Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.275
To da mu je ova još odbojnija.Dozvoljeno je. No, činjenica je da je bio antivučićevac, i to okoreli , samo pola godine ranije, nas dovodi da se pitamo šta se desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da mu je ova još odbojnija.Dozvoljeno je. No, činjenica je da je bio antivučićevac, i to okoreli , samo pola godine ranije, nas dovodi da se pitamo šta se desilo
Iz kog filma? "Bilo jednom u Ćacilendu"?Namešteno, snimak iz filma.
Ne brukaj se.Iz kog filma? "Bilo jednom u Ćacilendu"?
svasta imaSamo potpuni kreten moze da se navuce na kpks
Ova je svima prilično odbojna, no samo retki napuštaju svoje ideje zbog nje
Tako su neki doveli na vlast Broza: nije moguće oboriti ove sa vlasti bez izbora, a istovremeno time ne dovesti Mariniku.Ova je svima prilično odbojna, no samo retki napuštaju svoje ideje zbog nje
Ako se neko ovde bruka, onda si to ti.Ne brukaj se.
Marinika je na neki način njihova. Mislim ista ekipa u BIA obaveštava i obe i Mariniku. Imaju istog kontrolora, a nikako da skapirajuTako su neki doveli na vlast Broza: nije moguće oboriti ove sa vlasti bez uzbora, a istovremeno time ne dovesti Mariniku.
a mozda je samo moralno dnoMozda mu je sluzba podmetnula neku maloletnicu pa ga sad drze ucenjenim ko ce ga znati...
Oni sa "drugog dela Drine" jedini su ostali sa kojima je još moguće bratimljenje. Za teritorijalnu cjelovitost i izvornost Srbije važno je izgrađivati odnose sa kosovskim Albancima. Pa kad dosadi brbljanje i dangubljenje pod sjenkom piramide, evo pravih izazova za zapažen civilizacijski podvig. Vjerujem da mnogi jedva čekaju povratak na svrsihodan pravac.dok smo bili posle rata ocepljeni od drugog dela drine bilo je bolje..svako je svedok..manje se kralo, nije bilo ovakvih studentskih protesta, institucije su funkcionisale... cim su dosli radikali, eto nam ga opet bratimljenja, pljacke, bestijalne sirovosti, ćacija, gazenja dece po ulicama, izbijanje jaja penzionerima, ubijanje u policijskim stanicama, na hiljade kriminalaca sa kojima se policija cereka... zvucni top u mirnu masu koja odaje pocast stradalima... toga nije bilo pre bratimljenja.
sto bi se bratimio sa bilo kim kada u srbiji imam milion problema zbog kojih ne znam gde cu pre?Oni sa "drugog dela Drine" jedini su ostali sa kojima je još moguće bratimljenje. Za teritorijalnu cjelovitost i izvornost Srbije važno je izgrađivati odnose sa kosovskim Albancima. Pa kad dosadi brbljanje i dangubljenje pod sjenkom piramide, evo pravih izazova za zapažen civilizacijski podvig. Vjerujem da mnogi jedva čekaju povratak na svrsihodan pravac.
Pogledajte prilog 1701039
naravno ...i bajka da ce studenti dozvoliti nepismenoj i nemastovitoj opoziciji da preuzme vlast bez izbora se ne prodaje u Srbiji ..Medjutim svaka bajka ima i svoj kraj.
Ovo postaje nalik onim izbljedelim raspravama o tome kako je svaki pojedinačni narod SFRJ drugačije doživljavao Jugoslaviju, Srbi kao produžetak samog sebe, a drugi kao kratku avanturu u zagrljaju ojačanog (pumpaj, pumpaj!!) junaka... pa od silne strasti, nitko se nije ni sjetio da stvara nekakve zakone, pravila koja bi potrajala ili bar predstavlja osnove za ozbiljan život ili budući razvoj.sto bi se bratimio sa bilo kim kada u srbiji imam milion problema zbog kojih ne znam gde cu pre?
Ne može se održati "bratimljenje" samo sa jednim dijelom BiH, ako tako nešto ne podržavaju svi ostali dijelovi. Bez obzira koja bi sila podržala javno ili tajno takav projekt.valjda bratimljenje treba da obznane velike sile kao deo geostrateske strategije regiona, a ne neki pajaci kao dodik i vucic
ma jajara - ko god je odgledao bar neki video,a ima ih vise, sve mu je jasno, plus diskutanti licni svedoci koji su doziveli zvucni top na sebiАнтић је велико разочарење, која год да му је мотивација.