Čega se najviše gadite?

Meni su je sve sto gmize ODVRATNO -zmije,gusteri,bube... aaaa
posebno ne podnosim bubasvabe,fuj fuj fuj!!!
kad bih je videla u svom stanu mislim da bih izjurila i nikad se ne bih vratila...

odvratna mi je i necistoca,nehigijena...ljudi,zivotnog prostora....mada ne volim previse ni bolnicku sterilnost...

ispricala mi neka baba tetka jednom kako je gledala na tvu neku reportazu il sta vec o nekoj zeni koja je u banani pronasla gustera,jeduci je...od tad kad god jedem bananu seckam je na bolesno male komadice,ko za bebecu papicu...

Meni se to nista ne gadi, zivotinje, zemlja, blato, krv, creva od zivotinja, creva od riba, bube, nista, ako je iz prirode. Samo ako je od ljudi prljavstina, to mi se gadi, prljavi peskiri, otisci od prljavih ruku na casama, kontejneri, macke, ako su gradske, one koje se zavlace u kontejnere....

Ne smetaju mi nikakve gadosti, ni da gledam, ni da slusam, ni da mirisem... jedino mi neke stvari na dodir nisu bas prijatne. Sto svejedno, ne znaci da volim da se maltretiram raznoraznim gadostima. Kad se mora nije tesko. Jedino na neke vrste hrane, mesa pripremljenog na neke specificne nacine, imam bas slab stomak.

prichao mi neki moj prijatelj kako je jednom ishao negde u brdo da se sheta,i kad se vracao on ozedni,tu bila neka kuca i on svrati d apita za chashu vode,na vrata izadje neka krezava baba,i on pita za vodu,naravno nema problema,baba mu donese u nekom lonchetu.POshto se on jako gadio na posudje koje je neko drugi koristio on kad je pio vodu on okrene onu stranu gde je i drshka od loncheta pa na tu stranu je i pio.Kad to vide baba,ona reche: "Ti sinko pijesh isto ko i ja." :D Naravno moj prijatelj je prebledeo od muke...

ja lichno nisam gadljiv...

gadno mi je da zgazim bubašvabu

a u mom ulazu neko opeglao zid i stepenište... al taaaako majstorski.. nemam pojma kako je dobacio toliko visoko.. i ono, nije da nije gadno. sad sam htela da opišem, al sam se uzdržala.

ja se ne gadim toliko bubvasvaba bar nemaju ogromne noge koje trce na sve strane ko pauk ili gusenica sa onim dlakama :neutral:

jednom sam sedela naslonjena na naki zid oko kojeg su trcale bubasvabe.ja kao aj nece na mene mnogo sma velika.sledeceg minuta vidim ja nesto me svrbe ledja.kad ono bubasvaba mi usla pod majicu :shock: :lol:

e a sto se peglanja tice :lol: jednom je u osnovnoj jedna iz mog razreda napravila skandal,sedela negde pred kraj reda i samo u jednom trenutku cujes onako blaaaaaaaaaaaah i devojka se ispovracala preko pola ucionice :lol: :shock: a to je jer je jela mnogo alavo,sve su bili celi komadi pite sa sirom evo jos pamtim scenu ko da je juce bila,smejala sam se ko blesava unutrasnjoj snazi njenog mocnog zeluca :lol:

@banshee

nisi morala bash tako slikovito to da opisujesh... :lol:
a i ja sam mentol kad u toku vechere otvaram ovu temu... :roll:

inache nije mi fuj da vidim kako neko peglira...
ipak mi je mnogo bljakavije da vidim kako neko gazi glistu ili zabu...

i tako... prijatna mi bila vechera... :roll:

Back