- Poruka
- 131.380
jooj dadoh sam sebi ideju za temuprobaj da placas i seks..mozda bude mnogo bolji![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jooj dadoh sam sebi ideju za temuprobaj da placas i seks..mozda bude mnogo bolji![]()
jooj dadoh sam sebi ideju za temu![]()
Po tebi sam nevina!Još prije 20 godina.![]()
eno je..otvorena
www.čegasepreodreći.comda je izbor jednostavn ne bi bila tema![]()
Када би била слободна е онда би била друга прича него је удатаjooj i ti..kad te je pitaal "kako mozes bez interneta" ti si trebao.."tesko, komsika..mozda mi pomognes malo"![]()
kao da je to problem.Када би била слободна е онда би била друга прича него је удата![]()
jel baš jako udata?Када би била слободна е онда би била друга прича него је удата![]()
I ovo je za temujel baš jako udata?
Je l' ovo dozvoljeno pravilnikom forumaprobaj da placas i seks..mozda bude mnogo bolji![]()
Ajde otvori pa da budem pu prvaI ovo je za temu
"Jačina udatosti"
Ali ti nisi udataAjde otvori pa da budem pu prva
Kakve veze ima, oću da se upišem na temuAli ti nisi udata
Ili sise u među vrijemenu???
Pa jao što ne kažeš![]()
Ti si ženskoKakve veze ima, oću da se upišem na temu
E sad od muke moram celu tortu da pojedemTi si žensko
Udaj se prvo pa onda imaš pravo glasa
Kapetane, ja te ne prepoznajem!kako godine idu , verovatno je odgovor sexa
oni mladji valjda ne prave pitanje oko toga
A i ne moraš pete turpijatiJa sam se već odrekla sexa radi Interneta.
Kad već Internet plaćam.![]()
Ćero, pete se odavno već ne turpijaju. Postoje čarape za uklanjanje stvrdnute kože.A i ne moraš pete turpijati![]()
Bravo, Koreanske sa maskicom zakonĆero, pete se odavno već ne turpijaju. Postoje čarape za uklanjanje stvrdnute kože.
Probaj:Ćero, pete se odavno već ne turpijaju. Postoje čarape za uklanjanje stvrdnute kože.