Чедомир Антић: Звучни топ подсећа на „тровање“ албанске деце на Косову и Метохији

Poruka
9.345
https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-trovanje-albanske-dece-na-kosovu-i-metohiji

- Ја морам да подсетим да смо ми имали масовно тровање целог једног народа,
100.000 деце албанске је учествовало у томе и дан данас Албанци тврде да је то било тровање.
Исто без жртава – рекао је Антић.

ЧЕДОМИР АНТИЋ УПОРЕДИО СРБЕ СА ШИФТАРСКИМ ТЕРОРИСТИМА?!

то му не смета?!

Poslednja izmena od moderatora:
лбанци тврде да је то било тровање.
najdonje dno, i odvratnost koje moze ljudski um da smisli, za prezir je ovo poredjenje sns placenika cele srbije sa albancima, aljek nas je nazivao ustasama ... istop je ovo ispovracano zlo

Pod 1
Čemu vređanje na biološkoj i nacionalnoj osnovi??

Pod 2
Čeda Antić je bio cool tip nekada a sada šta mu bi?? Bar on nije delovao kao razni pripadnici sekte zvane SNS
1. што увреда???

2. уцењен...нема друге...што га не правда. него објашњава...

Pod 1
Čemu vređanje na biološkoj i nacionalnoj osnovi??

Pod 2
Čeda Antić je bio cool tip nekada a sada šta mu bi?? Bar on nije delovao kao razni pripadnici sekte zvane SNS
otrovao se sa zlom,. prodao dusu djavolu, tj. lazljivom, otpao, propao, ...

Pa zašto bi nekom smetao biološki otac, sin i bilo koji biološki pripadnik nekog naroda??

Ne znam
Nadam se da nije ucenjen

ovakve budalaštine a pored snimka gde 20 - 25 000 ljudi na ukupno 4 mesta
talasa kao pšenica bjelica može da izgovori samo moralni ništak
što se kod čede antića može tumačiti teeeeškom ucenom!
recimo....pretpostavka ne verujem da ovo od svoje pameti misli baš

a biološki sin biološkog oca...pa....izgleda da nisi shvatio suštinu....
gledaj onu emisiju DNK...razbiraš? sad?

https://www.politika.rs/scc/clanak/...a-trovanje-albanske-dece-na-kosovu-i-metohiji

100.000 деце албанске је учествовало у томе и дан данас Албанци тврде да је то било тровање.

то му не смета?!
Čekaj,polako...Jel ovo bilo ili nije?Pusti sada tvoje mišljenje o "upoređivanju" nas i ostalih.Koliko sam ja shvatio čovek kaže da je ovo sa topom laž.Kao i Račak i Srebrenica.

Poslednja izmena od moderatora:
Čekaj,polako...Jel ovo bilo ili nije?Pusti sada tvoje mišljenje o "upoređivanju" nas i ostalih.Koliko sam ja shvatio čovek kaže da je ovo sa topom laž.Kao i Račak i Srebrenica.
I sletanje na Mesec, i da je Zemlja sfera, i da postoje virusi.

Sve nas lazu!

Био сам присутан и пред крај тишине сам чуо непријатан звук који је деловао као да ка мени иде нека моћна машина (камион или авион)

и то су чули и сви остали, и узнемирење је произвело стампедо.

Срећом, у маси је било и разборитих људи који су повикали "станите, станите!", па се све брзо смирило.

Био сам присутан и пред крај тишине сам чуо непријатан звук који је деловао као да ка мени иде нека моћна машина (камион или авион)

и то су чули и сви остали, и узнемирење је произвело стампедо.

Срећом, у маси је било и разборитих људи који су повикали "станите, станите!", па се све брзо смирило.
Bio sam i ja sa detetom
Čuo huk i iza sebe video da se ljudi razmiču ko da je Mojsije udario štapom
Ali sam pomislio da je auto uleteo među narod pa sam dete izvukao na trotoar da se izbegne "vozilo"
Posle sam pomislio da nisu batinaši uleteli?
Uglavnom svih nas 200 ili 400 hiljada smo svedoci

а не смета му биолошки СИН биолошког ОЦА АЛБАНЦА?!
то му не смета?!

Spisak LojaliSNiSta:

Čeda Antić
Čanak
Šešelj
Karleuša
Dileri s Karaburme
Bebi Dol
I
Jovana Jeremić

...

то му не смета?!
Ovo je izvađeno iz konteksta ..naravno ,

Naravno da to govori ali ne možeš nekome promeniti mišljenje niti mu dokazati suprotno zato što neki određeni forumaši nisu na tom stupnju inteligencije da shvate neke određene stvari.. u stvari vidiš da te provocira

Spisak LojaliSNiSta:

Čeda Antić
Čanak
Šešelj
Karleuša
Dileri s Karaburme
Bebi Dol
I
Jovana Jeremić

...
Ovaj Ceda Antic se u velika g....uvalio cim ovako providno mora da botuje

Back