel to objasnila predsedniku Tadiću tokom njegove posete Berlinu 15. novembra 2009.

Posle poruke Angele Merkel da Srbija treba da se ugleda na Hrvatsku, valjda je jasno da zena ne zna o cemu prica:Takva pronicljivost ne moze da odrzi evropske zemlje na okupu.To je skup takvih nepomirljivih razlika i sujeta, da ih ni evro nece odrzati.A ako i opstanu, ne vidim kako bi Srbija napredovala u tako neprijateljskom okruzenju.Pa sta ako nas ne prime?Mozda ce nam uciniti najvecu uslugu.

Pa sta?Sta ima tamo?Za nas nista.Neka im je sa nesrecom.

Mi smo za pridruzivanje odabrali najgori moguci trenutak...ni ja nisam bio za EU ali kada su Medvedev i Putin rekli da cemo im biti korisniji ako budemo u EU promenio sam misljenje...

Samo oni neka cute.Kada je trebalo da nam pomognu, nista.Ko Crnogorci, jedne godine Putin predsednik, a Medvedev premijer, pa promena.A Rusi piju cist alkohol, ako ga nadju.

Back