Дрого таквих "опозиционара" има много његово гостовање и став према блокадерима је мени исти као одлазак Лечића у Ћациленд где им је говорио да би Зоран Ђинђић био поносан на. њих. С тим да би Лечић био последња карика у ланцу који би могао причати у име Ђинђића.
Поставља се питање како би Вучић то могао најавити тај став Анића још пре него што се овај појавио у јавности са тим ставом?!?
Када пратиш о чему прича видиш да нема везе са животом. На Балкан инфо је причао када би сад направили поштене изборе СНС би изгубио.
Сад каже СНС има бирача који нису на улицљма немој да вас изненаде на изборима.
Свако зна да постоји манипулација гласова са Косова од 2004. па на даље како то ДОС није укинуо СНС је наставио да користи. То сигурно зна.
Ко што рекох немам ништа против туђег става да заступа оно што он мисли да је исправно.
Међутим количина и квалитативни удео истотијских дела Чедомира Антића обрнуто је пропорцијалан његовој "наративној улози у друштву неког револуционара"
Прави нетипичне грешке за историчаре чак кад се мало спусти у средњи век претвори се у лупетање. Србија јр једино имала већи бдп од Далмације за време Вука Бранковића...како је то могуће израчунати?!
Поставио сам овде где Ковић се осврће на на његова историјска излагања склон је политикологији и самовољним тумачењима међутим када пратим њих неколико за 20. век код Чеде видим велику ерозију и уплив података са нета.
@Мrkalj могао би поново поставити оно што Драган Петровић прича о њему да му је рекао да је завршио економију и историју што је завршио и Драгсн Петровић иако тврди да га на економији никад није видео и да је то немогуће. На јавним документима му стоји "факултет драмских уметности". Пробаћу сам да нађем ово не би било лоше да се провери о чему се ради.
Већина људи овде који су против режима и притив "обојене револуције" се држе грчевито Чедомира Атића као звезде Данице.
Нема потребе за тим, свој лични став може свако заступати не треба му Чедомир Антић.
Ко што мени не треба за свој став против овог криминалног режима апсолутно нико од личности које ћу да подржавам због тога или да их браним или величам. Није тајна да су се пришљамчили многи којима није место ту.
@Mrkalj где је онај клип Драгана Петровића?